top of page

Livefeed Lördag 17 april Del 213.00 BBT: Nardos, Dennis, Emelie och Jackie sitter vid köksön och chillar. De diskuterar uteställen och hur folk beter sig samt deras eget beteende och minnesluckor. Jackie och Dennis är väldigt förtjusta i att festa märker man tydligt, speciellt Dennis.På utegården sitter resten av deltagarna på utegården. Tanja och Adrian går powerwalk. Judith kastar vindruvor mot Mergim som han ska fånga i sin mun.De ser ut att njuta i solen. Pedram är hungrig och några är kaffesugna. De sitter mest tysta i solen! Brev, Nardos läser Joel och Mergim, ni är programledare för dagens direktsända radioprogram där ni ska fråga ut medlemmarna som hänger löst! Gå direkt in i uppdragsrummet! Där får de ett brev att de ska intervjua de deltagarna som hänger löst och använda tittarfrågorna på plakaten framför er. Intervjuerna är 14.00, 15.00, 16.00 och 17.00 Joel läser så fort så han blir helt flåsig, han studsar som en studsboll, helt i extas! Mergim är lite mer sansad. De skyndar in på rosa rummet för att fixa sig. Tar skjortor och finbyxor, parfym och Joel blåser håret. Han vill att Nardos sminkar honom vilket hon gör lite snabbt. De säger till de andra deltagarna att fixa sig vilket Nardos motsätter sig.De skyndar sig in i uppdragsrummet och sätter sig för att öva på presentation och ordning. Sen går de ivriga ut till de andra för att ställa iordning bord och stolar vid led-väggen!

14:00 BBT: Mergim och Joel börjar med Intervju med Madelene, filmklipp finns på hela intervjun. Skaran skingras och Madde sitter och pratar med Judith och Nardos, lite lätt skärrad av tittarnas frågor om Adrian. Hon förklarar för dem att detta är inget som inte riktigt angår övriga gruppen så de ligger lågt med det här inne i huset men kommer hänga utanför. Madde säger att hon varit singel i fyra år och redo medan Adrian inte är det. De konstaterar att det är trist att tittarna bara ser förhållandet med Adrian som inte ens finns och inte "bara" Madde. De pratar vidare om hur livet utanför kommer bli. Alla samlas i soffan och näste man på tur är Jackie som ska grillas av tittarna. Joel och Mergim sätter sig i stolarna. De presenterar programmet 1. Varför känner du dig utfryst ut o vem? Egentligen känner jag mig inte utfryst utan har mer blivit utanför pga att jag har ont. Att jag drog mig tillbaka. Personen är Emelie i så fall. De övriga kommer med följdfrågor som Jackie väldigt öppen med sina svar. Hon har inte sa 2. Vad skulle du göra med miljonen? Betala skulden hon har till pappa, resa, köpa andra saker jag behöver 3. Vill du stanna eller åka ut? Nej jag vill stanna, då hade jag inte varit kvar. Jag vill att tittarna avgör mitt öde. 4. Vilka i huset har inte försökt lära känna? Emelie, Dennis, Pedram. Jag vill inte tvinga fram någonting. Tycker jag försökt men när jag inte får gensvar så blir det svårt och jag släpper det. 5. Varför tror du inte att folk inte vill byta sovrum? Hon blir förvånad och börjar prata om ifall det är pga henne deltagarna inte vill byta men så är det inte säger gruppen. Judith berättar om hur genuint hon upplever samvaron är i deras rum. 6. Håller du igen dina åsikter för att passa in i gruppen? Nej absolut inte! 7. Vad tycker du om folk som söker sympatier hos tittarna för att få stanna kvar i huset? Hon blir förvånad och det tycker jag inte att varken jag eller andra sökt. Intervjun är över och Jackie, Adrian, Tanja, Dennis och Mergim går ut i rökrutan. De tycker intervjun gått bra men Jackie hade bryderier om det med sympatier. Hon kan inte förstå hur de frågorna uppkommit. De tycker alla frågor till de som sitter löst varit bra än så länge. Mergim pratar länge och är upprörd över frågan till Madde om att han bara pratar om hur det var förra året i hans säsong. Han kan inte förstå frågan alls för enligt honom vill han inte ens nämna den säsongen.

