top of page

Livefeed Lördag 1 maj del 109:20-09:55 BBT: God morgon BB-lovers

Nu är det dags att vakna tycker storebror och drar på en melodi, låter lite som djungelljud.

Alla vaknar till även i lilla BB visar dom att dom hör melodin.

Det är som vanligt batteribyte på morgonen så det fixar Judith och Tanja som har klivit upp. Dom säger god morgon till Nardos som har sovit i soffan i natt. Det är en lugn morgon och Tanja fixar kaffe så det finns klart.

Pedram och Simon har kommit upp och börjar med att borsta tänderna. Simon kommer ut och ställer sig vid staketet och pratar med dom. Nardos berättar att hon drömde om Simon inatt och det handla om någon som ett något live och även att en toalett var inblandad i drömmen.

Judith pratar med grabbarna om thaimat, att dom snodde dem, men Dennis tog den tillbaka. Som straff ska dom diska, sen börjar dom fundera på vart disken dom lämnade igår vart den är. Vi har ingen disk säger Simon. Då funderar Judith på om dom har börjat diska än. Men Simon går in och hämtar lite för dom har diskat.

Pedram försöker fjäska till sig lite kaffe från storebrorsorna, för den kaffebryggaren i lilla BB tar sån tid säger Pedram.

Emelie och Dennis kommer upp och börjar prata med Nardos som ligger kvar i soffan. Dennis får massage av Dennis samtidigt som dom pratar om att Dennis pratar i sömnen. Madde sitter i soffan och skrattar åt Adrian. Adrian blev trött på Dennis inatt för att han snarkade så mycket. Madde hade sett att Adrian hade satt sig upp och sa Dompa. Adrian kommer ut och säger att Dennis snarkade så mycket så han var tvungen säga till honom. Adrian tycker det är konstigt att Emelie inte vaknar när han snarkar så mycket, men när han pratar i sömnen så kan hon vakna.

Det händer inte så mycket i huset, Tanja och Judith fixar frukost. Madde sminkar sig.

10:00-10:45 BBT: Kaffet i lilla BB är nu klart så Simon tar sig en kopp och häller även upp en kopp till Pedram, som står och diskar disken dom fått. Det blev hans tur att diska nu eftersom Simon diskade allt igår. Simon går ut med sin kaffe kopp och sätter sig vid hålet och pratar med storebrorsorna.

Simon berättar om hans och Pedrams största kupp dom gjorde igår. Han berättar om kuppen när dom snodde maten. Simon lämnar tillbaka en matlåda med mat i till Madde, som hon ställer tillbaka i kylskåpet.

Stämningen fortsätter vara lugn i huset och sen kommer dagens första brev in som Madde läser. Storebrorsorna ska gå in till kontoret.

Simon och Pedram får gå ut på rast en stund innan storebrorsorna ska gå in till kontoret.

Efter en stund så går storebrorsorna in på kontoret, där dom kollar bilder och sen ska dom planera dagens händelser.

Judith börjar sudda ut på tavlan och så den är redo för ny planering.

Under tiden storebrorsorna är på kontoret så passar Simon på att smyga sig runt i huset innan han går till poolhuset igen där Pedram sitter och väntar.

Storebrorsorna är kvar och planerar dagen, Simon och Pedram har lämnat poolhuset och gömmer nu saker för storebrorsorna. Dom smyger in i sovrummen och gömmer saker.

Tanja kommer ut för att kolla läget och upptäcker då att Simon och Pedram är i det turkosa sovrummet, dom plockar med sig saker och springer in till lilla BB och stänger dörren. Men dom är snabbt ute igen och går ut till poolhuset.

Storebrorsorna är kvar på kontoret och planerar dagen, tavlan fylls på med ideér.

Det är snack om att det kommer många brev idag, även knappen ska användas under dagen. Straff ska även delas ut om lillebrorsorna inte lyssnar.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page