top of page

Livefeed Lördag 3 april del 1

Livefeed Lördag 3 april del 1

09:30-10:12 BBT: God morgon!

Storebror spelar musik även denna morgon, och deltagarna kommer upp och gör sina morgon rutiner.

De pratas lite om gårdagen om vad som hände igår.

Frukosten börjar dukas fram och de sätter sig och äter.

För övrigt så är det väldigt lugnt i huset denna morgon.

10:15 BBT: BREV:

Stephanie läser dagens första brev.

Skärpning, ni är många som bryter mot reglerna och pratar när ni har tagit av er mikrofonerna samt att det viskas. Nu är det allvar, storebror ser er. Nästa gång ni bryter en regel kan ni riskera att bli autonominerade.

10:17-11:18 BBT: Efter brevet så sätter de sig och fortsätter äta frukosten. Julia reser sig och säger att hon vill säga något nu när alla är samlade.

Hon berättar att Svante fyller 2 år idag och hon vill att alla sjunger för honom, och visst sjunger dom för Svante.

När de har sjungit klart så spelar även storebror happy birthday låtar.

Simon upptäcker att något har hänt med hans ögonbryn. Han går till spegeln och kollar, han blir lite ledsen för han är rädd att de inte växer ut igen.

Alla vid bordet tycker det var elakt gjort, och den som har gjort de ska berätta tycker de andra.

Emelie tar med Simon och försöker hjälpa honom med ögonbrynen med en penna.

Efter en stund kommer Viktoria in och säger att det var hon som gjorde det och hon ber om ursäkt för det. Hon berättar att storebror hade sagt att dom inte får göra något på honom när han sover.

Emelie, Viktoria och Tanja är i badrummet och lägger en ansiktsmask. De pratar om pranket med Simon, Viktoria har dåligt samvete när hon såg hur besviken Simon blev.

I rosa sovrummet ligger dom och pratar om festerna som har varit, de undrar om det var lika många fester förra året, Viktoria och Mergim säger att detta året är det maxat med fester.

Julia går runt med dammsugaren och Pedram frågar om han kan hjälpa henne med något, men istället jagar Julia Pedram med dammsugaren. Judith undrar hur det har gått för Therese på utsidan, Judith berättar att Therese var lite orolig för att komma ut. Julia säger att det har nog löst sig på något vis.

I det rosa sovrummet pratar man om musik och olika spel. Nardos kommer in och frågar om det är någon som inte har plockat undan efter sig. Men inga i rummet kan komma på att de har glömt plocka bort efter sig. Sen fortsätter dom prata om musik.

Julia och Viktoria är i poolrummet och pratar, hon förstår inte hur hon kunde sabba Simons ögonbryn. Sen börjar de prata om Dennis, att Viktoria hade sagt att han var snygg igår.

11:30-11:47 BBT: Viktoria och Julia pratar fortfarande i poolrummet, Viktoria är nervös för att åka hem imorgon, hon är rädd för att hon åker pga allt som hänt under veckan.

Nardos kommer och sätter sig hos dom och börjar prata. De kommer in på stöd från flera följare, Nardos säger att Alex är nervös för i morgon då han tänker att Viktoria varit med förut och har fler följare. Viktoria säger att följarna inte betyder så mycket, då folk tänker olika och kan tänka att hon varit med en gång och inte ska ha en andra chans. Sen fortsätter snacket rent allmänt kring ämnet.

12:00 BBT: Nardos och Mergim är i relaxrummet, han står på knä och vill gifta sig med henne, hon säger ja och Mergim vill att de skickar in ringar samtidigt som han skrattar.

Sen börjar de dansa och sjunga och efter en stund kommer även Viktoria in och hänger med i dansen och i sången. Storebror sätter även på musik åt dom. De låtsas också köra Freeze som Joel går på.

Efter en stund av dansande tar de sig en vila och snackar lite allmänt. De vill lura de andra med något och ber storebror om hjälp.

12:30 BBT: Gänget beslutar sig för att väcka det rosa sovrummet.

De går in och säger Hockey, hockey och de i sovrummet börjar skratta och vaknar.

De funderar på att göra samma sak i det turkosa, men de är lite oroliga att Olga vaknar

12:34 BBT: Viktoria kallas in till bikten samtidigt som Nardos ska koka makaroner till Mergim. Hon häller massa olja i vattnet och Mergim blir chockad av all olja. Sen börjar de sjunga i köket. Joel väntar på att få komma in i slussen så han kan ta hand om sin tvätt.

12:36-13:02 BBT: Viktoria kommer ut från bikten och säger till dom i köket att hon måste lämna Big Brother. Alla i köket tror inte på henne till en början, men sen säger hon att hon hade fått en lapp där det stod att hon måste lämna pga att hon har rakat bort en del av Simons ögonbryn under natten när han sov. Hon berättar också att hon hade diskuterat med dom inne i bikten, men det hjälpte inte.

Hon är missnöjd över beslutet dom har tagit, för hon tycker det har hänt värre saker i huset än det hon har gjort.

Hon går och pratar med Simon och han förstår ingenting, för han tog det inte så hårt, men han blev besviken. Han tar med sig Viktoria och går mot bikten, men precis när Simon har tryckt på knappen så säger storebror att Viktoria ska gå till slussen. Hon går först till badrummet och tar bort masken hon fortfarande har i ansiktet. Inga i huset förstår detta och tycker det är sjukt. Efter badrummet går hon till slussen och där står väskorna. Hon är skit arg på produktionen, för hon tycker det har hänt värre saker än detta. Hon säger att hon ska hänga ut dom för det här, för hon tycker inte detta är rätt. Hon sätter sig utanför bikten tillsammans med Simon och pratar med honom, sen säger storebror att alla måste samlas i rosa rummet och stänga dörren.


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page