top of page

Livefeed Lördag 3 April 2021 Del 213:10 BBT: Det är avbrott. Efter avbrottet ser vi när alla kramar om Victoria och säger att de kommer sakna henne. Det blir avbrott igen.

13:20 BBT: Victoria är ledsen och tänker att hon nog inte kommer få komma på finalen eftersom hon begått regelbrott. Hon tycker det är surt om det blir så. De andra tror inte det blir så och att ifall produktionen vill va sånna så kan de ändå ses efter BB.

”Detta är Big Brother, Victoria, gå till annexet.” Hon förstår att det är dags att lämna nu. Hon gråter och tar en sista runda i huset för att kolla att hon inte har glömt något. Hon kramar om alla och de påminner varandra om att de kommer ses på utsidan. När hon öppnar dörren till annexet så applåderar de andra och försöker hypa upp henne så hon inte ska vara så ledsen. Men när dörrarna har stängts igen så är det en ledsen stämning i huset. De förstår inte riktigt vad det är som hänt. För nån timme sedan stod de och dansade och skrattade och nu står de o gråter. De förstår inte varför produktionen har tagit detta beslut och de i huset känner att de måste vara mer försiktiga med vad de säger och de gör. För de känns det otydligt vad för slags beteende som produktionen kommer att reagera på. För precis som Viktoria så anser de att det har hänt värre saker i huset som folk borde blivit utkastade för.

13:30 BBT: Madde har skuldkänslor och pratar ut med Joel. Hon tror att Victoria kommer få en dålig bild av vad som hände igår kväll. Madde säger att hon med säkerhet kommer att kontakta Victoria utanför huset.

I köket står Alex, Simon och Nardos o lagar mat. Nardos har sedan innan lagat makaroner till sig själv som hon vill äta. Simon tänker laga fläsk med det men Nardos undrar vad de som inte äter fläsk ska få äta. Simon säger att de bara får makaroner eller en macka med och så får de äta en större middag senare. Nardos säger att hon kan hjälpa till att laga något till de som inte äter fläsk och till de som är vegetarianer.

13:40 BBT: Adrian, Joel, Dennis och Emelie sitter på utegården och pratar om hur det kommer bli för Alex nu när Victoria har fått lämna. Kommer han bli immun eller kommer han få hänga löst med de andra på måndag? Emelie tror att ifall det har blivit en stor grej på utsidan det som Victoria gjorde så tror hon att hon definitivt kommer åka ut på måndag. För Emelie tror att tittarna ser henne som en medhjälpare. De pratar om vad som kan hända gällande produktionen, om Victoria kommer få komma till studion på finalen eller inte. Tidigare år har det varit så att om man brutit mot regler så får man inte komma på finalen. Joel tror ändå att hon kommer använda sin plattform för att förklara missförståndet.

13:50 BBT: BREEEV!! Julia läser. Alla samlas i soffan. I brevet står att i huset så gäller storebrors regler och därför har Victoria fått lämna huset på grund av upprepade regelbrott och integritetskränkande.

Omröstningsduellen mellan Alexander och Victoria är inställd. Det är nu upp till tittarna om Alexander ska hänga löst i måndagens utröstning. Resultatet får han veta imorgon. Alex ska precis som de andra som hänger löst svara på tittarfrågor.

14:20 BBT: I soffan sitter Jacki o berättar för Mergim och Nardos om hennes tatueringar och de är kopplade det till hennes mediala sidor men även hennes erfarenhet i livet. En av tatueringar har blivit ett minne av hennes kompis kille som tog livet av sig en o en halv vecka innan Jacki gick in i bb-huset. En av tatueringarna har hon själv ritat på alla hjärtans dag. Hon har tatueringen ”hakuna matata” för no worries och att njuta av livet. En tatuering är för hennes syster. På ryggen har hon en stor tatuering som är för hennes mamma.

