top of page

Livefeed Lördag 13 mars del 109:00 BBT: Musik börjar spelas och de verkar gilla musiken. Tanja och Judith börjar rocka till musiken i sängen innan de kliver upp för dagen.

Therese och Madelene sitter i soffan och pratar, de har varit vaken en stund. Madelene har gjort kaffe så de tar sig en varsin kopp och sätter sig i soffan.

09:13 BBT: Katti, Tanja, Madelene och Therese är vid soffan och pratar om den sjukaste natten. Tanja berättar att hon och flera hade vaknat inatt och var kissnödiga samtidigt.

Therese berättar om sin sjuka dröm som hon hade inatt, Katti hade märkt hennes dröm att det var en orolig dröm. Therese berättar det var en blandning av verklighet och dröm i hennes mardröm.

09:25 BBT: Katti börjar förbereda frukosten, hon kokar ägg, men spisen börjar krångla och hon blir akut nödig och springer på toan. Emelie och Judith tar över och fixar spisen. Samtidigt som Katti springer på toan så kommer Adrian upp, han är lika nödig han och då märker han att det är kö till toan.

09:32 BBT: Även Nardos har drömt konstiga drömmar i natt som hon berättar för Adrian och Joel som är i rummet. Emelie kommer in och lägger sig i sängen och även hon har drömt konstiga drömmar inatt. Alla verkar ha drömt konstiga drömmar inatt.

09:39 BBT: Judith och Tanja sitter vid bordet i köket.

Judith berättar för Tanja att hon hade hamnat i en konstig sits igår ang Pedram. Hon berättar sin version av det hela som hände under natten när de skulle lägga sig, det är lite rörigt allt ihop.

Hela grejen var att Judith bara ville sova på sin plats, men det sluta med att Pedram sa personliga saker om Judith som gjorde henne ledsen.

09:48 BBT: Det är gott med kalles kaviar säger dom vid matbordet. Äggen är klara och de har hämtat sig ägg och har satt sig till bords, där det finns mackor, pålägg, grönsaker för den som vill ha det till frukosten. Joel berättar om att de berättade skräckhistorier i sovrummet inatt.

09:58 BBT: Det är en glad stämning kring köksbordet, Katti ska fixa mer kaffe och märker att kaffebryggaren krånglar igen. Men det löser sig. Katti längtar efter oboy. Pedram kommer upp, Judith vill prata med honom, men han vill äta först.

10:02 BBT: Detta med mardrömmar verkar ha smittat av sig till alla, även Pontus har haft läskiga mardrömmar inatt. Therese undrar om man har fått mardrömmar nu när man har fått mat och mer energi än vad man haft innan. Katti tror också att det kan vara så. Nardos berättar sin dröm som hon haft under natten för de andra vid bordet.

10:13 BBT: Simon berättar om riggade samtal från usa, där en kvinna ringt till polisen men inte kan säga vad som hänt, utan får använda termer för att mannen är hemma. Simon passar också på att tacka för en trevlig kväll, de frågar hur Maddes första natt har varit, hon säger att det har varit bra att hon har sovit bredvid Joel som var mysigt. Hon tycker kvällen var lagom.

10:20 BBT: Pontus och Pedram har gjort köttfärsmackor som nu är klara. De tycker det var grymt gott, för de gjorde dessa redan igår. Simon och Adrian smakar också och tycker det är så gott. De säger att de är godare än pan pizzor. De kommer in på instagram, för Nardos har drömt flera gånger att hennes instagram har försvunnit. Simon frågar vad som är värst för henne, att hennes instagram eller snapchat försvinner. Nardos berättar att det är Snapchat som inte får försvinna, hon har för mycket memories kvar där som hon vill ha kvar. Pedram frågar om hon inte har sparat ner det till telefonen, det har hon inte gjort säger hon för hon har så mycket bilder i sin telefon.

10:30 BBT: Emelie berättar för Nardos och Adrian att hon är det enda barnet, att hennes föräldrar var rätt gamla när hon kom till världen. De hade försökt länge innan de fick Emelie. Nardos längtar efter barn, det är det vackraste som finns. Emelie säger att hon vill ha en stor familj, för hon tänker den dagen hennes föräldrar försvinner, så är hon ensam kvar.

10:41 BBT: Joel och Madde är ute och går på gården. Madde berättar att hon har vaknat mycket under natten, sen berättar hon om sin hund som hon har hemma. Joel frågar vad hon heter, Madde berättar att hon heter Lexi. Hon berättar även att det är en gatuhund, som inte har haft det så lätt i livet. Madde frågar om Joel vill ha djur, han vill gärna ha hund säger han.

