top of page

Livefeed Lördagen 13 Mars 2021 Del 318.01 BBT: Therese går in i slussen och där inne står en lapp. Lämna in hammare och spik i slussen.

18.07 BBT: Therese vill att Stephanie ska gå ut med henne på gården så att hon kan ventilera sina frågor hon fått av tittarna. När de har kommit ut och Stephanie har tänt en cigarett vid rökrutan så berättar Therese att hon fick en fråga om varför hon pratar skit bakom Emelies rygg. Stephanie säger oj, och Therese förklarar att hon inte tycker att hon har gjort det. Och att hon inte ogillar Emelie utan att hon tycker det är svårt att prata med henne istället. För det flyter inte på så lätt med Emelie. Hon tycker det känns krångligt och ansträngande att prata med henne, för att hon är så passivt aggressiv emellanåt. Och Therese tycker det är ett otrevligt sätt, och på utsidan hade hon helt enkelt valt bort en sådan person. Men hon vill att det ska fungera med alla i huset så klart, och tycker det är trist att det är så här. Therese säger att hon och Emelie har även pratat med varandra om detta, så det är inget konstigt eller hemligt. Therese säger att om det är att hon upprepat något hon sagt, så är det konstigt. För det var inget som var hemligt utan det är bara något hon har berättar som hon har gjort. Therese säger till Stephanie att hon kanske måste prata med Emelie igen. Men Stephanie tror inte att hon ska behöva det om det redan är utagerat. Men tittarna kanske inte har sett just det samtalet. Och tjejerna säger att det kanske är mycket som tittarna missar med samtal i huset.

18.24 BBT: Therese och Stephanie har fortsatt sitt samtal om tittarfrågorna men satt sig vid bardisken i poolrummet på var sin gunga i stället. Therese tycker det är skönt att få ventilera med någon och hon säger att hon hade svara att den hon litar mest på i huset är Stephanie. Och de kramar om varann. Stephanie blir rörd över att höra det.

18,29 BBT: Katti ska laga mat idag men spisen verkar inte fungera. Judith är också där för att försöka få igång den. Judith lyckas få igång spisen eller om det var storebror som startade om den. Hur som helst så fungerar den och Judith och Katti sätter fart med att göra mat. Idag blir det kyckling med curry.

18.47 BBT: Judith står nu ensam vid spisen men har sina två ”spring sjasar” Simon och Stephanie som står bredvid och tittar på samtidigt som de hämtar saker åt henne om hon behöver något. Simon börjar göra sin röst ”Välkommen till Judiths kök…”. Judith säger att det var hon och Katti som skulle laga mat men att hon försvann.

18.53 BBT: BREV! Storebror meddelar i högtalaren att det har kommit brev till huset. Tanja läser. Klä upp er i kostym och vitt för snart vankas det fest. Allt ni behöver finns inne i uppdragsrummet som nu är öppet. Inne i uppdragsrummet står en midsommarstång, hinkar med blommor och allt möjligt som kan behövas till en midsommarfest. Alla jublar så klart.

19.00 BBT: Tjejerna sitter mellan köket och soffan och binder kransar inför kvällens midsommarfest. Eller snarare så är det Tanja, Therese, Madde och Emelie som sitter där. Pedram sitter och tittar på när de binder. Tjejerna berättar om hur dom firar midsommar hemma. Och alla berättar i tur och ordning.

19.18 BBT: Simon kommer ut färdigklädd och med väldigt mycket BUS i ansiktet. Han tar tag i den stora midsommarstången som de har ställt på vardagsrumsbordet och ta sedan med den in till bikten. Tjejerna säger att han är väldigt finklädd. Han har skjorta och väst på sig. Simon stannar inte länge i bikten utan kommer strax ut igen och ställer stången tillbaka på bordet. De andra frågar om det gick bra och han svara att det gjorde det. Sen går han tillbaka in till turkosa sovrummet där andra håller till för att göra sig redo för kvällen.

19.21 BBT: Samtalet i huset handlar just nu om att midsommarstången är en symbol för en snopp. Pedram ser helt förskräckt ut och stirrar på stången för att greppa att det faktiskt är det den ska se ut som. Nu har flera anslutit till att göra sina kransar för kvällen, så att de kan vara midsommarfina.

