top of page

Livefeed Lördag 10 april del 109:08-09:35 BBT: God morgon

Storebror säger god morgon till generalerna och säger att mikrofonerna är hungriga. Sen säger storebror att alla tre ska gå till slussen.

De går till slussen och där finner dom ett brev som de läser.

Dennis går tillbaka och läser brevet högt denna gången.

I brevet läser han att tittarna har röstat och Jackie ska nedgraderas. Hon är inte längre befäl och hon förlorar all makt men behåller sin immunitet. Gå in och meddela Jackie om vad tittarna har bestämt.

Dennis och Emelie går in och berättar för Jackie som dock sover hårt, så det tar en stund innan hon vaknar till. Reaktionen när hon får beskedet var inte oväntat, hon blev sur. För hon tycker att hon har skött sig, eller är det för att jag hoppar på ett ben säger hon. Hon är missnöjd över tittarnas röster, men kliver upp och flyttar sig till rekryterna.

Det blir en lugn morgon i huset, alla kliver upp och tar det lugnt

09:40-10:15 BBT: Morgonträning

Alla rekryter samlas ute på gården, det är nu dags för morgonträning som Joel ska hålla i denna veckan. Han börjar med att fråga alla rekryter vad som är tacksamma över. Sen börjar dom jogga för att få upp lite tempo. Även Emelie är med och joggar lite. Sen fortsätter Joel med träningen. Tanja kommer ut och ger dom lite träning också, de ska göra cirklar. Träningen flyttas in till poolhuset och fortsätter där, samtidigt som Jackie värmer ärtsoppa som de ska äta till frukost. Det blir även lite stretching för alla, även Emelie är med på den.

Julia säger att hon ska börja med yoga efter detta, för hon tycker detta är avkopplande. Det blir lite yoga samtidigt i poolhuset. Morgonträningen är över för idag, nu väntas en stark frukost. Nadros frågar hur träningen gick idag, alla säger att det var en bra träning denna morgonen.

Tanja berättar att hon somna med smink och kläder på sig inatt samtidigt som den vegetariska ärtsoppan är klar. Hon säger också att hon har sjukt ont i ryggen så hon frågar om någon har sett voltaren salvan. Det är chill och lugn stämning i soffan nu efter träningen.

Julia pratar om festen igår hon tyckte det var så roligt. Julia frågar Dennis vad de gjorde efter rekryterna gått, han funderar en stund men han kommer fram till att de satt och snacka.

Simon säger att han har lite ont i ryggen idag, han har svårt att stå upp. Madde kommer upp och alla i soffan säger god morgon till henne.

De börjar prata om att se på tv, Julia uppskattar reklam på tvn just nu, för då kan man gå på toan eller göra kaffe.

10:16 BBT: Det kommer ett brev som Nardos ska läsa, i brevet läser hon:

Utmaningarna fortsätter för rekryterna. Ni ska nu låsas ihop tre och tre och det kommer visa general och befäl att ni kan samarbeta och ha pannben.

Grupp ett Simon, Pedram och Jackie

Grupp två Judith, Julia och Stephanie.

Det är endast tillåtet att låsa upp sig om man ska bikta sig eller gå på toaletten. De som inte ska bikta sig eller gå på toan ska då kedjas fast i en stolpe.

10:23-10:48 BBT: Rekryterna kedjas ihop

Jackie kommer från toan och kedjar ihop sig med Simon och Pedram. Jackie frågar Simon hur det känns att vara ihop kedjad med en krycka. Simon kan inte svara på det just nu, han måste få fundera en stund på det.

Det blir häng i soffan och skratt när Mergim kommer, han går förbi Madde som tror att Mergim ska fisa henne i ansiktet, så båda börjar skratta.

Simon börjar prata om hokus pokus doktorn han träffade när han hade ont i doktorn.

Inne hos rekryternas sovrum ligger Judith, Julia och Stephanie och vilar och pratar.

I soffan sitter dom och pratar om magknip, Simon säger att han hade magknip i två dagar efter farmenveckan.

