top of page

Livefeed Lördagen 13 Mars 2021 Del 214.28 BBT: Pontus, Judith, Katti, Pedram sitter i soffan och pratar om tävlingen med ballongerna som de skulle smälla, och hur det gick till. De berättar för Tanja som inte hade kommit in i huset ännu då. Samtalet går över till en mardröm som Pontus haft i huset. När han berättar så säger Tanja att det är sömnparalys. Hon berättar att hon fått sömntabletter för sina sömnparalyser. Hon berättar hur det var för henne. När de sitter och pratar som bäst så släcker storebror lyset. Katti flyger upp ur soffan och skriker ”NEEJ.. Är det skräckveckan nu?? ” Ska de pranka oss? Hon ser livrädd ut. Men storebror tänder sedan lyset igen. Det kanske var en av ”praktikanterna” som kom åt fel knapp i kontrollrummet.

14.35 BBT: I rosa sovrummet ligger Joel, Madde, Adrian på sängarna och softar och pratar. Madde säger att hon är sugen på drömmar (kakor). Adrian vet inte vad det är så hon förklarar hur de ser ut och om det kanske finns ingredienser så de kan bara det i huset. Tanja kommer in och säger att de tänker baka något och frågar om hon har några förslag. Emelie kommer in och har tydligen varit ute i köket för att se vad som finns att tillgå om de ska baka. Tanja provar Maddes glasögon och undrar vad hon har för synfel. Madde säger att hon är närsynt. Adrian känner på sitt örhänge han fick av Madde igår. De har var sin nu och har som en twingrej sinns emellan säger dom. Adrian säger att Joel är avundsjuk och vill ha den i stället. Dom i rosa rummet kommer också in på samtalet om skräckvecka. Adrian och Emelie pratar om hur det var förra säsongen när de gick in själva i rummet och tittade på skärmen. De pratar om olika teman de har haft tidigare.

14.44 BBT: Emelie ber Madde och berätta om en bra dag i hennes liv i framtiden. Hon börjar berätta om att hon väcker sina barn, de äter frukost ihop och sen går de ut på baksidan och leker i gräsen. På årets första vårdag. De andra tycker att hon skulle kunna bli berättare, för hon pratar med sån inlevelse. Emelie fortsätter och berättar om sin framtid, där hon bor i sitt drömhus. Och åker till stranden och träffar hela familjen, sen åker de hem och grillar i trädgården på kvällen med barnen och familjen. Joel fortsätter att berätta. Och sist berättar Adrian.

15.19 BBT: BREV! Joel ska läsa och i brevet står att Farmen veckan nu är över och de har fri tillgång till alla bekvämligheter igen. Allt de saknat finns i slussen. Alla rusar in och plockar på sig, kuddar, matvaror och allt möjligt annat.

15.24 BBT: Alla är godissugna idag så Tanja har svängt ihop chokladbollar utan kakao. De andra som blir bjudna på det tycker et smakar helt okej.

Inne i rosa sovrummet ligger Madde och Nardos och pratar om det som hände igår. Att man inte alltid behöver prata om sex. De blir avbrutna av Katti som kommer in och vill prova peruken som Nardos hade igår. Det är Maddes peruk så de börjar genast strida till verket. Men det verkar som att Katti har lite för mycket hår. Men de envisas och till slut så lyckas hon få på sig peruken. Emelie provar en peruk med lika hår i stället. Adrian kommer in och vill ha hjälp att ta bort ringen han fått låna av Madde, han har fått lite ont av den, och vill vila örat lite.

15.31 BBT: Inne i rosa sovrummet hänger alla ännu som sover där inne just nu. Madde säger att hon vill greppa efter sin mobil hela tiden. Men de andra säger att så var de även för dom i början men hon kommer vänja sig. Pontus frågar om Madde spelar schack, men hon säger att hon inte kan. Han berättar att de byggde ett schackspel. Och han ville fråga henne hur det var uppställt om hon visste. För Pontus och Adrian var oense om hur det skulle stå. Adrian berättar att Luis var deras google i huset. Han visste det mesta.

15.35 BBT: Katti kommer in i rosa sovrummet och vill visa upp en modell som har en kreation hon har skapat på modellen Judith. Katti förklarar hur hon har tänkt med sin kreation. Det är en sopsäck som hon klippt till så Judith har den på överkroppen. Lindat med silvertejp på strategiska ställen. Och på huvudet har hon en band runt huvudet som även det har silvertejp. Silvertejpen ska dock representera reflexer. Judith får gå fram till Madde så att hon får inspektera modellen och hon säger att det nog kan bli en storsäljare i butiken. Katti säger att man kan lägga till flera plagg till kollektionen som tex handväska, shorts, byxor och allt möjlig.

In kommer Pontus och silvertejpar hela Judith, killarna tejpar helt plötligt ihop både Pontus och Judith sen tvingar Pontus Judith att springa runt med honom på ryggen. Alla har mycket roligt åt detta och klipp kommer givetvis finnas i Facebookgruppen på detta roliga spektakel som både de i huset och vi som tittar på liven har väldigt roligt åt. Minst lika roligt är det att se hur de sen ska komma loss från all silvertejp. Men som tur är finns det en sax i huset.