10:46 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan som Simon ska läsa denna gång.

Tittarna har fått bestämma vilken av Katti, Stephanie, Therese, och Tanja vilken de vill ska sitta säkert. I uppdragsrummet sitter det en bild på den tittarna har röstat fram till att bli immun.

De rusar in och på väggen sitter det en bild på Tanja.

Hon blir jätteglad, medan alla kramar om de som fortfarande hänger löst.

10:51 BBT: Det blir mycket känslor i uppdragsrummet, Stephanie gråter samtidigt som de kramar om varandra. Hon säger att hon älskar alla därinne. Pontus tröstar alla tre som hänger löst, Tanja har lite svårt att vara glad, hon vill helst dela sin immunitet med alla så ingen behöver åka ut.

Katti säger att hon vet hur man packar väskorna nu.

Tanja, Pontus och Nardos kollar på kylskåpet på de som hänger löst, det är sinnessjukt att de hänger löst säger dom.

11:06 BBT: Stephanie och Therese är ledsna efter brevet. De går ut till rökrutan och pratar en stund. Stephanie säger att Tanja har sagt att man inte ska tänka på något innan, utan man kan börja tänka när det är 5 minuter kvar. Katti kommer ut och tröstar tjejerna med kramar och säger att det är som det är. Therese kramar om Katti och säger att hon kommer sakna alla därinne. Katti säger att det är helt okej med att vara ledsen, det får man vara hur länge man vill säger hon.

11:25 BBT: I det rosa sovrummet ligger Emelie, Madde och Joel och pratar. När vi kommer in till rummet så pratar Madde om att det inte alltid är lätt att styla folk, speciellt när personerna är fast vid ett speciellt märkte på kläderna.

Madde han inte fråga så mycket om de andra i går, så hon passar på och fråga vad Emelie och Joel jobbar med. Joel berättar att han har jobbat i butik, Emelie säger att hon har jobbat inom mycket såsom lager, butik och med inredning.

11:41 BBT: Dagens andra brev ska läsas av Tanja.

Farmenlivet är över för nästan alla. Adrian, du har ett val kvar som storbonde, du ska välja en piga, en dräng, allt från farmen ska rensas bort från utegården och utedasset ska tömma dasset.

Du ska göra ditt val nu, du får inte lotta.

Nardos blir husets piga, Joel blir husets dräng.

11:55-12:55 BBT: Nardos är väl inte riktigt nöjd över storbondens val. Just nu håller de på att tömma jorden i lådan som står på vardagsrumsbordet. Joel är inte riktigt nöjd med Nardos insats hittills. Nardos säger att hon är allergisk mot jord, damm och hö. Hon trodde inte big brother skulle vara så jobbigt. Pedram sitter i soffan och ger dom lite kommentarer, vilket inte alls är så populärt.

De andra chillar i soffan och kollar på när drängarna arbetar.

Joel har öst ur mycket jord nu, så de hjälps åt att vika ihop säcken som är i botten, Joel luras då med att säga att det är mask där, Nardos flyger upp och springer därifrån och skriker nej nej nej.

Sedan bär de ut lådan på utegården där de ska samla allt.

De har tagit sig ut till utegården där de ska lasta in allt halm i säckar, men innan de börjar där, så tar de sig en liten paus i halmen. Men sen får dom ett riktigt ryck och sliter tag i halmen och fyller säcken. Joel säger till storebror att de måste ha mer säckar till halmen, de har bara fått en och det kommer inte räcka. Joel säger att de tar en paus, då säger Emelie som står i dörren att det kan finnas möss och råttor för det är varmt i halmen. Nardos blir grinig och säger åt Emelie att vara tyst.

De fortsätter sedan med att fylla halm, tills det inte går i mer. De ställer sedan påsen där de ställt allt annat.

Joel och Nardos säger att de måste få in mer påsar till halmen, så de ”låtsas” ringer och ber om mer påsar.

Stephanie kommer ut och kollar hur det går, och berättar om rekvisitan hon har plockat ihop. Joel och Nardos säger att hon tyvärr inte får hjälpa till, för det står på lappen.

Men både Nardos och Joel tackar för fina ord, för de andra som kommit in har gjort narr av oss säger Nardos.

12:56 BBT: Det är häng i det turkosa sovrummet, där Therese sitter och sminkar sig. Pontus ligger och chillar i sängen och berättar att Nardos och Joel inte vill att de kommer ut till dom.


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page