top of page

Livefeed Lördag 20 februari Del 318:45 BBT: De sitter flera stycken i soffan. De bestämmer sig för att de ska spela maffia. Pontus är spelledaren och väljer Therese som maffia, Pedram blir polis och Simon är healer. Första som maffian dödar är Luis. När polisen, alltså Pedram, vaknar så pekar han på Therese och får bekräftat att det är hon som är mördaren. När staden vaknar så försöker Pedram övertala alla andra om att det är Therese, han lyckas. Det är en kort runda.

De spelar en runda till och blir avbrutna av BREEEV!!

19:00 BBT: I brevet står det att tittarna är nöjda med deras uppdrag i uppdragsrummet. Belöning väntar i uppdragsrummet. Alla kutar in dit och där står partytillbehör, läsk, alkohol och pizza. Big Brother spelas och alla är glada och taggade för kvällen.

De käkar middag och skålar för alla som varit inne och mött sina rädslor tidigare under dagen. På nåt konstigt vis börjar de prata om vilka satisfiers de föredrar. Simon undrar fortfarande varför Therese inte tog med sin som personlig sak till big brother.

19:40 BBT: Nardos föreslår att de spelar “jag har aldrig”. Då börjar det strula med några mikrofoner och de skjuter upp spelet. Det är Pedrams mikrofon som strular mest, trots att han byter batteri hör vi inte honom riktigt. Han kallas till bikten.

20:00 BBT: Många flummiga ämnen denna kväll. Jesper berättar för Simon att det finns en bläckfisk som heter Paul som kan baserat på vad den äter en dag förutspå vem som ska vinna VM. De skrattar mycket åt detta och Luis och Stephanie säger att de också hört talas om bläckfisken. Simon och Jesper kollar in i kameran och ber BB bekräfta bläckfisk-historien. BB bekräftar att det stämmer. Simon tror fortfarande inte på det så han ställer en kontrollfråga till kameran “Var den föredetta presidenten i USA Donald Trump?” BB skakar på huvudet och Jesper känner att han är på ruta ett igen för att nu tror inte Simon på honom.

20:10 BBT: Jesper och Stephanie sitter och pratar om tidigare och nuvarande förhållanden. Jesper berättar om sin tjej och man ser att han fylls av glädje när han pratar om henne.

20:30 BBT: Simon berättar för Joel, Nardos och Emelie att han pratat med BB kamerorna och fått svar. De försöker själva för att få svar men då skojar BB bara med de genom att få de att tro att kameran rör sig automatiskt. Då testar Joel kameran i badrummet istället.

I badrummet sitter Pedram och får en fade av Judith.

Stephanie och Katti pratar om det som hände med Jesper igår. Katti säger att hon ska prata med Jeppe om det för att få det hela klargjort.

20:50 BBT: Nästan alla deltagare sitter i soffan och kör "jag har aldrig". De stannar upp och pratar en stund om att känna kända personer och festat med någon kändis eller ha haft någon sexuell upplevelse med någon kändis.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page