top of page

Daglig summering söndag 23 majGod morgon – lovers

Det är en ny dag i vårt kära hus och det är endag kvar till finaaaaalen!

Deltagarna får vakna till en lugn låt idag och Tanja och Emelie vaknar nästan direkt och Emelie konstaterar och säger till Tanja att dom är i final.

Efter en stund så kommer det en låt som alla känner till vid detta laget, deras egna BB låt. Tanja börjar sjunga med och dansa, Emelie sitter i sängen och diggar. Ju längre in dom kommer i låten så står båda tjejerna och dansar i sängarna. Nardos sover under tiden.

Nardos vaknar till och märker att hon somnade med peruken på inatt, hon går upp rätt så fort och går och byter batteri. Det gör även Tanja och Emelie sitter vid spegeln och fixar sig.

I slussen hittar Tanja cider och shots, så hon undrar om dom får ta det, Emelie berättar från sovrummet att det är kvar sen sista rundan igår, vi hämta inte den säger hon.

Synd säger Tanja, vi kunde ju ha fått en dagsfylla säger hon och skrattar lite.

Tjejerna är i köket och fixar frukost och fixar disken. Dom planerar att mysa i poolrummet idag, sen ska dom städa huset så det är fint till imorgon.

Emelie letar efter ägg, men hon finner dom ingenstans, hon berättar för Tanja att dom äggen låg på en bricka tillsammans med äggskal så någon har nog råkat slänga dom. Dom finner äggkartongen i soporna i slussen, så det blir bara två ägg till frukost idag.

Emelie öppnar frysen och hittar glass, så hon startar dagen med en glass.

Dom fortsätter fixa frukost som dom ska äta i poolrummet

Frukost i poolrummet

Frukosten är serverad inne i poolrummet och tjejerna äter och pratar och har det trevligt. Dom funderar på hur spraytan ska gå till idag, om dom ska ha bikini på sig eller inte. Tanja tror att dom ska vara helt nakna så det blir bäst resultat, det känner sig inte Emelie redo för än.

Dom pratar om hockeymatcherna igår, där Nardos ropar efter Adrian när hon ska ta på sig inlinesen. Emelie säger att Tanja och Simon kriga ordentligt igår.

Dom fortsätter prata lite om gårdagen och Simon är saknad, Nardos berättar att hon tyckte Simon blev blek i ansiktet och hon trodde verkligen att dom visade fel bild på skärmen.

Emelie berättar att det första hon ska unna sig när hon kommer ut är en ny telefon. Hon är lite tveksam om hon ska ta abonnemang eller köpa telefonen rent. Tanja tipsar henne och hon får fundera på vad hon ska göra. Nardos passar på att berätta om när hon vann sin telefon av en kille på instagram, för det hade inte Emelie hört.

En geting besöker tjejerna i poolrummet och då springer dom runt, för ingen utav dom tycker om getingar.

Dom ser getingen vid poolkanten och att den dricker vatten, Emelie undrar om det verkligen är nyttigt att dricka det vattnet, getingen kommer dö säger hon.

Tanja vill gå ut och röka så tjejerna går ut på gården.

BREV

Efter hundra dagar så kommer en av er stå som vinnare och en miljon kronor rikare. Men det är inte bara eran egen förtjänst, utan tittarna har varit ett stöd.

Därför ska ni hylla tittarna med en dans, ni kommer välja på två låtar, ni ska då välja en av dom och sedan planera eran dans och detta beräknas börja om en timme.

Hyllingsdans till tittarna

Tjejerna är i gymmet där dom planerar dansen till oss tittare.

Dom lyssnar på två låtar och väljer en av dom och sen börjar dom planera dansen. Det blir lite diskussioner om hur dansen ska gå till då alla vill lite olika och Emelie säger att hon är stel.

Men dom provar olika danser flera gånger och till slut hittar dom en dans som passar alla.

Sen kommer dom på att dom ska köra en ramsa i dansen, där dom ska säga tack till oss tittare. Dom börjar nynna på en ramsa, Emelie hämtar papper och penna för det blir svårt att komma ihåg allt när dom kommer på olika saker hela tiden.

Dom sätter sig på golvet i gymmet och börjar skriva upp.

