top of page

Livefeed Lördag 1 maj del 2.13:00 - 15:00 BBT:Judiths uppdrag är krävande. Efter att Tanja och Madelene har försökt och pratat med henne, utan att lyckas Emilie, däremot, drar slutsatsen mycket enkelt att de ska lämna henne i fred eftersom hon är säker på att hon har fått ett uppdrag Adrian hittar henne inne i slussen och försöker få henne att prata ,utan att han lyckas Madelen säger till Adrian att han måste lämna henne, eftersom Madelen är säker på att detta är ett uppdrag som säkert kommer att ge en positiv överraskning. judith uppdrag fortsätter Simon är säker på att judiths uppdrag är att vara arga Simon och inte säga ett ord Nu kör de ett uppdrag för Simon och Pedran på utegården Uppdraget är att klä av sig alla kläderna och den av de två som får kläderna snabbast på seg vinner Pedram vann den första uppgiften Nästa uppgift är att vispa grädde och ta den över huvudet när grädden är klar. Simon vann den andra uppgiften Det avslutande uppdraget är en frågeställning

Brev! Jutith har misslyckats i sitt uppdrag och uppdraget den här veckan är äntligen över

Ja, då är veckans tema över och deltagarna börjar återgå till det normala De pratar om händelser den här veckan och planerar vad de ska äta till dagens lunch. Simon grillar på gården och får musik från BB. Det är en lugn start på denna eftermiddag inne i bb-huset i huset. Förberedelserna för dagens Lunsh fortsätter

15:30 Tal till Nationen. Först ut va Emelie. Efter henne va de Dennis tur och efter han Adrians tur. Adrian tar upp tankar och känslor som har varit. Adrian alla har mer eller mindre burit på en tung ryggsäck. Varit med om saker i sitt liv. Adrian avslutar sitt tal med att säga att alla är värdiga vinnare och alla är bra som dom är, Han ser upp till alla.

Filmklipp kommer finnas ute i gruppen på Emelie Dennis och Adrians tal till Nationen!

Kl 15:45 är talen avslutat och alla applåderar och tackar alla för deras tal. 15:50 Efter tal till Nationen går alla in till de rosa sovrummet. Några lägger sig och vilar. Simon funderar på att ta en dusch. 16:00 Nardos har varit och biktat sig,och när hon kommer ut säger hon jag har pratat om era tal i bikten. Några har somnat och några ör vakna och ligger och pratar. 16:15 Nardos Madde Adrian tar en promenix på ute gården. Medans de andra ligger kvar och vilar och sover.

16:20 Brev. Brev om hamburgare tävling. Deltagarna ska delas in i 2 lag. Lag 1 Adrian, Emelie, Dennis, Tanja. Lag 2 Madde, Nardos och Judith. Förlorade laget ska äta den starka harakiri korven. Simon och Pedram ska komma på frågor till lagen som ska tävla. Simon ska komma på 10 frågor till Pedrams lag och Pedram ska komma på 10 frågor till Simons lag. Dom sätter sig ner vid ett varsit bord och skriver sina frågor.

16:40 Madde Adrian Nardos Judith tar sig lite mat. Efter en stund ropar BB Madde gå till bikten. De sitter kvar vid matbordet och pratar. Adrian och Nardos diskuterar om Madde är snuskig om hon har ett snuskigt humor.

17:00 lagtävling pågår. Lagen svarar på frågorna, Sedan ska dom ut och tävla på ute gården. Alla samlas i köket och frågorna rättas. Det lag som vann fråge tävlingen blev lag 1 Adrian, Emelie, Dennis, Tanja. Efter fråge tävlingen ska dom ut på ute gården och tävla. Den tävlingen går ut på att blunda och kasta en frisbee och försöka träffa rockringar som ligger på marken.

17:55 Efter tävlingen så är vinnande laget lag 1.Det innebär att lag 2 som är Nardos Judtih Madde och dom ska under dagen äta harakiri korv.

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page