top of page

Daglig summering lördag 22 majGod morgon BB – lovers

Det är en ny dag i vårt kära hus och en dag närmare finalen.

Deltagarna vaknar och gör som vanligt byter batterier och gör sig i ordning.

Emelie börjar göra frukost, hon gör äggröra och Tanja frågar om hon gör Judiths äggröra. Emelie är lite osäker på vad Judith har i sin, men det blir en äggröra i alla fall.

Dagens första brev anländer och det är Simon som läser, det är en kort text.

Sätt er i soffan, ni ska få se ett avsnitt episod 31, låt väl smaka står det i brevet.

Dom undrar vad det kan vara för vecka då och kommer fram till att det kan vara farmenveckan dom kanske får se. Dom sätter sig med frukosten i soffan och väntar på att avsnittet ska börja.

Avsnittet börjar och det hockeyveckan som dom får se denna morgonen. Det är ett studioavsnitt som dom får se och dom skrattar åt allt dom får se.

Man får se matcher, bråken som var och hur domarna dömde. Dom sitter i soffan och skrattar och funderar på varför dom hade vissa diskussioner.

Det kommer många reaktioner och skratt under avsnittets gång och dom tycker det är lite roligt att se sig själva i vissa lägen. Emelie sitter med skämskudden samtidigt.

I slutet av avsnittet så får man se Alex presentation när han skulle gå in i huset under hockeyveckan. Dom får även se intervjun Alex hade med Malin och Kirsty i studion. Det blir även mycket skratt i soffan när de ser intervjun med Alex.

När avsnittet är klart så blir det applåder i soffan och dom tycker det var roligt att se. Dom fortsätter prata om avsnittet. Då var vi många säger Simon, nu är vi fyra och snart är vi tre säger han.

Tanja tror att det kan bli en hockeymatch idag. Det är inte dom andra så sugna på.

Hockeymatch och domare kunskapsfågel

Det kommer in ett brev som Tanja läser för dom andra.

Välkommen till hockeyveckan, ni kommer att få spela hockeymatcher och den första matchen börjar redan nu, varje match är 3 gånger 3 minuter. Domare är kunskapsfågel.

Ni är indelade i lag och lagen ser ut så här Simon och Tanja, Emelie och Nardos.

Slussen är öppen.

Dom springer dit och där finns hjälmar, klubbor, inlines och sportdryck. Inga skydd märker Tanja så det är ju skönt.

Dom bär ut allt i köket och börjar byta om för att snart drar första matchen igång. Nardos är inte glad, hon säger att hon inte kan förstå hur folk vill se dom spela hockey.

Dom börjar ta på sig allt men Emelie har lite problem med inlinesen, dels så är dom för stora och sen skaver dom. Men hon kämpar med att få på sig dom och får även hjälp av Tanja. Efter en stund kämpande så blir hon kallad till bikten, Simon går in åt henne och där får hon nya inlines som är bättre. Nardos tränar på att åka, för hon kan inte detta och förstår inte hur folk kan åka detta.

Hockey signalen går igång och det är dags att inta uppdragsrummet för match. Mitt i planen står kunskapsfågeln som presenterar sig. Simon frågar om man kan flytta på honom lite, så han inte blir skadad, och det går bra säger kunskapsfågeln.

Matchen drar igång och det är mycket bra match och första matchen vinner Tanja och Simon.

Det blir en kort paus och nästa rond och målen dundrar in och ställningen är nu 6-0 till Tanja och Simon.

Alla tycker det är varmt och Nardos klagar på klubban att den är för tung och det blir mycket skrik och en del tacklingar.

Efter rond två så är ställningen 6-0 till Tanja och Simon.

Det blir en kort paus på ett par sekunder, sen säger kunskapsfågeln till att sista ronden ska börja och tekningen börjar i mitten och snabbt därefter kommer ett mål till, 7-0 till Tanja och Simon.

Det är sidobyte och sen blir det tekning igen och snabbt ett mål till, 8-0 till Tanja och Simon. Det blir en ny tekning och snabbt efter blir det mål igen, 9-0 till Tanja och Simon. Emelie undrar vad det är som händer. Emelie hamnar på golvet och då blir det ett mål till, 10-0 till Tanja och Simon.

Nya tekningar blir och det blir mål igen 11-0 till Tanja och Simon. Tanja och Simon är på hugget och slut signalen går och Tanja och Simon vinner matchen med 11-0.

Dom tar av sig hjälmarna och dricker vatten.

Kunskapsfågeln berättar att det blir en returmatch om en stund utan inlines, det tycker Nardos låter som en bra idé och då blir det grejer. Emelie säger att tårna kommer få stryk av klubban, men det tror inte Nardos.

Dom lämnar uppdragsrummet och går ut och vilar en stund innan returmatchen.