När dom har skrivit klart så kör dom hela dansen från början och kollar så allt ser bra ut

Dansen fortsätter i gymmet

Tjejerna fortsätter dansa i gymmet så dansen sitter sen när den ska spelas in.

Dom är nöjda med dansen och ramsan så nu tar dom en paus, Tanja hade fått information från bikten att dom skulle vara i rosa sovrummet tills trumvirveln börjar, då är det dags att börja spela in dansen.

Under tiden dom väntar i rosa så tränar dom på ramsan, så den sitter ordentligt.

Trumvirveln låter

Nu är det dags att spela in hyllningsdansen till oss tittare, så tjejerna lämnar det rosa rummet och ställer sig framför tv-skärmen vid soffan.

Musiken låter och dom börjar med dansen, sen kommer ramsan och sen avslutar dom med att ge en släng puss till oss tittare.

Dom är nöjda med dansen och bestämmer sig för att gå till bikten och köra ramsan där inne också.

Häng vid köksön

Det var skönt med lite dans så här på morgonen säger Tanja. Men nu undrar tjejerna vad dom ska göra. Dom hänger vid köksön och pratar om finalen imorgon. Imorgon är det sista dagen i huset och inatt är det sista natten i huset.

Dom berättar att det blev en chock igår när Simon åkte, det var en större chock än när Judith åkte säger dom.

Emelie luktar på kannan med vatten och tycker den luktar något konstigt, hon ber Tanja lukta på den och dom kommer fram till att det måste vara levernjure det luktar.

Sen bestämmer sig tjejerna för att köra yoga, så dom går till poolrummet och kör yoga.

Nardos säger att hon håller på att dö och Tanja säger att hon har träningsvärk. Mitt i yogan så frågar Nardos om någon har en tånagelsax, Tanja säger att hon har en, för Nardos nagelsax har försvunnit, likaså hennes pincett.

Sen fortsätter dom med yoga övningarna.

Efter yogan så tar dom lite frisk luft och kollar till blommorna hur dom mår. Sen går dom in och Emelie ber storebror om en huvudvärkstablett för hon har ont i huvudet, lite bakis är hon säger hon.

Nardos sätter sig i soffan och säger att hon dog, hon säger också att hon är väldigt otränad.


Tjejerna har lagat lunch och käkar. Det är pasta med köttfärssås. Under tiden som de äter blir de kallade till bikten var och en och stannar där inne i ganska länge. Vi vet inte riktigt vad det är som händer men hoppas produktionen förbereder nåt intressant och roligt. När Nardos är inne i bikten så går Emelie och Tanja ut på utegården men sen är det inte så varmt så de går in igen och går på en promenad. Deras egna p-rutt som de kallar den. Man börjar i hallen borta vid gymmet och går sen till vardagsrummet och runt soffan och sen tillbaka till gymmet.

När Nardos kommer ut ur bikten så kallas alla till det turkosa sovrummet och ska stanna där tills storebror säger att de får gå ut. Något är på gång, men ännu vet vi inte vad. När de får gå ut igen så verkar inte något vara förändrat. Tjejerna sätter sig i soffan och pratar om att hålla tal. Nardos har inget problem med att synas och höras men det är när man ska hålla tal, man står där helt ensam och ALLA lyssnar noga. Då blir det jobbigt. Tanja håller med, det är en alldeles för seriös situation så det känns läskigt. Emelie säger att hon var det blyga personen när hon var yngre hon är chockad att hon ens står och håller tal eller att hon ens är med i detta program.

Emelie föreslår att de går en runda där alla får säga något som är ”detta visste ni inte om mig.” Emelie börjar och säger att hon är allergisk mot körsbär. De andra visste inte om att Tanjas favoritmat är varma mackor. Nardos säger att hennes favoritmat efter injera är spaghetti med köttfärssås. ”När jag var lite var jag blond” säger Emelie. Då säger Tanja att hon dricker mer mjölk än vatten, och att hon gillar is i mjölken. Första sexleksaken Emelie köpte var på ullared och den var skitdålig. Plötsligt startas ett avsnitt på skärmen och tjejerna blir så glada!!! Det är avsnittet från första april. I första delen får de se när Simon skulle pranka de andra men själv blev prankad istället. När de ser det såhär som tittarna har sett tycker de Simon var så osmidig. Den första april var också en av de dagarna de var som flest inne i huset. Tänk va sjukt att de var så många då och bara är tre personer kvar nu. Imorgon kommer de att få träffa alla igen och de längtar de till. Det avsnittet de kollar på är också det som man kan se när Jacki skadade sin fot. De får se en slowmotion på det och det gör nästan ont att se på. De får också se lite Madde-Victoria drama och sen Victoria-festen som var på kvällen den första april. I avsnittet var det många bikter vilket är kul att se.