15. 46 BBT: När de väl blivit isär klippta så säger Pontus att han äntligen kan få gå och bajsa. Judith frågar om han på riktigt var på väg att göra det. I köket pågår nästa dilemma. Nämligen Simon som har silvertejpat hela överkroppen så det skulle se ut som ett linne eller pansar. Det är dock inte lika kul nu när Pontus ska försöka hjälpa honom bort med alla silvertejp. Det gör duktig ont och Simon skriker av smärta och säger, ”varför gjorde jag detta….AJ AJJJ”. Alla skrattar så klart av skadeglädje. Och Judith står och inspekterar hans rygg, hon säger att han blöder. Mitt i allt säger Simon STOPP till Pontus. Och de tittar på hans rygg. Och han blöder faktiskt på riktigt nu. Pontus skrattar och fortsätter dra i tejpen. Men Simon säger att de måste vänta.

15.55 BBT: BREV! Katti ska läsa. I brevet står det att det är dags för tittarfrågor. Katti ska först svara på sina frågor. Hon ska först läsa upp alla frågor för gruppen och sen gå in i Annexet och svara på frågorna. Där inne finns det två stycken frågor till. Dessa får hon välja om hon vill tala om för gruppen vad det är för frågor eller inte. (Klippet på svaren finns i Facebookgruppen)

15.56 BBT: - 16.20 BBT: Katti är just nu inne i Annexet och svarar på frågor som hon fått från tittarna.

16.20 BBT: När Katti kommer ut från Annexet kommer Stephanie direkt fram till henne och bekänner att hon röstade på Katti men att hon är väldigt ångerfull. Stephanie börjar gråta och de kramas. Men Katti säger att det är ok och att det gör ingenting. Hon förstår och har misstänkt det. Och det är skönt att hon får det bekräftat. Hon säger att visst suger det och det känns. Men det är som det är, en tävling och vi får ändå inte glömma bort det i slutändan. Alla vill vinna miljonen och man gör det man måste säger Katti till Stephanie. Visst är det skönt att ha sagt det nu och släppt den stenen. Katti kramar om Stephanie och hon tröstar henne. Katti säger igen att det gjorde mest ont att det var just Stephanie som röstade på henne. MEN hon förstår för det är en tävling i slutändan.

16.25 BBT: Katti och Stephanie går ut på gården och röker. Och båda tycker det är så skönt att ha rensat luften lite. Stephanie säger att hon är rädd för sina frågor hon ska få. Men Katti vill berätta om vilka extra frågor hon fick. ”Vilka kärleksrelationer finns det i huset?” Och ”Har du alltid varit lite crazy?” Katti återgår till Stephanie som hållt detta inom sig och mått dåligt för att hon la rösten på Katti. Men Katti säger att dom två ska ha öppna kort mellan varandra. Stephanie berättar hur det kändes för henne den dagen och att det varit tufft. Och att hon även hänger löst och mått dåligt i veckan. Katti tror nog att Stephanie kommer att få den frågan hon med. Men Katti säger att Stephanie bara ska svara som det var, och som hon sa till Katti nyss.

16.30 BBT: Katti kommer in i turkosa sovrummet och där ligger en hel hög med människor. De frågar om hennes hemliga frågor och hon svarar vad den första var. ”Finns det några kärlekspar i huset?”. Katti säger att hon inte hör och ser allt i huset. MEN hon parar ihop Pedram – Therese, Simon – Stephanie, Adrian – Madde. Simon svarar att han och Stephanie bara är kramkompisar. De andra svarar ingenting på påståendena. Hon berättar även om fråga två ”Har du alltid varit lite crazy?”

16.48 BBT: Inne i turkosa sovrummet sitter Therese nu på sängkanten och målar Simon i ansiktet. Pontus står bredvid och talar om hur hon ska måla. Mitt i allt får de brev.

Det är Stephanie som nu ska svara på tittarnas frågor. Hon läser upp brevet för de andra i huset och går sen in i Annexet för att svara på frågorna i tur och ordning. (Klipp finns i gruppen)

17.07 BBT: Är Stephanie klar med frågorna i Annexet och kommer ut till de andra i huset, där hon ventilerar med gruppen hur det kändes och var.

17.20 BBT: BREV! Det är Therese tur att svara på tittarnas frågor. Hon läser upp brevet inför gruppen först och går sedan in i Annexet för att besvara frågorna.

17,58 BBT: Therese sitter fortfarande i Annexet och svarar på tittarnas frågor. (Klipp finns i gruppen)

18.00 BBT: Är Therese äntligen klar med alla frågor och kommer ut till de andra i huset.

Skribent denna eftermiddag Helene

Klipp från dagen finns alltid om du söker i inläggsämnen ”Videos från huset”.

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page