top of page

Livefeed lördag 3 April 2021 Del 318.15 BBT: Madde och Emelie vill blondera håret på Alex. De har fått in hårfärg.

18.26 BBT: Nu har hårfärgningen startat. Alex sitter på en stol på soffbordet och har publik runt omkring sig i soffan. Madde hugger in och alla har åsikter om hur han ska ha sitt hår, hur länge hårfärgen ska sitta i, och att han ska klippa fade på sidorna efteråt. Någon tycker att han ska färga skägget också men där säger Alex blankt nej. Vi får se hur resultatet blir under kvällen. Alex säger ”förlåt mamma om du tittar på det här”. Men Mergim säger att det kan i alla fall inte bli sämre än vad han hade förra året då han hade grönt hår.

18.35 BBT: BREV! Tävling i fyra olika lag. Gruppen ska dela upp sig i fyra olika grupper och sedan tävla mot varandra inne i Annexet. Belöningen kan bli ett fint pris om de lyckas.

Det olika grupperna ska vara bra i Utseende. Temperament, Poolen, Lättlurad.

19.00 BBT: Grupp 1 – Madde, Joel, Stephanie, Jacki blir kallade in till Annexet och där ska de gissa vem tittarna tycker är den snyggaste kille i huset och den snyggaste tjej i huset. De tippar som snyggaste tjejer Tanja, Madde, Emelie. Killarna gissar de på Adrian, Mergim, Dennis.

19.10 BBT: Grupp 2 – Emelie, Tanja, Alex, Dennis, går in i Annexet och ska lista ut vem tittarna tycker är den som har hetsigast humör. De tippar på

19.20 BBT: Grupp 3 – Nardos, Pedram, Adrian, Mergim. När de är inne i Annexet ska de gissa på vem tittarna tror är ärligast i huset. De gissar på Nardos, Emelie, Julia.

19.30 BBT: Grupp 4 – Judith, Simon, Julia. De ska gissa vem tittarna gärna skulle vilja ha en poolfest med. De gissar på Tanja, Simon, Nardos.

19.44 BBT: Sitter alla samlade i soffan och pratar om vad som hänt i Annexet. De vet alla vad de ska gissa på och nu diskuterar de om de har rätt på alla kategorier eller inte. Det som blir mest diskussion om är vem som de skulle vilja ha poolfest med. De är inte överens alls. Och diskussionen blir hetsig. Men efter ett tag går samtalet över till vad det skulle varit för belöning. De önskar att få se något på tvn. Som kanske premiärprogrammet då de gick in i huset. Eller så kanske de får en poolfest. Fest tror de att de kommer få oavsett eftersom de är lördag. Och de brukar få det på lördagar.

19.53 BBT: Alex kommer ut från badrummet och visar upp sitt resultat av hårfärgningen. De ser lite orange ut, men de säger att de tycker det blev snyggt. Och han säger själv att han trodde att det skulle se värre ut. Han verkar rätt så nöjd, men det ser ovant ut. Han hade dock silverschampot och efterbehandlingsmedlet lite för kort tid. Men Tanja tar honom med in i turkosa sovrummet, där han får en mousse som ska bleka håret lite också. Så han smetar in det.

20.10 BBT: Deltagarna sitter kvar i soffan och pratar om allt möjligt. Joel berättar historien om ”Björkarna stad” och hur det fick sitt namn. Den har han berättat flera gånger om i huset.

20.12 BBT: BREV! Resultatet av tävlingen i Annexet. Tanja läser att de klarade uppdraget. Och ett lag hade alla rätt. Det lager var de som gissade om poolfesten, Simon, Judith och Julia. Belöningen blir att de kommer att få fira Dennis 30-årsfest åter igen. En reprisfest. Allt de behöver finns i slussen. Då Dennis inte var med under förberedelserna så ska han gå in i turkosa sovrummet och stänga in sig där tills de andra hämtar honom. I slussen står även de två flak öl som han kom in med, och de ska in till turkosa med honom.