Returmatch utan inlines

Det blir en kort paus för deltagarna, dom går ut och sätter sig och tar frisk luft och pratar en stund.

Sen kommer hockeysignalen igen, som Simon inte tycker om, det är nu dags för returmatch men denna gången utan inlines, som Nardos är glad över.

Dom samlas i uppdragsrummet och gör sig redo och väntar på att kunskapsfågeln startar matchen.

Kunskapsfågeln hälsar dom välkomna till returmatchen och berättar att dom kommer köra 3 gånger 2 minuter. Det tycker deltagarna låter bra. Tanja säger att det är sjukt att man har sådan dålig kondition.

Nardos hjälm krånglar så Tanja får hjälpa henne för Emelie får ingen ordning på den.

Matchen drar igång och nu är det minsann tempo och fart.

Det blir ett mål för Tanja och Simon som leder med 1-0.

Det går snabbt till nästa mål för Tanja och Simon och ställningen är 2-0.

Målen rullar in för Tanja och Simon som nu gör 3-0 och snabbt efter tekningen blir det ett nytt mål för dom och ställningen är 4-0. Målen rullar in och det går fort.

Nardos kämpar efter tekniken och lyckas få in ett mål så nu är ställningen 5-1.

Det blir en paus på 30 sek så då dom kan snacka ihop sig hur dom ska göra.

Sen går matchen igång och Nardos lyckas välta ner kunskapsfågeln i golvet och Emelie säger att hon bröt nacken på honom. Dom hjälper honom upp och Simon frågar om han är ok. Kunskapsfågeln säger att det är ingen fara med honom och matchen går igång igen, där Nardos och Emelie får en straff som Nardos provar, dock blir det inget mål.

Dom fortsätter jaga varandra och kämpa, det är ett helt annan tempo utan inlines.

Det blir en ny straff för Emelie och Nardos och denna gången ska Emelie testa och träffa målet, men pucken går utanför och spelet fortsätter.

Emelie lyckas slå till Simon på benet och han gör samma sak på henne, men det är inga sura miner.

Matchen är slut och Tanja och Simon vinner även denna matchen med 5-1.

Kunskapsfågeln tackar för ett bra spel.

Dom lämnar uppdragsrummet där dom kollar till Simons ben och man ser att han har fått ett slag där. Emelie märker inget av den smällen hon fick, för hon har byxor och strumpor som skyddade henne lite, Simon hade kortbyxor.

Lugnt i huset efter hockeymatcher

Hockeymatcherna är slut och nu tar deltagarna en vila. Simon börjar med lunchen och idag blir det spaghetti och köttfärssås till lunch. Tanja hoppar i poolen direkt och Emelie gör henne sällskap. Nardos börjar plocka med sin packning.

Det kommer in ett brev som Nardos läser i poolrummet:

Tal till nationen

Röstningen är i full gång och om 4 timmar är det en som ska lämna Big Brother 2021.

Ni ska hålla ett varsitt tal och ni själva bestämmer i vilken ordning ni pratar. Talen ska vara minst 5 minuter långa, berätta varför just ni vill vara kvar och vinna BB 2021. Förbered talen, talarstol och mikrofon finns i slussen, den första talaren börjar om en timme.

Efter brevet så går Tanja och Emelie upp och gör sig redo, Simon fortsätter i köket och Nardos lägger sig en stund.

Simon står vid spisen och gör köttfärssåsen nu och storebror drar i gång hockey, hockey och Simon säger att han hatar hockey, måste ju finnas någon annan sport som är roligare.

Tjejerna är i sovrummet, Emelie sminkar sig, Nardos plockar bland hennes kläder.

Emelie fortsätter sminka sig, Nardos går runt och funderar och kollar till Simon i köket och Tanja fixar sig i det turkosa sovrummet. Det är lugnt i huset, dom börjar prata lite om vad dom ska säga till nationen.

Snart avslutas omröstningen och deltagarna är nervösa. De tittar på klockan ofta och de orkar inte vänta mer men samtidigt vill de inte att någon ska lämna. Emelie försöker ringa på telefonen som står i gången vid uppdragsrummet. Hon hör att det piper vilket hon aldrig hört förr. Tänk om någon svarar?

Klockan slår 15:30 och röstningen är avgjord. Nu väntar de fyra inne i huset på resultat. Om mindre än en timme kommer de att vara tre personer kvar, finalisterna. Nardos säger att hennes puls är uppe i en miljon och att bb antagligen kommer behöva ringa 112. Samtidigt är hon så säker på att hon kommer få lämna ikväll o börjar fixa sig inför resultatet. Om hon lämnar vill hon göra det som en queeen. Emelie och Tanja promenerar i vardagsrummet och pratar. Emelie är nervös men Tanja försöker peppa henne o säger att alla som är kvar i huset är unika. De är kvar för att tittarna gillar de.