14:45 BBT: I rosa sovrummet fixar sig Nardos och så börjar de andra säga att hon ser ut som en rappare. Hon och Mergim börjar köra ett performance tillsammans. Då spelar storebror musik som de kan rappa till. De andra skrattar medan Nardos tar över scenen. Mergim och Adrian är hennes bodyguards och dansare.

14:50 BBT: BREEV!! Alex läser. Det är hans frågor från tittarna. Han springer direkt till Annexet efter att han läst upp frågorna för alla i huset. (video finns ute i gruppen).

15:15 BBT: BREV!! Det är Emelies tur att svara på tittarnas frågor. (video finns i gruppen)//Skribent Rawan

16.40 BBT: Har alla som skulle svara på tittarfrågor varit inne i Annexet och svarat på dessa. Samtliga deltagare som varit inne i Annexet finns som videoklipp i Facebookgruppen)

17.05 BBT: Inne i gymmet håller Adrian, Dennis, Pedram och Alex på att köra ett träningspass. Några sover. Tanja och Julia sitter i soffan och pratar om vilken skillnad det är på nu och förr. Förr kunde skeppen färdas över haven och hamnade alltid i rätt hamn utan några avancerade prylar. Tanja berättar om en gammal släkting som var gammal sjöman och som berättade att de seglade med hjälp av solen och stjärnorna.

17.15 BBT: Storebror säger åt alla i högtalaren att nya batterier finns i slussen. Så alla går ditt och byter, även de som sover tvingas upp för att byta. Efter att de bytt batterier går killarna tillbaka till gymmet för att fortsätta sitt träningspass. Dennis ska lyfta skivstång och nu har även Nardos, Stephanie, Tanja och Julia kommit och hejar på. Alla står och skrålar och heja på honom att han fixar det. Han är lite otränad och därför är det lite extra jobbigt.

17.22 BBT: Stephanie vill också testa att lyfta skivstång. Men vikterna de hade är alldeles för tunga så ska hon testa vill hon ha mindre vikt.

17.25 BBT: Men det är Adrian och Dennis som håller på med skivstången just nu så de andra får bara stå runt och peppa. Nardos tar på sig rollen som coach och står och peppar och talar om att de ska andas och kämpa på, lite till kan ni.

17.35 BBT: Dennis som är lite otränad är helt slut efter att ha lyft skivstången och han tar av sig tröjan. Storebror slår på lite musik och de börjar dansa segerdans. Sen ställer sig Dennis och Nardos och tittar in i spegeln och dansar lite i stället. Storebror fortsätter att spela musik. Och Dennis och Nardos fortsätter dansa till musiken. Hon skriker sitt EYYY flera gånger, och instruerar Dennis även här vilka rörelser han ska göra.

17.51 BBT: Blir dansarna i gymmet avbrytna av att de får veta att det är mat i köket. Nardos, Adrian har kört flera låtar framför spegeln och även Tanja fick vara med en liten stund. Med kameraskötarens olika kameravinklar som växlas hela tiden ser det ut som en musikvideo.

Mergim kommer precis in när de stänger av musiken. Adrian säger att han missade värsta sköna låtarna. Och Mergim blir lite besviken för att han har missat all musik. Han var ute, och säger att han tänkte skippa maten bara för att gå in till gymmet och dansa. Men de ber storebror om att få dessa låtar när de har fest. De går i stället till köket för att äta mat med de andra.

18.15 BBT: Madde och Emelie vill blondera håret på Alex. De har fått in hårfärg.

18.26 BBT: Nu har hårfärgningen startat. Alex sitter på en stol på soffbordet och har publik runt omkring sig i soffan. Madde hugger in och alla har åsikter om hur han ska ha sitt hår, hur länge hårfärgen ska sitta i, och att han ska klippa fade på sidorna efteråt. Någon tycker att han ska färga skägget också men där säger Alex blankt nej. Vi får se hur resultatet blir under kvällen. Alex säger ”förlåt mamma om du tittar på det här”. Men Mergim säger att det kan i alla fall inte bli sämre än vad han hade förra året då han hade grönt hår.//Skribent Helene

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page