top of page

Livefeed Lördag 17 april Del 318:15 BBT: Nardos pratar med Adrian i soffan om en grej som hände tidigare. Det handlar om Madde och Adrians relation och Nardos pratar om hur hon ser på saken och hur hon upplever saker och ting kring det. Adrian säger att han och Madde har pratat om deras relation, att dom ska kolla detta på utsidan och det är Madde med på säger han.

18:20 BBT: Simon har förvandlats av Judith. Judith presenterar honom ute gården. Nardos tycker han ser läskig ut. Hon blev rädd när hon såg honom genom dörren.

18:30 BBT: Joel, Nardos och Madde pratar ute på gården om frågorna hon fick hos Mergim och Joels pratshow. Det var någon fråga som Madde svarade på som gjorde att vissa blev fundersamma. Joel säger ute på gården att nu vet vi i huset hur det ligger till och tittarna vet. Sen har du biktat dig också säger Joel.

18:40 BBT: Storebror meddelar att slussen är öppen och alla rusar dit för att kolla vad som finns. Dom börjar skrika av lycka för ikväll blir det TACOS som så många har längtat efter. Dom bär ut allt till köksön och är extremt glada för att det blir mys med tacos ikväll.

18:50 BBT: Tacosen är på gång, Mergim steker köttfärs och Nardos är också med i köket. Judith tycker Mergim och Nardos ska göra en mat show. Mergim försöker börja med showen, men han hinner inte långt innan Nardos avbryter och börjar prata. Judith säger då att det märks att ni inte har gjort detta förut, för ni avbryter varandra. Judith skrattar. Mergim säger då att det inte är lätt att prata då man inte hinner komma till kommatecken innan man blir avbruten. Det blir skratt i köket och sen berättar dom att det blir tacos till middag som är en mexikansk rätt. Efter en stund så kommer dom på att det kanske är mexikanskt tema ikväll.

19:10 BBT: Brev

Dela in er i två lag, 6 personer i varje lag, ni ska sedan tävla i en frågesport om Big Brother och det laget som vinner kommer att vinna ett betydelsefullt pris.

19:20-20:02 BBT: Maten är på gång och alla blev peppade av brevet, dom börjar fundera på vad det kan vara för ett betydelsefullt pris man kan vinna.

Judith har ett litet snack med Adrian om det som hände tidigare, men samtalet är snabbt överstökat och Adrian börjar gymma.

Simon tvättar bort sminket som Judith sminka honom med, samtidigt så är maten på gång i köket. Flera hjälps åt att skära grönsaker, Nardos och Mergim fixar köttfärsen och vegofärsen.

Emelie och Madde är i sovrummet och sminkar sig.

Maten är klar och alla sätter sig till bords och avnjuter den goda maten som dom har längtat så länge på.

Det är ett skönt snack kring köksbordet under tiden dom äter, dom pratar bland annat om frågesporten som ska vara, dom spekulerar vad priset kan vara. Dom funderar på om priset kan vara att man kan få ringa någon. Dom fortsätter spekulera om de får träffa någon hemifrån också.

Brevlampan börjar blinka och de säger att det har kommit ett brev. Madde går och kollar men det är det gamla brevet som ligger därinne. Så troligen har storebror kommit åt knappen av misstag. De fortsätter äta och alla tycker det är så gott. Dom som har ätit klart säger tack Nardos för maten. Judith säger att Nardos och Mergims mat show kommer bli en succé. Det blir återigen spekulationer om frågesporten, dom är verkligen taggade för den nu.

Ute i rökrutan är Jackie, Simon och Mergim och dom pratar om att det alltid blir rester av tacos, det blir alltid mat kvar. Jackie och Simon hör en helikopter så dom tittar mot himlen och ser polis helikoptern som snurrar runt och runt. Jackie säger att dom snurrar i en cirkel när det har hänt något. Det kanske har skett ett rån eller så letar dom efter något.

20:05-20:31 BBT: I rosa sovrummet pratar Mergim om vinsten man kan få på frågesporten. Han säger att det kanske är en hälsning hemifrån, men det har ni redan fått säger han. Då tänker han att det kanske är någon tittar hälsning, eller en video hemifrån.

Emelie sminkar sig lite till, och fler samlas i sovrummet. Alla är väldigt mätta och nu väntar dom på frågesporten som ska ske ikväll. Men dom vet inte när det blir.

Dennis frågar Emelie vem hon skulle få en video hälsning ifrån, Emelie tror att hennes pappa isåfall har skickat en hälsning. Emelie frågar samma fråga till Dennis, är det grabbarna säger hon? Dennis vet inte. Dom fortsätter spekulera kring ämnet.

Nardos säger att det har kommit ett brev, vilket inte stämde så Pedram sprutar ner hennes ansikte med grädde. Hon skriker flera gånger att ingen grädde i håret. Håret klara sig, men Nardos säger att det är obehagligt i mörkret. Hon tittar sen och säger att hon är mörkrädd, hon frågar dom andra om inte dom är mörkrädda. Under tiden dom väntar på frågesporten så leker Judith och Tanja vid köksön.

Det blir ett snabbt batteribyte för samtliga och några tar sin tvätt under tiden slussen är öppen. Sen börjar dom leka vid köksön igen.

20:33-20:59 BBT: Storebror säger åt Dennis att gå till slussen

Han läser i brevet, Samla alla och läs högt. Dennis är domare och nu ska alla sättas lagvis. Det gäller att svara snabbast, blir det lika i poäng så finns det en utslagsfråga.

Frågorna startar och efter första frågan så går första poängen till Tanjas lag.

Andra frågan vinner också Tanjas lag.

Även tredje frågan vinner Tanjas lag. Simon säger att han ger upp, men Nardos säger att han ska sluta.

Fjärde frågan vinner Emelies lag.

Femte frågan vinner Emelies lag igen.

När sjätte frågan så det blir en diskussion om vilken som ställde sig upp först. Nardos hävdar att det var hon, samtidigt som Pedram säger att han var först. De hoppar över den frågan.

Sjunde frågan vinner Emelies lag

Åttonde frågan vinner återigen Emelies lag och går upp i ledning.

Nionde frågan kommer och även då blir det en diskussion, men poängen går till Tanjas lag.

Det blir en het diskussion efter frågan.

Tionde frågan kommer och även då blir det diskussion och Nardos blir sur och går från soffan.

Elfte frågan kommer och ingen av lagen svarar rätt

Tolfte frågan vinner Tanjas lag, Dennis säger att det är rena hönsgården.

Trettonde frågan vinner lag Emelie

Fjortonde frågan hinner Dennis inte läsa klart och det är ingen som får poäng.

Femtonde frågan vinner Emelies lag återigen.

Sextonde frågan vinner Tanjas lag. Det står nu 6-6 och nu blir det en utslagsfråga.

Utslagsfrågan kommer och det laget som kommer närmast vinner. Lagen får lite tid till att tänka. Frågan var hur många ärtsoppa burkar man åt under militärveckan.

Dennis har fått svaren från båda lagen, men det är Emelies lag som vinner.

Lag Emelie verkar inte så glada över att vinna, de är mer sugna på att diskutera saker om igen.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page