top of page

Livefeed Lördag 27 mars del 109:34 BBT: Dags att vakna!

Idag kör storebror den hårda väckningen i huset, ett pipande ljud dras igång och de flesta vaknar till det hemska ljudet.

09:37 BBT: BREV!

Deltagarna hinner knappt få upp ögonen innan dagens första brev landar i brevlådan. Det tar en stund innan de kan läsa brevet, för alla måste upp först Plus att det är en lång kö till toan. Jackie springer snabbt och byter batterier, sen springer hon till toan igen och säger att hon behåller sin plats i toa kön, för hon är sjukt kissnödig och hon tycker storebror jävlas med henne.

09:46 BBT: Nu kan äntligen Judith läsa brevet.

Snart stänger omröstningen där tittarna ska få rädda en deltagare.

Var det allt säger de andra i soffan. Judith berättar igen vad som står i brevet, hon säger ju att det är något positivt. Tror deltagarna är trötta efter skolavslutningen och inte orkar bry sig riktigt, för de är ju precis nyvakna.

10:00 BBT: Simon, Pedram och Judith pratar om omröstningen som pågår nu. Pedram undrar om tittarna verkligen är vakna redan och röstar. Judith säger att röstningen troligen starta igår. Simon säger till Nardos att man blir glad när man blir räddad av tittarna. Nardos håller med samtidigt som hon ska äta frukost.

10:29 BBT: Lugn stämning i huset

Det är fortfarande en lugn stämning i huset. De börjar göra frukost, äggröra står på menyn. De väljer att äta frukosten ute idag, för solen skiner och det är varmt i solen. Nardos sitter i solen och pratar om musiken som spelades igår, Nardos älskade musiken igår och det var en musik som hon hade saknat säger hon. Madde håller med att musiken var grym igår.

Plötsligt får de se fåglar och de blir helt till sig.

10:45 BBT: Stephanie och Tanja pratar om festen och att det var en skön stämning. Katti kommer ut till dom för nu har hon hämtat sig lite frukost. Det är ett skönt snack om allt ute på gården.

11:00 BBT: BREV!

Omröstningen är avslutad och tittarna har röstat. Den som tittarna har räddat finns i nästa kuvert.

Simon öppnar kuvert nummer två och där finns ett foto på den som tittarna räddat.

Det blir Nardos som blir räddad av tittarna.

11:23 BBT: Ute på gården sitter Nardos, Pedram och Judith och pratar. Nardos har tårar i ansiktet efter brevet. Hon blev så glad att tittarna räddade henne. Hon säger att det var skönt att få en typ av bekräftelse från utsidan. Hon säger till Pedram att ”Folk vill se mer av mig” det är sjukt säger hon. Hon säger att hon tar vecka för vecka inne i huset och var inte alls beredd på att bli räddad idag. Pedram säger att hon ska tro mer på sig själv.

Pedram säger att vi alla kommer vara kvar här till dag 50, alltså halvvägs. Alla tycker det är sjukt, men väldigt roligt. Judith tar upp att de har fått lärt sig mycket av varandra sen de flytta in i huset. Nardos håller med om det och hon och Judith kommer in på bråk pranket Nardos och Joel gjorde. Nardos lärde sig mycket den kvällen, att folk har olika ryggsäckar.

Pedram säger att alla har gjort utveckling i huset och det är fint att se.

11:54 BBT: Emelie och Madde sitter och sminkar sig och pratar.

De pratar om att man inte blir riktigt bakis här inne i huset, trots att de får alkohol så ofta. Madde säger att hon kan bli riktigt bakfull så hon inte kan ta sig ur sängen. Speciellt rödvin blir hon bakis av, Emelie håller med men säger att rödvin är gott.

12:27 BBT: Det är städdag i huset så deltagarna har städat, så det har inte hänt något speciellt i huset på en stund.

Alex och Nardos är i det rosa sovrummet och pratar om föräldrar kan vara. Alex berättar hur hans föräldrar är.

Samtidigt ute i soffan så går Simon runt och säger saker, med en annan röst. De andra skrattar åt honom. Det ser även ut som att han har busat sig, alltså smörjt in sig med brun utan sol.

12:30-12:47 BBT: I soffan pratar Pedram och Tanja om vikt och BMI, att det är sån hets att man ska ha rätt BMI. Det är farligt att tänka enbart på BMI, då man måste kolla på sig själv. Man kan inte alltid gå på BMI siffror, då alla är olika i sin kropp.

Tanja berättar om hennes ätstörning hon hade när hon var yngre. Hon berättar att hon hade anorexia och det var jobbigt. Tanja tycker det är viktigt att prata om detta ämne, för det är väldigt vanligt, speciellt bland yngre tjejer. Tanja berättar att hon var med i ett poddprogram där hon berättade för andra hur hennes tid var.

12:51 BBT: Nardos gör inbakade flätor på Jackie i soffan. Jackie frågar vilken dörr man brukar gå ut ifrån, när man lämnar huset. De andra visar att det brukar vara den dörren vid gymmet, men i måndags fick de gå in i uppdragsrummet och få beskedet där. Det var något dom inte gillade.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page