15:00 BBT: Intervjun med Dennis 1. Är du här inne i huset bara för att festa? Ja det är det, jag visste inte vad jag går ut på, hade inte sett programmet men nu är det klart jag vill vinna miljonen! 2. Vad tror du dina grabbar tycker när de ser dig på utsidan? Jag tror de tycker jag är ganska tråkig eftersom det är så mycket dötid i huset och på utsidan är det full fart. 3. Vill du något mer med Emelie än bara ligga med henne? Nej jag vet ju inte det ännu, jag känner bra vajbar, det är najs att hänga, har bara känt henne i 2,5 vecka liksom. 4. Vem förutom Emelie paktar du med? Jag paktar inte med någon. Dennis vet inte riktigt vad en pakt är utan tror mer det är att hänga som med "Grabbarna Grus" 5. Varför tror du att just ni fyra hänger löst? För att gruppen vill oss helt enkelt. 6. Har du känt att alla i huset velat känna dig? Ja 7. Vem skapar mest drama i huset? Nardos 8. Är du en duchbag? Nej det tycker jag inte. Verkar som alla vill hitta det hos mig! Jag är alltid snäll och godhjärtad! En teddybjörn. Intervjun var därmed över och Dennis sätter sig i soffan med de övriga och de tar en kort paus inför nästa intervju som är med Tanja. De skingras åt olika håll men samlas strax i soffan igen för att invänta intervjun med Tanja.

16:00 BBT: Kvällens sista gäst presenteras! 1. Du har varit med i ett annat program där du gick till final. Har du tagit med dig strategi och viljan att pakta in i big brother? Det tycker hon absolut inte gör. I ph paktar man, i bb ska man vinna tittarna. Hon är bara sig själv och vill ha det gött med alla de andra! Man kan inte styra nåt. Det är once in a lifetime! 2. Är det schyst att du gett nån dåligt samvete för nomineringar. Hon anser sig absolut inte gett någon dåligt samvete och vill inte veta nomineringarna, vilka som nominerat vem. 3. Visa från noll till hundra hur stor chans det är att du vinner bb??? Då tar jag hundra delat med tolv vilket blir typ 8. Jag är här som Tanja och alla är sig själva och har lika stor chans att vinna! 4. Hur känns det att flera denna veckan ifrågasätta din positivitet? Det där förstår jag ingenting av. Det är hur mycket kärlek som helst, inget respektlöst här inne. Jag skulle inte kunna vara nån annan än den jag är liksom. Jag är positiv, väljer bort det negativa. Jag är jag. 5. Vilka tror du nominerat dig och varför? Jag har inte grubblat på det faktiskt! Kan inte sätta mig in i hur andra tänker. 6. Vad tycker du om Mergims reaktion i blockeringstävlingen? Jag förstod hans reaktion. Vi pratade ut om det och allt är bra. Då var intervjun klar för Tanja! Joel föreslår ett husmöte men röstas ner, alla är trötta!

17:00 BBT: Deltagarna fortsätter prata om hur man nominerar och vem som nominerat vem, att man inte vill veta. Finns det pakter? Joel undrar om han passar som programledare? Detta är ju en roll han trivs med och han tyckte det var jättekul! De andra tycker att han var jätteduktig! Mergim ropar till Bb att han vill ha det så här varje lördag! De andra håller med! De börjar bli hungriga nu. Nu väntar de på att nåt ska hända! Ett brev eller vad som helst. Tanja säger att snart blir det bira och temafest! Det är ju lördag, det blir sköj! Många har hittat glassen och grädden från igår och sitter och njuter. De sitter och pratar och skrattar om vartannat.

Skribent Carina

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page