top of page

Livefeed Lördag 27 februari (Del 3)18:08 BBT: Det kommer in ett brev som Stephanie ska läsa för alla i soffan. I brevet läser hon att det är dags för BB Lets dance ikväll. De ska själva välja danspartner och när BB spelar en melodi så ska de börja dansa. Tittarna ska sedan rösta vilket danspar som dansade bäst och därmed vinner BB lets dance skon. De väljer danspartner direkt och sedan läser Stephanie vidare att slussen är öppen. I slussen finns alkohol och rekvisita som de kan använda till dansen.

18:29 BBT: I köket är maten klar och några sätter sig till bords och äter. Det är dock flera som fortfarande är mätta sen lunchen, så de tränar på danssteg och planerar sina danser. Ute på gården tränar Luis med sin danspartner Stephanie.

19:00 BBT: Det tränas för fullt på danser i huset nu. Joel och Tanja är ute på gården och tränar för fullt, för Joel säger att han vill vinna ikväll. Plötsligt när Tanja ska göra en grej så ramlar hon i backen, Joel blir livrädd att hon är skadad. Men det är ingenfara med Tanja, de fortsätter planera sin dans.

19:22 BBT: Nardos och Therese är i det rosa sovrummet och tränar på sin dans som de ska köra på uppvisningen. Det är steg som tränas in och lite andra trix. Therese säger att hon inte kan dansa, men detta ska nog gå bra.

19:39 BBT: Det är häng i poolrummet inför danstävlingen ikväll. Judith håller ett litet tal och hälsar nya deltagaren Adrian välkommen. Emelie håller ett tal om att hon har funnit sin bästavän i huset och skålar för Joel som är hennes bästa vän.

19:47 BBT: BREV!

Sätt er parvis, nu börjar BB lets dance 2021 och nu tävlar ni om lets dance skon. Det är ett par dom dansar åt gången och de andra ska sitta kvar i soffan. Varje par får en egen låt så det blir jämt. När alla par har dansat så ska tittarna få rösta vilket par som dansade bäst.

19:49-20:15 BBT: NU ÄR DET DAGS FÖR BB LETS DANCE!

Alla kör sina egna danser med respektive partner. Det är ingen som har samma dans utan alla har olika, vilket är otroligt roligt att se. Fantasin har verkligen flödat.

(Klipp på alla danser finns i gruppen)

20:21 BBT: Therese och Adrian står ute på gården och pratar. Therese berättar på vilka ställen hon har bott och vad hon jobbar med. Hon berättar att hon flyttade till Stockholm i november och att hon sa upp sig för att vara med i Big Brother. Adrian berättar att han är försäljare. De pratar också om att båda har jobbat hemifrån pga corona och att det har varit härligt. Therese berättar att solen har varit uppe nu i två dagar och hon säger att han gärna får följa med ut i solen imorgon, om den är framme. Hon berättar hur BB brukar väcka dom på morgonen också.

20:37 BBT: I det rosa sovrummet är snack mellan Emelie, Nardos, Joel och Adrian. Adrian berättar att han hade kollat på festen de hade i torsdags när Tanja kom in. Han hade blivit lite nervös och tänkt tanken att han måste bjuda så mycket på sig själv. För Tanja är mer öppen än vad han är säger han. Alla säger i rummet att man ska vara sig själv. Nardos tar upp bråket med Simon som hände igår. Hon berättar om sin resa i big brother huset, att dramat kommer till henne och att hon försöker hantera dramat, hon säger också att hon alltid varit sig själv i huset.

20:55 BBT: Allt fler kommer till sovrummet för att hänga. Det är ett allmänt snack och de förklarar saker och ting som Adrian undrar över.

Skribent denna kväll Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page