top of page

Livefeed Lördag 24 april Del 2!13.02 BBT: Mergim och Madde står i köket och lagar vegetarisk köttfärs. De gör det under tystnad. Mergim tycker att det ser supergott ut. Joel kommer för att inspektera den vanliga köttfärssåsen och de konstaterar att någonting fattas. Men vad? Simon kommer iförd kavaj. Han och Joel är programledare under bb honesty som de ska ha lite senare. Han tycker att Joel med ska ha kavaj. Joel är mest insnöade på maten. Nardos har kommit till köket och pratar om disken med Madde. De borde vara fler. Det blir så sjukt mycket disk. Bardos och Madde trivs med att vara i köket men just den grejen med disken som blir är ett stort problem. I rosa rummet fixar de sig för fullt, Joel, Mergim och Emelie. De säger inte så mycket till varandra. Mergim nynnar på Alex låt.

13.26 BBT BB säger till att nu är uppdragsrummet öppet! Simon och Joel springer dit. De läser brevet och bestämmer att de ska dela upp frågorna. Två personers frågor var. De går igenom dem tillsammans. Joel tycker det är väldigt snälla frågor. De ska även komma överens om följdfrågor. I badrummet håller Judith på att raka Dennis på halsen. Hon har änven rakat sidorna på huvudet. Han blir riktigt nöjd!

Maten är klar och de flesta har satt sig för att äta. Snacket runt bordet är lättsamt! De pratar om massa olika saker. De flesta tycker maten var jättegod och är proppmätta. Joel och Simon är fortfarande kvar i uppdragsrummet.


13.55 BBT: Detta är big brother! Alla måste genast samlas i soffan! De dimper ner en och en. Det äe dgs för frågostund och signaturmelodin ljuder. Joel och Simon kommer in och sätter sig, presenterar sig själva och programmet.

Först på tur är Dennis..

1. Vad väljer du emellan miljonen och Emelie? På det tvekar han lite till han svarar Emelie!

2. Är Tanja någon du skulle kunna dejta på utsidan? Han svarar Absolut inte!

3. Om du får stanna i bb, hade du ändrat på dig? Även där är svaret nej.

Det kommer upp mycket frågor om honom och Dennis, vilka skillnader som finns med honom på ut och insidan av huset. Han svarar att det inte direkt är några skillnad. Han vill festa och ha kul.

4. Om du inte fått välja Emelie, vem hade du då valt att rädda? Han svarar Tanja på den frågan.

5. Vem vinner bb? Tanja eller Simon, de är så positiva och genuina människor.

Dennis frågestund är över, Simon och Joel går och äter. Maten var god tycker de. Resten sitter i soffan och pratar. Simon ropar att det är tio minuter kvar till livesändning! De flesta sitter nu i soffan och väntar. Pratar massa goja.


14.38 BBT: Vinjetten ljuder igen, Simon och Joel är på plats. Nu är det Dennis donna från skåne. Emelie är näst!


1. Varför säger du att du inte är taktisk när du bevisligen är det? Hon minns inte riktigt, kan inte minnas riktigt när det skulle vara.

2. Har du medvetet försökt förstöra Pedram och Nardos vänskap? Hon vill inte diskutera mitt framför men det säger Nardos att det inte gör något. Emelie börjar berätta vad som hänt ur hennes synpunkt. Hon tycker inte att hon förstör för Nardos och Pedram. Det uppstår diskussion mellan Emelie och Nardos om situationen. Emelie blir grillad

3. Vad tycker du om att Adrian nominerat dig? Hon svarar. Det är tråkigt för de som var vänner förut är inte det längre. Hon hade fått reda på det igår och tagit upp det med henne.

4. Varför lägger du dig i andras business? Hon vet inte vad frågan syftar på.

5. Varför har du sagt till Madde att hon inte kan lita på Adrian?

6. Känner du dig missförstådd av gruppen? Ja de kan inte tolka henne och hennes jargong. Hon säger att hon känner sig utanför.

Det var alla hennes frågor för denna gången. Om 20 'min är nästa gäst.