20.19 BBT: - 20.40 BBT: Gänget börjar genast pynta för festen exakt som de hade det innan Dennis kom in i huset. När de väl pyntat klart så börjar alla göra sig i ordning för fest. De som vill och hinner duschar och tjejerna börjar genast sminka sig och fixa hår. De börjar också fundera på vad de hand för kläder den dagen. Alla minns inte det. Men i vanlig ordning så behöver inte killarna göra sig i ordning så mycket utan bara byta kläder. De har tur killar.

20.44 BBT: Inne i turkosa sovrummet har nu Dennis fått sällskap av de andra som bor där inne. De måste ju gå in dit för att kunna byta om och göra sig redo. Det tycker nog inte Dennis är så tråkigt för då får han sällskap. Han undrar om de börjar bli klara där ute. De andra svarar att alla nog är färdiga snart utom Nardos. Men de säger att henne kan de inte vänta på får då blir det inte fest förrän imorgon säger dom. Och alla skrattar.

20.50 BBT: Ute vid köksön nu står de som är klara och tar för sig av glasen med bubbel. De har fått lite musik också och står och diggar. De tror att det är Filip Dikmans låt som spelas. Men Julia säger att man får lite känsla av att rida på en kamel i öknen. Sen byts det till mera hårdare tongångar i stället.

20.57 BBT: Nu har storebror höjt musiken lite och flera och flera börjar bli klara för att festa. Mergim står vid köksön och säger att han tycker de andra ska komma nu för han är sugen på tårta. Judith säger att just den där tårtan är supergod. De stressar på lite och säger åt folk att de ska komma och sätta sig i soffan nu så att de kan börja. Så de andra får stressa på lite.

21.00 BBT: Har alla satt sig till rätta i soffan och de ropar ut Dennis, som har klätt sig likadant nästan som när han klev in i huset. I famnen har han sina två plattor öl och alla jublar och smäller konfetti. De hälsar honom välkommen och kramar honom välkommen igen. Sen samlas de kring köksön och han får blåsa ut alla ljusen på tårtan igen som de har. Sen tar han en stor näve rätt i tårtan precis som han gjorde första gången när han kom in. Sen får de andra ta bitar av det som är kvar av tårtan.

21.10 BBT: När de stått ett tag kring köksön och skålat och skickat hälsningar till folk som lämnat huset, Ponne bland annat. Så får de musik.

Folk börjar dansa och skaka loss och roar sig. Man märker att de gillade att få fest ikväll. De hade riktigt tråkigt innan och undrade vad som skulle hända. Men eftersom de tävlade så förstod de att det skulle bli någon belöning. Och detta var den bästa belöningen tycker dom alla. De tycker även att det för en gång skull är rimlig tid som festen börjar. De tycker annars att festerna alltid börjar för tidigt.

21.20 BBT: Vid köksön hänger de vidare och där sker det ölhävar tävling mellan Dennis och Tanja. Som troligen Tanja vinner som vanligt, för hon brukar alltid göra det oavsett vem hon tävlar emot.

21.26 BBT – 21.50 BBT: Gruppen har nu samlats vid soffan och umgås där och skålar och pratar om hur kul det här var att de fick göra om Dennis fest. Han får sätta sig på en pall vid storbildskärmen och de kör en repris på Heta stolen. Han får där en del samma frågor som första gången men även frågor om ”vad det första han ska göra efter att han kommer ut ur huset”, ”Vilka vill han sitta i final med” och så vidare. (Klipp kommer i Facebookgruppen)

21.55 BBT: Drar storebror igång musik och alla blir som galna när de hör att Julias favoritlåt från förra säsongen börjar spelas och alla hoppar upp och dansar och sjunger med, ”when you kissing my lips, and holding my neck…”. Och efter den kommer ytterligare en gammal goding från förra säsongen ”Salamilåten”. Under tiden som de andra dansar tar Dennis och Jacki och tittar in i kökskameran och önskar en bra och sensuell låt till poolfesten senare då Jacki ska köra en repris på sin lapdance som han fick. Den som startade hela kaoset förra festen. Men som nu förhoppningsvis inte blir samma ”skandal” som sist. //Skribent Helene

Festen har bara börjat men här slutar våran livefeed uppdatering för idag. Vi kommer dock att lägga ut klipp från kvällen så håll utkik under ”Videos från huset”.

Glad påsk önskar vi i reporterteamet!

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page