Nardos har fixat sig och är klar. Hon säger ett adjö för att hon är säker på att hon kommer få lämna ikväll. Hon säger att hon har haft massa fantastiska minnen i detta hus och den erfarenhet och lärdom hon fått kommer hon ha med sig resten av livet. Emelie säger att Nardos ska lugna ner sig för att hon stressar upp alla andra också, de har ju inte ens fått resultatet än. Nardos förklarar att anledningen till att hon säger så är för att hon vill göra sig redo. Hon vet inte hur hon ska ta emot allt på utsidan. Skärmen startas och där är en timer på fem minuter. Detta är tortyr, FEM MINUTER?!?! Simon går runt i en cirkel runt soffan och kan inte sitta still. Nu är det nervöst!! När det är en minut kvar så känns det som att det är en evighet kvar. Den som måste lämna Big Brother idag är SIMON.

Det blir en känslosam stund. De andra var så säkra på att Simon skulle sitta i final. De kramar om honom och Simon verkar ändå glad. Han säger att han är tacksam för den resa han gjort och att han lärt sig så mycket. Nardos säger att han är som en lillebror för henne och att de måste ses nästa vecka.

Nardos sitter i vardagsrummet och är i tårar, hon fattar inte att hon är kvar ännu. Det här är helt sjukt. Tanja skriker ”VI ÄR I FINAL”. De uppmärksammar att de nu är tre tjejer i final, det har aldrig hänt förut. Vem som än vinner på måndag så kommer det vara en tjej, det är fett nice. De ligger på golvet och bara njuter av this moment.

Brev! Grattis Tanja, Emelie och Nardos. Ni är finalister i årets Big Brother. I slussen finns skumpa för att fira, ikväll kommer det in en finalmiddag för att fira lite extra. Tanja och Emelie skriker och springer till slussen. ”FINAAAL”. Nardos sätter sig på golvet och är fortfarande i chock. Tanja hjälper henne upp till köksön där de öppnar skumpaflaskan och häller upp ett varsitt glas. Musik spelas för att set the mood för kvällen. Såklart dansar Tanja och Emelie o skriker o firar. Nardos behöver lite tid att landa för att det känns som att hon är i en dröm säger hon.

Tanja och Emelie går ut för att ta frisk luft och prata. De fattar inte att de är kvar, de har på måndag varit inne i huset i 100 dagar. De tänker på att nästa säsong kommer de fråga ”vilka satt i final förra året?” och då kommer svaret vara ”Det var ju Tanja, Emelie och Nardos”. De går in till huset igen för att se hur Nardos mår. Hon är inne i bikten men när hon väl kommer ut så är hon så hypad. Hon pratar med tittarna och tackar för att de har kämpat och röstat.

De är alla chockade över att Simon åkt ut. De hade aldrig trott att de tre skulle vara big brother finalisterna. I början så spekulerade man såklart om vilka som skulle stå i final, de flesta trodde nog att både Judith och Simon skulle sitta i final men de gör de inte.

De pratar sen om kvällen och vad storebror menade med att det kommer in kläder till finalmiddagen, vadå för kläder? Det här kommer bli så fett tycker de.

Tjejerna flyttar sina kylskåpsmagneter för att visa att de sitter säkert nu. Hoppas att kläderna och förberedelse för finalmiddagen börjar snart. Storebror sa att det kommer snart men tjejerna vill inte vänta längre, snart får vara nu. De har redan väntat tillräckligt länge.

Brev! Grattis igen till finalplatserna. Klockan 19:30 är det dags för finalmiddag. Nu finns kläder i slussen som ni ska ha på er o vara redo till middagen börjar. När big bro säger till så ska de låsa in sig i turkosa sovrummet och vänta tills de får besked om att de få gå ut. De springer till slussen och där finns tre prinsess-klänningar. Det är en rosa, en lila och en gul klänning. De tar varsinn och plockar på sig den alkoholen de fått in också. DETHÄR KOMMER BLI FETT!!!

I väntan på finalmiddagen

Tjejerna har klätt upp sig i fina klänningar, sminkat sig och fixat håret. Nu är dom redo för finalmiddagen som ska vara senare ikväll.

Tanja går ut och tar en cigg under tiden dom väntar på att klockan ska gå. Emelie följer med som sällskap och dom pratar om att det är sjukt att det bara är dom kvar.

Chocken att Simon lämnade har nog inte lagt sig ännu hos tjejerna.

Tjejerna bestämmer sig för att göra en bikt tillsammans innan middagen, så dom går in där och under tiden visar kameramannen oss huset med kamerorna.

