top of page

Livefeed Lördag 27 februari (Del 1)09:10-09:30 BBT: GOOOD MORNING BIG BROTHER hör vi storebror denna morgon.

Katti var uppe före väckningen idag, hon var en sväng på toan men kunde inte somna om efter det. Hon tyckte det var väldigt varmt, så hon gick upp. Hon drog i gång en kanna kaffe så det skulle finnas åt de andra när dom vaknar.

Tanja börjar prata om festen igår med Simon, Stephanie, Katti, Luis, Jesper och Judith. Rösterna som deltagarna har denna morgon förklarar att det var fest igår. Flera är hesa och väldigt trötta idag.

De hänger i soffan och pratar rent allmänt och vaknar till.

09:37 BBT: Judith går och försöker väcka Nardos och Joel, men det går så där. Dom är svår väckta idag. Tror det är många som vill ligga kvar i sängarna ett tag till.

09:45 BBT: Nardos och Joel är i badrummet och gör sig i ordning. Simon kommer in och ska borsta sina tänder. Han ber då Nardos om ursäkt för hans beteende igår. Nardos godtar ursäkten. Simon förstår att Nardos inte vill prata med honom just nu och det är OK.

10:00 BBT: Det är dags för frukost. Jesper har dukat fram och folk kommer och sätter sig till bords. Simon frågar Jesper om de inte ska göra pannkakor till frukost imorgon när det är deras sista matdag. Jesper berättar då att det är brist på mjölk. Tanja berättar att de fick in mjölk igår, så det borde finnas kvar för hon tog inte in alla mjölkförpackningar. Simon går till slussen och kollar, det finns ingen mjölk, det finns oatly mjölk i mängder. Så de funderar på att göra pannkakor på det. Simon frågar Luis vad han tror om det, och han svarar att det går säkert, men det kanske inte blir så gott. Havre pannkakor blir det ju isåfall.

10:17 BBT: Ute på gården hänger Therese, Stephanie, Katti, och pratar om gårdagens utbrott.

Therese säger att det inte konstigt att det blir utbrott, alla är olika och ingen av dom har valt att bo ihop med varandra. Det kommer bli så här det måste man räkna med, men det får inte gå över gränsen. Katti håller med Therese och fortsätter att det blir jobbigt att höra detta tjat om sängar varje natt när man har gjort klart för vad som gäller. Stephanie håller med och säger att hon inte menade något illa med hennes utbrott igår.

10:45 BBT: SOOLEN lyser och ute sitter Nardos, Tanja och Joel. Det är så härligt med sol säger Joel. Tanja frågar Nardos om det känns bra idag. Ja svarar Nardos, solen skiner och ni skiner säger hon. Tanja är sugen på yoga, så de flyttar in till poolrummet där Tanja och Joel gör yoga. De får lite musik också och dom blir glada. När musiken kommer, så kommer flera in och börjar prova yoga.

11:00 BBT: Det kommer ett brev som Therese läser, hon märker att det är samma brev som de fick tidigare. Men hon läser ändå. Pedram, Katti och Jesper ni hänger löst och ska besvara tittarnas frågor inne i annexet. Ni kommer bli kallade när ni ska in till annexet.

11:02 BBT: Det är nu dags för tittarnas frågor och först ut är Katti som beger sig till annexet för att besvara frågorna.

Hon besvarar frågorna väldigt bra och tydligt. (Klipp på detta finns i gruppen)

11:44 BBT: Katti kommer ut från annexet och Simon frågar om det gick bra och om det var tuffa frågor. Katti säger att det var bra frågor och att det gick bra att besvara dom.

11:46 BBT: Pedram kallas till annexet, nu är det hans tur att få frågor från tittarna som han ska besvara för oss. (Klipp på detta finns i gruppen)

12:15 BBT: Nu är det Jespers tur att besvara sina frågor till tittarna. Det blev lite känsligt för honom i början då en fråga kom upp om hans flickvän. Han besvarar frågorna bra. (Klipp på detta finns i gruppen)

12:30 BBT: Jesper kommer ut och i lilla hålet väntar Judith och Pedram som undrar vad han fick för frågor. Jesper berättar om sina frågor och säger att det blev känsligt när frågan “Skulle du kunna klara dig 100 dagar utan din flickvän?” det tyckte han var lite jobbigt och han visste inte riktigt vad han skulle svara på den frågan. Sen berättar han att han drog lite skämt, Judith frågar direkt om han drog skämtet om smookingen. Ja säger Jesper och skrattar och Judith verkar nöjd för den gillar hon. Både Jesper och Pedram säger att det var skönt att få prata av sig.

12:50 BBT: Pedram, Judith och Jesper går runt soffan och sjunger. Storebror flikar in och säger till dom att inte sjunga på låtar. De byter sång och nu får vi göra “Du gamla du fria”. Det blir en skön sång i vardagsrummet i väntan på att maten ska bli klar. De har även gjort kladdkaka som de ska äta senare. Judith säger att Luis är söt som sitter ner i soffan och torkar av vardagsrumsbordet.

12:54 BBT: Therese och Tanja sitter och pratar i en koja som de har byggt själv inne i gymmet. Tanja har pratat med Therese om det som hände mellan henne och Pedram inatt. Therese har inga problem med det för hon gillar inte honom på det sättet. Tanja tycker att det är viktigt att ta upp det så det inte blir missförstånd.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page