top of page

Livefeed Lördag 20 Februari Del 2
15.00 BBT: Judith, Pedram och Nardos ligger i mellansängen i gröna/turkosa rummet och pratar. Tjejerna ligger på var sin sida om Pedram och alla tre ligger och softar och gosar. Pedram pratar med sin lugna stämma för tjejerna. Och Jesper ligger i sin säng bredvid och frågar om han ska sjunga något för dom tre. Det blir ingen vidare respons.

15.10 BBT: Luis, Stephanie, Simon och Katti ligger i soffan. De pratar om vad som händer efter döden. Stephanie säger att det finns studier där man sett hjärnaktiviteten på folk i dödsögonblicken. Det blir alldeles ljust i hjärnan som blixtrar och sen blir det mörkt. Därför tror hon att det kan vara det som är ”ljuset” man ser i dödsögonblicket. Simon håller med. Luis och Simon kommer in på det orala och anala. Men det är bara ett litet sidospår. De fortsätter sen att prata om livet efter döden. Och hur de vill ha det. Simon vill bli kremerad.

15.19-15.45 BBT: Katti blir kallad till Annexet för att gå in i Lustiga huset. Hon ska där möta sin största fobi som är spyor. Hon går ut direkt och säger att hon inte klarar av det. Katti blir inkallad två gånger till. (Klipp finns i Facebooksgruppen)

15.50 BBT: Nu är det Joels tur att bli inkallad till Annexet. Där inne på bordet står en kupa framför stolen och framför den igen står 5 stycken hallongrottor och en Coca cola burk. Hans uppdrag är att äta upp alla kakor och dricka upp Coca colan utan att lämna stolen. Han tror att det blir lätt. MEN när den vita personen lyfter på kupan är där en stor fågelspindel, som är Joels fobi. Han ryggar till först men sen börjar han äta. Den vita personen går fram och petar på spindeln då och då så att den ska röra sig emot Joel. Han klarar uppdraget. (Klipp finns i Facebookgruppen)

16.15 BBT: Husmöte! Luis verkar bli automatisk ordförande för mötet. De ska prata om tävlingen igår och vad som hände igår, eventuella konflikter som uppstod med mera. (Klipp finns i Facebookgruppen)

17.06 BBT: BREV! Joel läser. Det är dags för dagens sista uppdrag. Pedram ska byta om till badbyxor och vänta på följande instruktioner. Simon förstår direkt vad det handlar om. Pedram är superrädd för vatten och propellrar. (Klipp kommer i Facebookgruppen)

17,10 BBT: Pedram går in till Annexet. Där inne finns en båtmotor i en vattenhink. Där ska Pedram sticka ner en lång skrubborste och tvätta sig. Samtidigt spelar storebror upp båtmotorljud för honom. Han reagerar med skräck.

17.20 BBT: Fortsätter husmötet när Pedram kommer ut från Annexet.

17.55 BBT: Långpromenad på utegården med Joel, Judith, Emelie och Stephanie. Alla har täckjackor på sig. Jesper däremot som också är ute på gården och promenerar har ett lite lugnare tempo och går i shorts och tofflor. I Farsta regnar det just nu och ligger på -4 grader. /Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page