top of page

FÖRSTA KVÄLLEN I BIG BROTHER- HUSET22:30 BBT: I husbilen sitter en elfte deltagare - Pontus Andersen.

Jesper kommer in i husbilen och Pontus känner igen honom direkt. “FRÖIIDH” Pontus har bra koll på Jesper sedan innan. Pontus hade fått en memmo från Jesper på sin 30-års dag. Det tar ett tag att smälta in för Pontus att han sitter i en husbil med Jesper Fröidh. De tar sig ett glas, sätter sig ner och börjar med lite lärakännavarann-snack.

Inne i huset håller de på att diskutera hur tävlingen på hjulet kommer att gå. De tror speciellt det kommer bli kallt om de inte får in sina kläder snart. Plötsligt kallas Therese till uppdragsrummet. Hon hämtar utrustning som deltagarna ska ha på sig när de kryper i hjulet.

23:15 BBT: I köket diskuteras allas matpreferenser. Det blir intressant att veta hur det blir med matlagning under dessa 100 dagar.

23:20 BBT: De fortsätter med presentationsrunda. Stephanie berättar om sig själv. Såklart berättar hon om sina ryska stäppssköldpaddor och de andra deltagarna verkar fascinerade. Joel verkar inte kunna greppa att man kan ha sköldpaddor hemma och varför de ryska stäppsköldpaddor är så speciella?

Nästa person att presentera sig är Pedram.

Plötsligt låter ett larm och på skärmen kommer Nardos namn upp. Hon skyndar med att sätta på sig ekorr-dräkten, det går så fort att den sitter bak-och fram, och skyndar ut på utegården. Alla deltagare följer med och försöker peppa henne!! Efter ett tag går några av deltagarna in för att det är så kallt. När första uppdraget är utfört jublas det för fullt.

23:40 BBT: Några sitter och diskuterar vighet. Till slut säger Simon att han kan få mjölk från hans bröst. De andra skrattar men då visar han de och HUUR??

“Detta är Big Brother, nu är slussen öppen.” Deltagarnas väskor har kommit in och de börjar packa upp och sätta på sig varma kläder ifall det blir dags att gå ut på ekorrhjulet. Eftersom att bara ett av sovrummen är öppen bestämmer sig Joel och Nardos att sova i vardagsrummet tills det andra sovrummet blir tillgängligt. Nardos tycker bara det är bra att få sova nära köket.

23:55 BBT: Jesper och Pontus visas på bild på directors cut, vi slängs rakt in i en konversation. Otydligt vad det är de pratar om.

00:00 BBT: Simons namn lyser upp på skärmen och larmljudet startas igång. Han får hjälp att sätta på sig ekorrdräkten och springer ut snabbt. Han börjar krypa i hjulet och när han är färdig är deltagarna superstolta och jublar.

00:20 BBT: Nardos, Katti, Pedram och Luis sitter i bubbelpoolsrummet. Katti tycker Pedram har varit väldigt tyst och försöker lära sig mer om honom. De pratar om singel-livet och vad för slags förhållande de är ute efter. Luis känner att kärlek bara är ett maktspel. De andra håller med till viss del och gillar hans filosofiska tänk. Simon kommer till bubbelpoolen utklädd till Flintstone.

00:40 BBT: Det sätts igång musik i huset och alla hoppar upp och vibear till musiken.

00:50 BBT: Det är dags för Pedram att krypa i ekorrhjulet. Han sätter på sig dräkten och sätter igång. Ännu ett jubel. Även Pontus och Jesper från husbilen sitter och hejar!! ( De har en skärm där de kan se när deltagarna springer i hjulet.)

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page