top of page

Livefeed Lördag 17 april Del 109:35-09:55 BBT: God morgon

Musiken går igång och storebror tycker att dom har sovit tillräckligt länge nu så det är dags att gå upp.

Nardos och Joel sätter sig upp och diggar till musiken medan dom andra i rosa sovrum inte visar några tecken på att vakna. Inte ens Mergim vaknar av musiken, han som brukar vakna när musiken går igång på morgonen.

Nardos går och byter batterier samtidigt som Simon, Simon frågar om hon har sovit gott, det har hon men det tog ett tag innan hon somnade säger hon. Det var många som samlades i rosa när hon lagt sig, så det tog en stund för mig att somna säger hon.

Emelie och Nardos busar lite i badrummet när dom ska borta tänderna.

10:00 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan

Dennis samlar alla i soffan innan han läser. I brevet läser han

God morgon det var 1700 talet igår och ni ser pigga ut och har vaknat upp till 2021.

10:04-10:55 BBT: Frukost på gång

Deltagarna är glada att tema veckan är över och allt är normalt igen.

Emelie skär upp brödet som blev kvar efter middagen igår, som dom kan äta till frukost.

Madde och Adrian sitter i sängen och pratar lite samtidigt som Joel letar efter ett par shorts som har försvunnit. Han letar under varje säng, men finner inte shortsen. Madde undrar om det kan vara någon som lagt dom i slussen och trodde att dom shortsen tillhörde något tema som dom har haft. Joel säger att så kan det mycket väl vara, Madde säger att han ska gå till bikten och prata med dom. Joel lämnar rummet och Madde säger att hon ska tvätta idag, Adrian behöver också tvätta idag så dom beslutar att tvätta tillsammans. Joel kommer snabbt tillbaka med shortsen i handen, han hade hittat dom under en säng i turkosa sovrummet.

Tanja med flera ansluter till rosa sovrum där dom pratar att man drömmer konstiga drömmar i huset. Mergim håller med om att man drömmer sjukt mycket därinne. Tanja frågar om dom drömde lika mycket förra året. Mergim säger ja det gjorde man, det var sjuka drömmar.

Mergim går ut för att röka, men Pedram är i rökrutan så han får vänta. Men Mergim märker att han får hoppa över rökningen, då han känner att trycket i magen kommer så han får springa in på toan istället.

Runt köksbordet äter man frukost och har det trevligt, Nardos pratar om att hon ville bli advokat men det blev inte så. Dom frågar varandra vad dom ville bli och har det trevligt.

Det är fortfarande är trevlig och god stämning vid frukostbordet och nu kommer dom in på att prata om Mickael Jackson och hans musik. Dom pratar sedan om festen och när dom spela in musikvideon till deras låt. Alla tycker det var väldigt roligt och alla blev nöjda

11:20 BBT: Det är fortfarande väldigt lugnt i huset, dom små pratar lite vid köksbordet fortfarande. Pedram och Adrian börjar snacka om fotboll men blir tillsagda av storebror att dom bryter mot reglerna, ingen av grabbarna förstår varför.

Pedram och Mergim går sedan ut till gården och tar sig en cigg, dom längtar efter långa varma sommarkvällar.

11:40 BBT: Det är häng i rosa där Nardos frågar dom andra om dom vet vilka vissa personer är. Hon frågar bland annat om dom vet vem Stefan Löfven är, vem Foppa är osv.

Dom byter sedan samtalsämne och pratar om tjejkompisar och relationer. Det är många killar som har tjejkompisar som bästa vänner och sen när dom får ett förhållande så blir flickvännen svartsjuk. Dom diskuterar ämnet lite och frågar killarna hur man ska agera då.

11:48 BBT: Emelie, Madde och Joel är ute på gården och tar sig en promenad, dom pratar om kommande veckofinal, sen frågar Madde om Emelie har hängt löst två gånger.

Dom pratar vidare om eventuella tittarfrågor, Madde är lite rädd att det kanske kommer någon fråga om Viktoria. Men Emelie säger att det är lång tid sen, då skulle du ha fått dom tidigare.

12:05 BBT: I rosa sovrum är det snack om tittarfrågor, Jackie undrar och spekulerar vilka frågor som kan dyka upp. Sen kommer dom in på nomineringarna och Nardos säger att hon hade velat prata om det för att inte gruppdynamiken ska ändras. Men flera i sovrummet säger att vi har kommit överens om att inte prata om det. Nomineringar kommer att göras nu och det är bara att acceptera läget säger dom andra.

12:25 BBT: Pedram och Adrian är i gång i köket och plockar bort disken och ställer in i maskinen. Judith och Tanja är också i köket en sväng, men sen bestämmer dom sig för att gå på promenad. Äntligen säger Judith som har väntat på denna promenaden i någon timme.

Emelie är lite små sugen på något och öppnar kyl och frys och kollar vad man ska ha till lunch.

12:30 BBT: Judith och Tanja är ute på promenad och först kollar dom till blommorna som dom har planterat. Dom blommar väldigt bra i lådan konstaterar tjejerna. Pedram har tagit en rökpaus och sitter i rutan och lyssnar på tjejerna.

Dom börjar prata om att dom trodde Markoolio skulle komma in på nyårsfesten. Dom skrattar samtidigt som återigen säger att dom verkligen trodde han skulle komma in. Pedram tycker det hade varit roligt. Tjejerna fortsätter att promenera och snackar lite, bland annat om nomineringar.

12:51 BBT: Adrian har joinat Pedram, Tanja och Judith och är med och promenerar fram och tillbaka. Dom pratar om att sommaren är på gång, och sen berättar dom sommarplanerna dom har. Midsommar är spikad, då ska alla till Luis och fira midsommar.

Dom hoppas att coronan har lugnat sig så dom kan genomföra alla planer dom har. Judith säger sen att det kommer kännas konstigt att sova ensam sen när man lämnat huset. Man är van att ha folk omkring sig hela tiden säger hon.

Madde och Joel sitter i en varsin stol på altanen och solar och pratar.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page