19.27 BBT: Nardos hittar sånghäftet och försöker sig på att sjunga låtarna i den. Hon kan inte alla riktigt och de andra skrattar åt henne. Men efter en stund ansluter både Joel, Adrian och Simon och börjar sjunga med. Nardos skriker efter varje sång och är så glad för att det är midsommarafton. Hon fortsätter att sjunga, helt fel melodi till texterna, men det struntar hon i. Hon sjunger ändå. Therese frågar de andra som sitter på golvet om Cookie är tondöv? Hon har aldrig hört det innan.

19.30 BBT: Judiths mat är klar och alla tar för sig och sätter sig vid bordet och låter sig väl smaka. Det var verkligen en hit med kyckling, äpple och curry ihop. /Skribent Helene

21:00 BBT: Midsommar fest inne i Big Brother huset, Vem längtar inte efter midsommar.I kväll är de midsommar fest i huset o deltagarna har fått in kostymer o blommor o göra midsommar kransar av samt dekorationer o dekorera huset med. Deltagarna tar en paus i förberedelserna o äter en god midsommar middag ihop och de ser ut som om dom glädjer sig enormt för denna midsommar festen.

Middagen är nu över i huset, deltagarna sitter o har de trevligt och diskuterar midsommar minnen från sin barndom. Dom hoppas Big Brother kan bjuda på många midsommar låtar denna kvällen. På de gröna sovrummet håller dom på o ta på sig midsommar kläderna o gör sig klara för kvällen o en lång midsommar fest.

Deltagarna kör lite förfestande inne på de gröna sovrummet och dom flesta har nu fått på sig festkläderna för kvällen.Tjejerna har brukat lite tid för o sminka sig framför den stora speglen o de spekuleras i hur kvällen kommer o fortlöpa. Therese är klar över vad som inte ska ske i kväll o ger klara besked till judith. Pedram ser tankfull ut denna kvällen o verkar inte så bekväm. Simon, therese och madelene pratar om olika skådespelare o de framkommer att simons favorit är Clint Eastwood. Therese sminkar pontus inför kvällen o han blir jättefin. Therese pratar lite om frågorna hon fick innan under dagen från tittarna o hon berättar att många av frågorna var obehagliga o svåra o svara på. De ser ut som om dom flesta är klara o färdig sminkade nu så att festen kan starta. Nu är alla samlade i soffan o festen kan äntligen börja genom underbara toner av sång med klassiska midsommar visor

Festen är nu ordentligt igång och de är dans till folkspelsmusik. Stämningen är väldigt god denna kvällen o de lovar gott. De är allsång som leds av sångledare Nardos. De blir lite alkohol denna kvällen för nu är de ju längesedan dom fick de sist så jag tror dom är glada för o få fest igen. Simon håller ett tal tillsammans med sin vän joel o önskar alla välkommna o öppnar en stor flaska med ljuvligt innehåll Talen fortsätter och Stephanie tackar alla för all tid det har haft tillsammans, att hon fick dela denna tiden med henne. När talet var klart, så skålar alla för Stephanie. Therese håller ett litet tal hon också, det blir även en skål för henne. Deltagarna pratar om resorna till varandra de ska göra efter tiden i huset, de ska självklart till Luis när han fyller år. Sen börjar de sjunga på låten ”elouise” för att hylla deras egna Luis! Musiken tystnar en stund och då passar de på att äta gott och små prata med varandra. Musiken börjar igen och denna gången är det melodin till små grodorna, deltagarna börjar dansa små grodorna. Nardos håller ett litet tal hon också, sen håller Joel ett tal direkt efter Nardos.

Talen fortsätter och Stephanie tackar alla för all tid det har haft tillsammans, att hon fick dela denna tiden med henne. När talet var klart, så skålar alla för Stephanie.Therese håller ett litet tal hon också, det blir även en skål för henne.Deltagarna pratar om resorna till varandra de ska göra efter tiden i huset, de ska självklart till Luis när han fyller år. Sen börjar de sjunga på låten ”elouise” för att hylla deras egna Luis! Musiken tystnar en stund och då passar de på att äta gott och små prata med varandra. Musiken börjar igen och denna gången är det melodin till små grodorna, deltagarna börjar dansa små grodorna. Nardos håller ett litet tal hon också, sen håller Joel ett tal direkt efter Nardos./Skribent Morten

Vi lägger alltid ut klipp från dagen. Du hittar de lättast genom att söka i inläggsämne "videos från huset":

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page