När tjejerna kommer ut sätter dom sig i soffan och väntar, dom pratar om skolbalerna som man hade i 9:an och på studenten.

Tanja berättar om hennes bal som hon gick på, hur klänningen blev förstörd för att hon lämnade balen för att gå till sina andra kompisar som var på ett annat ställe.

Emelie frågar vad dom hade för färg på klänningarna, Nardos hade en lila, Emelie hade en blå och Tanja en rosa. Dom fortsätter prata lite om baler och i Stockholm har man inte studentbal säger Nardos, det tycker hon är lite tråkigt.

Dom byter samtalsämne och börjar prata om bröllop och dom berättar om bröllop dom har varit på.

Äntligen dags för finalmiddag

Nu är det dags för finalmiddagen som tjejerna har väntat på. Dom promenerar tillsammans mot annexet och när dom närmar sig dörren så börjar musik spelas och dom går sakta mot dörren.

När dom kommer in så ser dom massa skaldjur, skumpa, öl bröd och massa goda saker.

Nardos kan inte förstå varför dom får detta, varför dom är så bortskämda.

Tanja öppnar en skumpaflaska och fyller deras glas, innan dom sätter sig till bords så bjuder dom på en dans.

Sen sätter dom sig till bords och avnjuter förrätt och kräftor och massa gott.

Nardos äter ju inte skaldjur, men det finns annat gott såsom pizza som hon tar istället.

Tanja och Emelie njuter av skaldjuren som finns och Emelie förklarar för Tanja hur hon ska äta en kräfta. Nardos ser väldigt skeptisk ut och tycker det inte ser gott eller trevligt ut.

Men Tanja och Emelie säger att det är gott, Nardos tycker det ser läskigt ut med ögonen och kan inte förstå hur folk kan äta det där, det ser inte ens gott ut säger hon flera gånger.

Nardos är nöjd med sin pizza och brödet som hon äter.

Tjejerna säger inte så mycket utan dom njuter av maten och av musiken som spelas i bakgrunden.

Tjejerna pratar om att dom inte förstår att dom är final, det är svårt att ta in. Dom undrar också vad Simon gör just nu.

Dom pratar om veckorna som har varit och dom olika teman och tävlingar dom har haft. Emelie säger att maten var jättegott med skaldjur, Tanja frågar henne vilket är hennes minne från huset, Emelie säger det minnet hon minns väl, var när hon och Joel var i annexet och käka tacos när Joel fick för sig att försöka hoppa över bordet.

Tanja frågar hur det såg ut i annexet när Emelie och Dennis var inne i annexet. Emelie berättar vart sängen stod och hur det såg ut.

Dom fortsätter prata om olika veckor och sen kommer dom in och pratar om Dennis. Tanja säger till Emelie att snart får hon träffa honom igen. Tanja säger att hon får hoppa upp i famnen på honom.

Tanja säger också att det var modigt gjort av Dennis att komma hit och besöka dig och erkänna att han är kär i dig. Emelie säger att det är sjukt, och hon fortsätter prata om besöket hon fick av Dennis.

Dom fortsätter prata och har det trevligt, Nardos behöver dock gå på toa säger hon. Emelie och Tanja säger att hon kan gå på toan om hon vill och komma tillbaka sen. Nardos tycker det är kallt i rummet också. Tanja säger att hon ska ta med en filt in.

Hon går på toan och dom andra fortsätter prata och kommer in på Pippi Långstrump. Dom försöker komma på vad hästen heter, men det tar ett tag innan dom kommer på lilla gubben.

Sen byter dom samtalsämne och pratar om implantat osv, det blir mycket skratt mellan varven.

Efter en stund så säger storebror att Emelie ska gå till slussen.

Nardos kommer tillbaka i samma stund och undrar om dom ska få mer saker nu, räcker det inte med detta säger hon.

Emelie går till slussen och där står det efterrätter på ett tårtfat som hon tar med sig till annexet. Under vägen säger Emelie att hon inte ska göra en Tanja och tappa dom, när hon kommer in i annexet för att visa efterrätten så åker den ena i golvet, tjejerna börjar skratta och tycker det är komiskt då Emelie precis sa att hon inte skulle göra som Tanja.

Dom sätter sig till bords och äter efterrätten.

Dom börjar prata om Tanjas bröllop att hon inte kasta buketten, så Tanja bestämmer sig för att göra det nu, när hon kastar första gången så duckar Nardos så Tanja får kasta om. När andra kastet blir så fångar Emelie den och Nardos säger att det är Emelie och Dompa.

Tanja bestämmer sig för att gå ut och röka och säger att hon strax är tillbaka. Under tiden pratar Nardos om hur lyxigt dom har fått det och undrar vad Simon gör just nu.

Tanja kommer tillbaka efter en stund och dom fortsätter prata och ha det trevligt.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page