Brev!! Nardos läser. För att tjejerna ska glänsa på finalen så är det dags för spraytan. De ska ta med bikini och gå till uppdragsrummet. De gör sig i ordning och beger sig till uppdragsrummet. Där står en tjej som ska ordna spraytan åt de. Tjejerna blir superglada att få träffa en person för första gången på länge. Hon frågar vem som vill köra först och Emelie anmäler sig frivillig. Hon byter om och de väljer hur mörk bränna Emelie vill ha. Tjejerna har även fått in en flaska champagne och detta känns så lyxigt. Nardos och Tanja sitter o tittar på när Emelie får sin spraytan. Nardos är orolig för hon vill inte att hela svenska folket ska se henne naken.

Storebror filmar inte tjejerna medan de får spraytan utan vi får mest se före och efter. Efter att Emelie är klar så är det Tanjas tur. Hon har spraytanat flera gånger innan och vet hur det går till. När hon är klar känner hon sig nöjd med resultatet. Samtidigt som Nardos får sin spraytan så leker Emelie och Tanja bodybuilders och posar så som bodybuilders brukar göra. När Nardos är klar med sin spraytan så pratar de lite men sen säger storebror att de får gå in i huset igen. De är nöjda med besöket.

Tjejerna har fått in ett brev. De ska välja vad de vill äta ikväll och imorgon till lunch. Tanja har valt att käka pizza ikväll och hamburgare med pommes imorgon. De beställer glass och milkshake till ikväll också. Det tar ganska lång tid för Nardos att välja vad hon ska käka. Hon fyller på lappen de fått in med all mat som de beställt och plötsligt hörs ett snark-ljud. Storebror tycker det är långtråkigt o att Nardos är för seg. Nardos går då in o lämnar beställningen i bikten.

I soffan sitter de och spelar 21 frågor. Emelie har valt ut en kändis som Nardos och Tanja gissar. De gissar på väldigt många men de lyckas inte gissa vem det är. Två av ledtrådarna de får är att Adrian gillade henne och att hon har en sked. Det är Reece Witherspoon som Emelie pratar om men Tanja och Nardos vet inte vem det är.

Brev! De har fått in en BB-box. Det har blivit dags att svara på tittarnas frågor. Det är snäll-boxen och de kommer få dra en fråga och alla ska svara på den. De sätter igång direkt.

Vem är gulligast i huset och varför?

Tanja svarar Stephanie för att hon har en gullig aura.

Emelie och Nardos tycker att det är Joel som var gulligast. Han sa så fina grejer och hur han sa saker. Även att han var yngst spelade roll.

Vad var ert första intryck av varandra och hur har det förändrats?

Emelie börjar svara. Emelie trodde Nardos verkade vara en glad person, inte rädd för att säga vad hon tycker, partypingla och att hon var välvårdad. Det som har förändrats är att hon fått fler perspektiv av hur Nardos är som person, exempelvis att Nardos är ganska seg. Emelie tycker att det var kaos när Tanja kom in. För dagen Tanja kom in så ändrades gruppdynamiken väldigt mycket och folk ändrade deras number one samma dag. Hennes fördom var att hon kunde spela för att hon hade varit med i PH. Hur synen på Tanjas har förändrats är att hon idag bara känner att Tanja är en normal och underbar tjej.