10:50-11:00 BBT: Det kommer in ett brev som Emelie läser på

Brevet ska läsas i rosa sovrum tillsammans med generaler och befäl. Emelie läser:

Rekryterna har mer att bevisa innan det går tillbaka till det normala. De ska genomgå ett examinationsprov. De ska välja 7 fysiska delar och sen ska de bestämma 10 tal mellan 0-99. Rekryterna får inte veta att detta är deras sista uppgift, de ska tro att detta ska fortsätta fram till veckofinalen. Big brother redovisar allt ni bestämmer och klarar rekryterna detta så kommer dom att mucka och det återgår till det normala.

De börjar diskutera vad för grenar de ska göra, de pratar om att göra någon stafett, men då kommer de på att Jackie inte kan delta pga kryckorna. De börjar då istället att tänka på att träna magen, att göra situps och ge boll till varandra. Emelie säger att Jackie inte kommer gå med på något, då säger de andra att hon kommer sabba för alla som hon sitter fast kedjad med, men då säger Nardos att de ska vara jobbigt för detta är det sista dom ska göra, men det ska dom inte veta. Joel börjar skriva ner det dom kommer överens om. Det är många ideér och kommer upp i deras huvud och de diskuterar fram och tillbaka.

Emelie blir kallad till slussen för att meddela vad de kommit överens om.

Nardos samlar alla rekryter och berättar att detta tema kommer ta slut på måndag, och det kommer bli tuffare och det är snart träning, så gör er redo för det.

Jackie frågar vad hon ska göra på träningen, även Simon säger att han är helt död i kroppen.

Nardos säger att de har anpassat träningen så alla kan vara med och göra så gott dom kan.

11:03-11:56 BBT: Pedram, Simon och Jackie är ute vid rökrutan.

De tror inte att temat kommer hålla på till måndag, det är något som känns konstigt med det här säger dom. Madde är med som befäl under tiden de röker. De börjar fråga henne om det verkligen stod så i brevet. Madde spelar med och säger ja och säger till dom att göra så gott dom kan på träningen sen. Sen säger storebror att de bryter mot reglerna och då blir Pedram lite sur och säger vad får vi göra då.

Inne i sovrummet pratar generalerna om hur det är att vara singel och hur länge man varit singel och vad man vill ha för partner och hur man ska dejta.

Ute på gården står rekryterna i solen och tycker det är skönt, trots att det blåser. Julia säger att hon inte tror detta kommer hålla på till måndag, detta är påhittat. De kollar till blommorna de har planerat och de ser att blommorna har börjat blomma. Sen går alla rekryter in igen.

Under tiden de väntar på att träningen ska börja så tränar de på att skjuta ner burkar med ett gummiband. Det är ju ett tidsfördriv säger dom. Emelie kommer in och berättar att de inte får vara i poolhuset just nu, Tanja tror det har med kamerorna att göra. Igår var det problem med kamerorna på utegården.

De lägger sig i soffan istället och börjar prata om mat. De längtar otroligt efter mat nu. De berättar vad de vill äta för mat.

Julia har bestämt sig för att bikta sig, Mergim säger att hon inte får bikta sig, för han tror att hon kommer säga att hon vill åka hem. Så flera försöker stoppa henne att inte bikta sig. Men det verkar som att storebror inte vill att hon ska bikta sig, för dörren till bikten öppnas inte. Julia får gå tillbaka till soffan igen, hon fick inte bikta sig. Det blir ett allmänt snack i soffan innan det är dags för träning igen.

12:00-12:35 BBT: Det har varit flera avbrott under denna tiden, så man vet inte vad som hänt i huset under denna tiden.

När vi kommer tillbaka så är det fortfarande en lugn stämning i huset, deltagarna vilar och vissa sminkar sig och gör sig redo för träningen som kommer att ske när Big Brother säger till.

I turkosa sovrummet så sminkar sig, Julia, Stephanie och Jackie samtidigt som de försöker lista ut vad black magic är. Simon och Pedram är också med och försöker lista ut vad black magic är.

Generalerna sitter och hänger vid köksön.

Så i skrivande stund så händer det inte mycket i huset.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page