Emelie sätter sig under en filt i soffan och ser väldigt ledsen ut. Hon och Masse pratar om vad Emelie kan göra annorlunda. Madde säger att Emelie kanske ska sluta spekulera så mycket. Att just "Emelie spekulerar" blivit till en jättegrej. Att alla missförstår. Emelie håller med. Det är så himla mycket negativt just nu. Emelie vet inte vad hon ska göra. Det är många som känner henne men ändå inte. Pergam kommer fram till Emelie och kollar läget. De pratar lite om hur allt känns efter igår och han lovar att han inte är sur på henne! Dennis kommer och kramar om Emelie. Hon säger att hon inte kan vara sig själv längre!

15.30 BBT: Daga för näste man att bli grillad! Denna gången är det Pedram som är på tur.

1. Varför skyller du enbart på Emelie när Nardos faktiskt är en egen person och kan tänka själv? Absolut är absolut Nardos en egen person som kan tänka själv men Emelie planterar frön hos andra när "Emelie spekulerar" även om det inte är menat som så.

2. Är det inte fulspel att det i turkosa med tex avocado och isbit? Det har inte med kodord/pakt att göra utan något som Pedram och Judith pratar om personlighet.

3. Varför överdramatiserar du allting i huset? Det gör jag inte men är en väldigt känslig person.

5. Är det rättvist att Mergim fått en chans att komma in i huset eftersom han sett allt. Nej absolut inte

6. Anser du fortfarande att Emelie förstört allt här i huset? Nej inte nu längre. Vi har pratat ut om allt.

7. Vilken chans tror du att du har gent emot alla de som är här i huset? Alla har samma chans.

Frågestunden är över med Pedram! De sätter sig och chillar i soffan. Pratar om sllt och inget. De försöker räkna ut hur länge de varit där inne 70 daga kommer de fram till!


16.20 BBT: Nu är det bara en köttbit till som ska grillas! Sist ut är Mergim!

1. Varför har du svårt att ta kritik? Jag håller huvudet högt och tar inte åt mig.

2. Tror du nån konspirerar mot dig? Ja Simon pga det jag sett och hört av Tanja, även Tanja och Pedram har konpirerat.

3. Tror du att alla tycker du förtjänar att vara i huset? Ja det känner jag, hundra procent.

4. Varför har du sagt att Emelie tänker mycket på spelet. Ja, hon spekulerar mycket och har ofta rätt så ja hon tänker mycket på spelet.

5. Vilka kommer ha relationer på utsidan? När alla är så öppna som de är så kommer relationerna att hålla.

6. Vad vill du göra med miljonen om du vinner? Jag vill ge pengarna till min familj

7. Försöker du vända Nardos mot Emelie? Nej det tycker jag inte.

Intervjun är över och de applåderar. De bär tillbaka möblerna till uppdragsrummet. Mergim trodde han skulle blivit mer grillad men det var snälla frågor. Blir det fest ikväll? Bästa festen ever! Inga diskussioner eller drama. Bara kärlek!

17.00 BBT: Deltagrna sitter och har kuddkrig, skrattar åt varandra. De pratar om allt möjligt! Simon och Joel tyckte de var duktiga som programledare. Dennis vill ha fest. Nardos är trött. Hon säger att det är en drömvärld inne i huset. Tänk första morgonen när de kommit ut i sina egna sängar. Jag kommer behöva semester efter detta. Säger hon.Simon har raggarskola. Man köper inte drink till dem utan frågar om tändare i rökruta. Sen märker man ju om de är intresserad. Judith säger att det är svårt att avgöra vilken tjej som är gay. Det är lättare att se på killar. Joel säger att han varit åå många klubbar och har svårt att avgöra det. När de kom in i huset tyckte ju Joel att Simon var jättefin men sen när han fick reda på att Simon inte var gay så lade han locket på. Det är många som är straight som är nyfikna på själva gay-grejen att de provar på, säger Judith. Nardos säger att hon saknar Jackie och hennes energi. De berättar olika saker Jackie sjungit och sagt och skrattar gott.

17.30 BBT: Madde säger att om det blir fest ikväll och det inte är tema. Kan de inte hitta på ett eget tema då? Raggartema tycker någon. Joel vill att de ska se ett avsnitt av bb. Fast det kan de göra i morgon i så fall, tycker nån av de andra. Det kan vara sista festen för någon av de som hänger löst. Så de hoppas på fest! Det är väldigt lugnt i soffan. Några småpratar och andra vilar sig. Madde och Tanja tror de kommit på världens bästa grej. Färdigskivad ost! De spånar loss och tycker det är en sjukt bra idé! Vi har det Madde! Vi har det! Säger Tanja. De skrattar gott!

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page