När Nardos såg Emelie så tyckte hon Emelie verkade loco och öppen. Emelie var framåt och ville veta allt om alla. Nardos visste att de skulle klicka. Hon verkade härlig. Idag ser Nardos en stor förändring i hur Emelie är som person, på ett positivt sätt. Nardos är glad att Emelie har blivit mer bekväm med tiden och att de kan prata med varandra om allt och att de kan vara ärliga med varandra. Ibland har Nardos tvekat på deras vänskap men med tiden så känns det som deras band blivit starkare. När Tanja kom tyckte Nardos att Tanja var glad, öppen, mycket energi hade hon. Nardos håller med om att gruppdynamiken förändrades. Med tiden har Tanja växt i Nardos ögon och Nardos har lärt sig att detta är en härlig tjej. Det känns segt att de inte lärde känna varandra tidigare än de gjorde. Nardos är tacksam över att ha träffat Tanja och fått lära känna henne.

Innan Tanja kom in så hade hon bra intryck av både Emelie och Nardos. När hon väl kom in så pratade hon inte alls med Emelie. Då trodde Tanja att Emelie var blyg för att hon var kort i svar och lite tillbakadragen. Tanja tror att det var när Dompa kom in i huset som både de klickade med varandra och på det sättet började de prata genom att de också pratade med Dompa. När Tanja kom in i huset pratade hon inte heller med Nardos. Det kändes som att det var något i luften som att de var osams vilket var konstigt. De klickade minst av alla men när de väl började prata och hänga så är Tanja tacksam över att hon och Nardos tog tiden att lära känna varandra.

Om ni hade varit tittare i år, vem hade varit er favorit?

Nardos svarar Simon om man tar bort de dumma saker som brukar komma ut ur hans käft. Han är en rolig kille och Nardos hade nog dött av garv om hon tittade på honom. Han är rolig, extrovert och vågar säga vad han tycker och tänker.

Emelie svarar Joel och Stephanie. Hon tycker också att Nardos bikter är fantastiska på de avsnitt de kollat på. Emelie hade nog också gillat Katti. Även kombon Jesper och Ponne de var asroliga redan första dagen de kom in.

Tanja svarar Stephanie och Ponne. De har härlig energi.

Vem tror ni har fått mest följare på sociala medier?

Emelie och Tanja tror definitivt Adrian för han ser bra ut, många tjejer vill säkert följa honom.

Nardos tror Emelie, Adrian och Simon.

Glömde du någonsin kamerorna?

Emelie säger att man glömmer kamerorna efter typ två veckor men när man går in i annexet och uppdagsrummet så känns det som en studio, då är man väldigt medveten.

Nardos säger att man glömmer kamerorna rätt ofta på festerna. Man påminns om de oftast när man pratar med Simon för han tittar på kamerorna.

Vem har klarat en uppgift som du inte hade klarat?

Emelie säger ryggsäcksutmaningen på militärveckan. Även att äta en hel harakiri.

Nardos svarar uppdraget med Berra. Även hockeyuppdraget.

Tanja säger telefontävlingen som Adrian och Pedram satt 3,5 timme i.

Vad är det bästa med att vara med i Big Brother?

Tanja säger att man lär sig att man klarar mer än vad man tror bara man tror på sig själv. Även alla människor man fått lära känna, vänner för livet. Tanja känner att hon fått insikt i många grejer på personligt plan.

Emelie svarar att hon vågat ta sig utanför Ystad, att hon börjat lita på människor, det är okej med närhet. Ja mycket personlig utveckling helt enkelt.

Nardos säger självutveckling, man får se sina brister och fördelar. Nardos vet att hon förlorar tävlingar men hon ger aldrig upp, det kommer hon ta med sig. Man ska aldrig ge upp även om man inte vinner hela tiden. Nardos har lärt sig att det är okej att visa känslor. Det är också speciellt att man bor med okända människor och det har också viktigt att komma ihåg att man ska acceptera alla människor och deras behov.

Vilka har kärleksparen varit och vad tror ni om deras framtid?

Simon och Stephanie. Tjejerna tror att denna relation redan har utvecklats utanför i huset sedan igår. Däremot skiljer deras åsikter om framtiden. Tanja tror att det kan bli något seriöst medan Emelie tror att de bara kommer vara KK. Nardos tror att de kommer bli bästa vänner men inte att de kommer hålla som ett par.

Emelie och Dompa. Nardos tror att denna relation kommer hålla och att Emelie kommer flytta till Stockholm. De verkar verkligen gilla varandra och Nardos hoppas de håller länge. De kompletterar varandra.

Madde och Adrian. Nardos är lite mer tveksam över denna relation. De kommer prata och lära känna varandra mer men en relation verkar osäker. Emelie och Tanja håller med.

