top of page

Livefeed lördag den 8 maj Del 1!09:20-09:55 BBT: God morgon BB – lovers

Deltagarna får en liten sovmorgon denna morgonen, men nu tycker Big Brother att det är dags att vakna och dra i gång en ny dag i huset. Några har sovit i poolhuset i natt och dom säger att det var jätteskönt att sova där. Judith är lycklig att hon kan röra sig fritt igen, man får göra vad man vill utan att få magisk magi först. Simon kommer upp och frågar om dom har sovit i poolhuset, Tanja säger ja och att det var skönt, Adrian och Judith håller med henne. Dom önskar varandra god morgon när dom kommer upp.Det blir en del prat om festen igår, det kom in flera rundor men det var inte lika mycket varje runda, vilket dom tyckte om. Då orkade man hålla i gång mer säger Judith. Det var mycket dans och stämningen på festen igår var jätte mysig för alla var tillsammans och hade kul. Pedram kommer upp och säger att han vaknade upp med världens baksmälla tidigare imorse. Han hade då bett om huvudvärkstablett som han fick senare i bikten. Han säger att han inte har haft en sån här baksmälla sen han var 15-16 år. Det blir mer prat om veckans tema, festen igår och även om sanningarna som kom fram från magiska spegeln.


10:00-10:26 BBT: Emelie kommer upp och sätter sig hos dom i poolhuset. Även hon har en huvudvärk idag och känner att hon behöver lägga sig en stund, hon orkar knappt titta säger hon för att det gör så ont. Men dom pratar lite om festen igår och säger att dom hade roligt. Så hon går och lägger sig i sängen igen.

Dom börjar prata lite om mat, vad dom ska äta idag. Madde undrar vem det är som ska laga maten nu, Tanja säger att det är hon. Men vad dom ska göra för mat idag är oklart. Dom fortsätter hänga på madrasserna i poolhuset och pratar. Madde kommer och serverar kaffe till gänget som ligger i poolhuset.


10:34 BBT: Madde läser dagens första brev. Idag är det dags för individuell tävling – dagsrutinen Senare idag ska ni tävla i dagsrutinen och ni har chans att vinna något ni vill vinna. Redan nu ska ni göra delmoment, bland annat äta ett mål, säga spelet är igång, gå på toa, lyfta något i gymmet, ta en nap, diska något snabbt, låtsas byta batteri, skapa drama m.m. Ni har 30 minuter på er från det tutan låter. Tittarna ska sedan rösta på vem av er som gjorde detta bäst och får då en fördel inför tävlingen senare i eftermiddag.


10:38-10:49 BBT: Tuuuutan går i gång. Tutan låter och det är nu dags att börja med alla rutiner som stod på lappen. Alla sätter i gång och börjar med ett mål mat, sen springer dom runt och gör allt möjligt. Alla vill ju vinna denna fördelen, det märks på dom i huset. Madde säger att Nardos ska äta snabbare och sen springer hon runt med en låda och blir jagad av Pedram.

Efter en stund ropar Madde brev och låtsas då läsa brevet. Ingen förstår vad hon läser så Emelie går och tar över, även hon läser konstigt och till slut så fattar Simon att det inte är något riktigt brev. Det blir mer eller mindre ett krig i huset. Nardos och Adrian skapar ett drama i sovrummet på låtsas då såklart. Adrian säger att hon ska gå ut, men det gör hon inte så han drar henne ut från sovrummet. Hela huset är som en hönsgård och alla springer omkring överallt. //Skribent Ann-Sofie


11:00 BBT: Simon säger till kameran. Hallå kameran kolla på mig. Sen säger han jag är färdig för idag,tack för mig. Tanja hoppar i poolen och simmar runt lite och plaskar. Hon är ingen badkruka hon inte, verkar tycka om att bada och plaska runt. Pedram frågar Nardos om ett linne att låna. Han hittar det inte själv så Nardos får hjälpa han att hitta den.


11:15 BBT Emelie och Judith och Adrian sitter ute och solar sig, Tanja ligger på en handduk på golvet och solar sig. Efter en stund kommer även Simon och Pedram ut. Det är väldigt lugnt i huset och deltagarna sitter bara ute och njuter av solen och pratar om lite allt möjligt.


11:30 BBT: Går några utav dom in då det börjar bli kyligt och kallt pga att solen går i moln. Några stannar ute ändå och så fort solen kommer fram så åker tröjan eller täcket av. Men så fort solen går i moln så åker täcken eller tröjor på.


11:50 BBT: Simon läser brev om att Nardos och Tanja ska vara programledarna och leda sanningens ögonblick kommer ske när BB honesty. Som sätter igång någon gång under dagen. Det är dom som hänger löst som ska svara på honesty frågor som så Tanja och Nardos kommer att ha hand om idag.


12:15 BBT: Madde och Adrian är fortfarande ute på utegården. De pratar om undra vilka frågor som kommer i Honesty. Simon tar ut grillen och tänder grillen.


12:30 BBT: Adrian ligger och solar sig fortfarande men har ett täcke på sig då det ändå är lite kyligt. Madde ligger på golvet ute i utegården också med ett täcke på sig. Grillen är tänd och solen är framme och de flesta är goa och glada kanske lite trötta. Efter en stund går madde in och sminkar sig.

Tanja och Nardos sminkar sig också.


12:45-13:00 BBT: Judith och Emelie ligger ute på utegården. De pratar och diskuterar om dramat mellan Judith och Nardos. Judith pratar ut med Emelie om det.och hon säger att hon orkar inte bråka. Emelie säger att hon orkar inte stå upp för henne. Under tiden dom ligger och pratar så står Madde och grillar. Ser ut som nåt kött liknande som ligger på grillen. Judith säger att hon fick glädjetårar igår kväll när hon såg alla dansa och vara glada. Det är minnen. Madde säger att hon gå in och att hon ropar när maten är klar. /skribent missis ciss

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page