top of page

Livefeed Lördag 27 februari Del 2

Livefeed Lördag 27 februari Del 2

13.00 BBT: I huset pågår det lite städning och plock. Stephanie och Katti går och plockar ihop saker i huset och Katti säger sen här har vi en ”upphittat/borttappat” ställe.

13.20 BBT: I turkosa sovrummet är det häng idag. Pontus har krypit ner i Stephanies säng under täcket, och Therese ligger ovanpå brevid. Simon ligger på sin säng och Katti bäddar sin säng. Pedram kommer in och byter till en t-shirt som det står ”Back to the future” på. Pontus blir helt lyrisk och börja sjunga på ledmotivet till filmen (”Tillbaka till framtiden”på svenska). Storebror är snabb och varnar killarna ”sjung inte på kommersiell musik…”. De slutar sjunga och pratar om vilken film de gillar bäst. Tanja är också där och bäddar sin säng. Hon hittar Pontus blåvita poncho och tar på sig den och mannekängar i den. Samtalet kommer in på filmer dom gillar, och ger tips till varandra.

13.25 BBT: Stephanie och Tanja ska in slussen. Tanja har massa handdukar i famnen och ramlar nästan in, båda börjar skratta. När dom kommer ut igen frågar Tanja Jesper om de ska gå ut och röka. Han svarar att han inte röker, men han kan följa med ändå. De går in i turkosa sovrummet och berättar vad som hände vid slussen och de andra får ett gott skratt. Dom båda går ut på utegården.

13.30 BBT: Tanja tar fram Simons dammsugare och börjar dammsuga ute i poolrummet, Jesper står och torkar bardisken där inne med ett rengöringsmedel och en trasa och säger ”sista beställningen, sista beställningen…” och låtsas att han är en bartender som håller på att stänga baren.

13.45 BBT: Katti och Stephanie står på utegården och röker. Katti tar upp samtalet mellan henne och Nardos igår när de satt vid bardisken efter att Nardos bråkat med Simon. Hon berättar att Nardos åter igen hade tagit upp det som hände under brevläsningen när Katti höjde rösten. Katti tycker det var trist, för hon tycker att har man kramats och tagit i hand, så borde man släppa det.

13.52 BBT: Inne i Turkosa sovrummet är det fortfarande chillhäng och Therese har nu plockat fram sin bingovinst från igår. En ätbar trosa. Hon och Pontus ligger i sängen och de tittar på den och skrattar. Therese undrar vart hon skulle få plats med fiffin i den. Pontus sitter och läser på kartongen vad den innehåller och säger att det är massor med E-ämnen bland annat i den. Therese äter av godistrosan som är en sån som man kan köpa med ätbart halsband i godisaffären. Hon delar med sig till alla i rummet som också får smaka. När Therese och Pontus läser vidare så konstaterad dom att Simon inte bör äta den, för godiset kan ha en ”en negativ effekt på barn…”. Simon halvsover och reagerar inte.

14.05 Lunchdags. Jesper och Judith serverar idag panerad fisk och potatis till lunch.

/Skribent Helene


15:25 BBT: Brev! Tillsammans med brevet kommer det in en röd ros. Bachelorn har valt att gå på dejt med Katti. Hon ska ta rosen och vänta på att bli kallad till annexet Katti kallas till annexet. När hon kommer in sitter Adrian där inne med en ros. De kramas och sätter sig i en rosa soffa. De poppar en flaska prosecco. Sen undrar Katti varför just hon valdes. Adrian berättar att han tycker att hon har skön och rolig aura så han tyckte hon förtjänade en dejt. Adrian berättar att han är en ny deltagare och Katti blir exalterad över det. Sen presenterar de sig själv för varandra. (video finns i gruppen)

De pratar också om tävlingarna som har varit. Adrian verkar ha bra koll på vad som har hänt under veckan. Adrian som är en tävlingsmänniska vill veta hur hårt deltagarna kör för att vinna. Då svarar Katti att de tar det seriöst för det är en hemsk känsla att hänga löst. Man vill verkligen inte lämna huset. De fortsätter prata en stund till och sen går de in i huset så alla andra deltagare kan få träffa den nya deltagaren Adrian. Alla hälsar på honom och Adrian är duktig på att komma ihåg allas namn. Killarna visar runt lite och berättar vem som sover i vilken säng. Adrian vet inte vart han ska välja att sova, han tänker att han ska vänta en stund med att välja.

Deltagarna ställer de viktigaste frågorna först. Vad är din läggning? och vad är ditt stjärntecken? Adrian svarar att han är straight och då säger Stephanie “Ja Joel då vet vi det.” Och hans stjärntecken är jungfru.

16:30 BBT: Pedram, Tanja, Judith, Luis och Jesper sitter i soffan och spelar tre korta. Man väljer ett tema exempelvis “sämsta ligget” och då får man bara använda tre ord för att beskriva det sämsta ligget.

Adrian går in till bikten med Katti. Efter en stund kommer de ut och sätter sig i soffan med de andra. Jesper frågar vilket hans favorit hockey-lag är och det visar sig att de hejar på samma lag. Jesper blir jätteglad och kramar om Adrian. Nu är Jesper säker på att detta är en bra kille. De pratar en del sport bland killarna tills Tanja lägger sig i och frågar om annat, typ vad hans intressen är.

17:00 BBT: BREV! Tanja läser. Big Brother skickar in Adrians kylskåpsmagnet. Det står att Adrian sitter säkert denna vecka och inte kan bli utröstad på måndag. De andra deltagarna tycker att Adrian ser ut som Danny Saucedo på sin bild.

Adrian kallas till slussen och får in sina väskor. Joel hjälper Adrian att bära in väskorna till rosa rummet. Joel säger att Judith kan få sova med Joel och att Nardos kan sova själv så kan Adrian sova med Emelie. Adrian packar upp sina kläder och efter en stund kommer Emelie och Nardos in. Då säger Nardos “Du ska sova med Judith”. Hon är inte riktigt med på noterna och vet inte om Joels plan om att försöka matcha Emelie och Adrian.

17:20 BBT: Adrian har tagit med sig en studsboll in i huset. Jesper, Pedram, Adrian och Pontus står i köket och leker lite. De berättar om de lekar som är mest populära i huset. De ska försöka hitta på lekar med studsbollen, de tycker att det är supersmart att Adrian tagit med en studsboll.

De spelar en lek som kallas arsling. De använder studsbollen som en fotboll och den som förlorar leken får studsbollen kastad på arslet. Reglerna i spelet är lite oklara.


17:40 BBT: Tanja och Judith har slagit vad om vad Adrian heter. De går fram till Adrian och frågar om hans namn. Han säger "Adrian" och det visar sig att både Judith och Tanja har fel. Judith har gissat "Andren" och Tanja gissade "Anton". Sen tidigare har Judith fått i uppgift att när hon förlorar ett vad så ska hon ge en kyss till den som sätter sig vid matbordet sist. Adrian vill veta vad straffet för att förlora vadet är men de vägrar säga. Tanja uppmanar däremot Adrian att sätta sig vid matbordet sist utan att förklara varför. Tanja och Judith går in i toan och skrattar åt situationen och hoppas verkligen att han gör som de sagt.


17:45 BBT: Simon, Pontus och Jesper lagar middag och de känner sig kreativa och hittar på egna låttexter.


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page