Vad är det mest överraskande som hänt i huset?

Nardos svarar att det måste vara att Emelie och Dompa har fått till det. Det blev Nardos chockad över. Även att Simon visade sin penis var överraskande.

Emelie säger att hon är överraskad att hon fått känslor för en kille i huset. Tanja och Pedrams grej var också överraskande.

Tjejerna tycker att det också var överraskande att Judith och Simon åkte ut.

Vem har bäst humor i huset?

Tanja skulle säga att det är Simons humor. Emelie och Nardos håller med.

Vad tror ni att de andra i huset har missuppfattat er för?

Emelie börjar och säger att det är hennes ironi. Vissa förstår hennes humor medan det är svårare för andra. Det har hon också lärt sig. Även hennes spekulationer har missuppfattats.

Nardos tror att missuppfattat att hon är negativ vilket hon inte är. Hon förstår vad de menar ibland men ibland kan andra överdriva och missuppfatta.

Tanja blev missuppfattad i början av Nardos men de pratade ut om det. Det handlade om att Tanja gjorde till sig i tv vilket inte stämmer.

Vem har varit roligast i en vecko-outfit?

Tanja och Nardos tycker Judith 110%. Emelie säger att Pedram som lärare var sjukt kul.

Vem tror ni är mest underskattade personlighet, hur och varför?

Tjejerna håller tillsammans med om att det är Alex. Han fick inte tillräckligt med tid för att visa vem han är. Bara två veckor fick han på sig, hur kunde det ske? Även Luis och Jesper var verkligen genuina och fina människor.

Vem som har åkt ut är ni mest chockade över?

Simon och Judith är det självklara svaret för de alla. Det var också chockerande att Ponne åkte ut, de trodde han skulle komma längre.

Vem blev ni mest irriterad på i huset, och i vilken situation?

Nardos säger att hon var mest irriterad över den ingången som Emelie gjorde in i rosa sovrummet under kvällen som Pedram och Emelie bråkade om paktande. Det var sättet hon kom in och skrek som var irriterande. De börjar diskutera det igen om hur det EGENTLIGEN var. Det blir lite hetsigt och Tanja frågar om de har något otalt. Det verkar som att det är något emellan de. Nardos och Emelie säger att det inte är fallet. Emelie säger att hon behöver försvara sig i de här situationerna när gamla bråk dras upp. Nardos fattar inte vad problemet är när frågan handlar om irriterande situationer. Hon berättar bara hennes känslor.

Vem är er bästa vän i huset?

Tanja svarar Judith. De förstår varandra och har kul ihop.

Emelie svarar Joel för att han är god och glad.

Nardos svarar också Joel och Adrian. De har varit närmast.

Lugn kväll med två avsnitt

Det har varit en lugn kväll i huset denna kvällen. Dom fick in beställd mat som dom tyckte smaka jättebra. Tanja tog beställde en pizza och en nutella pizza till efterrätt, Emelie tog pommes och hamburgare och en milkshake till efterrätt, Nardos tog kycklingburgare och pommes och en påse med småkakor? till efterrätt.

Dom sitter i soffan och äter, det tar en stund innan Nardos kommer och äter. Tanja är chockad över nutella pizzan, för hon trodde inte den skulle vara så stor, den var ju i en storlek som en vanlig pizza.

Efter maten blir det häng i soffan och det händer inte mycket, Emelie och Tanja går till rosa sovrum och fixar naglar och lite sånt.

Sen berättar storebror att dom har fått ett brev, dom går ut och kollar och i samma ögonblick så säger storebror att slussen är öppen, dom går dit och finner massa chips och andra godsaker och ett brev. Dom ska sätta sig i soffan för klockan 20 ska dom få se två avsnitt.

Nardos är inte så nöjd, hon vill inte se fler avsnitt, men Emelie och Tanja är peppade.

Dom sätter sig i soffan och avsnittet börjar, det är från den veckan Tanja kom in i huset. Det blir mycket skratt. När det avsnittet är slut så sätter storebror på nästa, men det avsnittet hade dom redan sett tidigare under dagen. Men storebror fixar ett nytt avsnitt från farmen veckan. Dom myser och har det trevligt i soffan.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page