top of page

Live feed Måndag, maj 10, 2021!God morgon BB – lovers

Det är måndag morgon i huset och strax efter nio var det dags att vakna.

Det är en lugn morgon och dom börjar med den nya rutinen dom kom överens om på husmötet igår.

När dom vaknar så är det såklart batteribyte först, sen ska frukostteamet sätta på en kanna kaffe så den som vill får ta kaffe. Efter kaffekoppen så ska alla gå till gymmet och köra ett gemensamt pass och sedan äta frukost tillsammans.

Judith och Nardos är uppe först denna morgonen och Nardos fixar kaffe, efter det går hon till gymmet och önskar att musik kommer. Storebror lyssnar sätter på lite musik åt Nardos som är i gymmet och cyklar.

Det är ett litet allmänt snack i rosa sovrummet där dom flesta har sovit i natt, några har sovit på soffan i natt också, men sen går alla och gör sig i ordning för gym innan frukosten.

Pedram går till gymmet och börjar cykla lite och Nardos börjar planera stationerna dom ska gå igenom.

Fler ansluter till gymmet för dagens träning, Madde och Emelie promenerar lite i gången mellan sovrummen för att få upp lite tempo. Tanja sätter sig på cykeln och får upp flåset.

Alla är nu igång med träningen och Nardos förklarar alla stationer dom ska köra och förklarar vad man ska göra.

Alla ser motiverade ut och nu är det bara att köra igång. Emelie är inte så pigg på stationer nu på morgonen, hon är ingen direkt morgon människa säger hon. Men dom delas in i lag och kör igång.

Skribent Ann-Sofie

Deltagarna sitter i poolrummet runt ett bord och dricker te och kaffe. Det ser ganska mysigt ut! De sitter och pratar i mun på varandra så det är svårt att höra vad de säger. På utegården är Adrian och Nardos. De pratar om Nardos roll i huset. Hon säger att hon backat i huset. Hon vill inte ha diskussioner och bråk säger hon. Hon tycker det ska finnas nåt som är samma som bro-kåd. Hon säger att hon saknar sina vänner. Hon känner sig ensam i huset. Madde har Emelie, Judith har Tanja. Den enda hon kan busa med är Adrian. De diskuterar relationen Adrian, Nardos och Madde. Finns en grej i huset att Adrian är kär i Nardos? Nardos vet inte hur hon ska bete sig riktigt. Adrian är lite ledsen för att hon inte vill umgås med honom men Nardos vill backa, hon orkar inte. Adrian är ledsen för att Nardos backat och inte vill umgås längre. Nardos orkar inte med ett triangel-drama. Men det finns inget triangel-drama säger Adrian. Han säger att det är så tråkigt för det är så kort tid kvar. Nardos säger att vi kan umgås på utsidan. Hon vill inte göra en stor grej av det hela utan respekterar Adrian och Madde. Hon backar. Tillbaka till poolrummet där dom sitter kvar. De pratar om ditten och datten. Det är glad och skön stämning. Nardos säger att hon måste byta namn när hon kommer ut, byta identitet så dom inte vet vem hon är där ute. Tanja berättade att var gång det kom in en ny kille så gjorde hon och Steffie en bikt och visade sina reaktioner över den nya killen. De konstaterar att Alex och Dompa var snygga. När Mergim kom in var de saliga., säger Tanja. De fortsätter att prata om vad de velat ha in för kille. Madde säger att hon ville ha en lång, tatuerad, mörk kille med skägg och när Dompa kom in, hon bara wow! Och de fick ju varandra till slut. Judith säger att hon har en bror som skulle passa Tanja. Oliver heter han. Han är mörk, tatuerad, en handyman. Emelie blir ivrig och säger att hon också vill ha honom. Judith säger till Emelie att nu har du Dennis, låt Tanja få Oliver! Nu flyttar de ut på gården och fortsätter prata om Judiths bror. Emelie säger, hur kul vore det inte att ha mig eller Tanja i din familj Judith? Deltagarna sitter och lapar sol. Det är riktigt varmt ute! Madde och Emelie tar av sig sina kläder och njuter sv solen Det händer inte mycket denna förmiddag, det är mycket snack om allt och inget! // Skribent Carina

Deltagarna har somnat och såklart tolereras det inte av storebror. Väldigt högt säger han ”SLUSSEN ÄR ÖPPEN”. Judith kutar till slussen där det står väldigt många resväskor. Det har blivit dags för de som hänger löst att packa inför livesändningen ikväll. Plötsligt spelas det lite mystisk musik, Simon och Pedram dansar lite till den. Mest passande verkar vara nån slags ballerina-koreografi.

”Utegården är nu stängd” Simon tittar in i kameran och frågar storebror vad det är de håller på med. Det är måndag det brukar inte hända något då. Nu undrar han vad det betyder att de spelade mystisk musik och nu är utegården stängd, nåt är på gång.

Det är lång tid tills väskorna ska in i slussen igen. Judith och Tanja bestämmer sig för att hoppa i bubbelpoolen istället för att packa. Pedram och Nardos sätter sig bredvid jacuzzin o pratar med Judith och Tanja. De spekulerar kring vad för temavecka det kan vara nästa vecka.

Klockan slår 17:00 och det har blivit dags för de traditionella ”TITTUT” till Adrians systerbarn Alicia. Såklart är hela huset med denna gång med. I rosa sovrummet står alla och tittar in i kameran närmast dörren. TITTUT!!

Judith är ganska hetsig och på Emelie om att de ska umgås. Emelie säger ifrån o säger att det är såhär varje gång Judith hänger löst. Då ska hon komma och hetsa om att umgås. Hon kan väl lika gärna bara umgås istället för att prata om att umgås. // Skribent Rawwee Be

”Slussen är öppen”

Alla har väntat på det och samlas vid köksön. En stor bytta med div drycker bärs dit och ställs på köksskivan. De kastar sig över den och tar åt sig. Sen öppnas skumpan som de alla ska skåla med för Adrian, Madde, Judith och Simon. De skålar med några väl valda ord för var och en av de som hänger löst. Stämningen är hög.

De går ut på utegården och där spelas musik. De dansar alla tillsammans och är verkligen på g. Nervositet finns dock i luften. Vem kommer att åka ut? När de spelar bbs låt från 2020 blir alla som galna. Simon har satt sig och det syns att han grubblar. Årets bb-låter spelas och då höjs volymen och alla börjar dansa och tjoa.

Sen dog musiken och deltagarna går in och skingras åt alla håll. Det är hår som ska fixas, rouge som ska på och toabesök. De sätter sig i soffan en efter en. De fyra som hänger löst sitter i mitten. Nu är det snart live-sändning!

Skribent Carina

Commenti


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page