top of page

Livefeed Lördagen 6 Mars 2021 Del 2


13.10 BBT: Gänget sitter nu vid bordet och njuter av maten som idag tillagats av Simon och Emelie. Det är potatismos och fiskpinnar, och vego snitzel till dom som äter vego.

13.25 BBT: Simon och Emelie sitter i soffan och Simon berättar om en händelse där han var riktigt onykter och hade varit ute och festat i tonåren. Emelie undrar hur han är på bakisdagar, och Simon berättar att det är lite olika. Han fortsätter att berätta fyllehistorier för henne. En incident när han var i Palma och träffat 2 tjejer från England som han festade med. Han somnade under toaletten berättar han för att han var så full. Han var bakis i fyra dagar. Nardos ansluter och Simon berättar för henne att dom pratar om sina värsta fyllor. Emelie fortsätter att berätta om en händelse när hon var i Thailand med sitt ex.

13.33 BBT: Inne i turkosa sovrummet ligger Judith och tar det lugnt, och pratar med Katti. Katti sitter på sin säng och smörjer in sig med krämer. Hon har ont och använder voltaren för värken. Judith undrar om Katti har badat något i poolen. Men det säger Katti att hon visst har. Men hon undviker bubbelpoolen för hennes blodtrycks skull.

13.37 BBT: Vid köksbordet sitter fortfarande Luis, Pontus, Pedram och Therese kvar och pratar efter maten. Dom sitter och pratar om hårkvalitet och frisyrer. Luis ska ta hand om disken och frågar Tanja hur han ska göra med resterna. Hon kommer dit och förklarar för honom hur hon vill ha det. Sen återvänder Luis till bordet och fortsätter diskussionen om hår och frisyrer.

13.42 BBT: Samtalet har nu gått över till skådespelare som är snygga. Pontus tycker att Adrian liknar Captain America lite. Pontus ger Therese förslag på olika skådespelare och vilken som är snyggast av dom. Hon får några svåra val. Fuck/Marry/Kill är det tydligen. Frågan går över till Pontus på kvinnliga skådisar. Therese frågar Pontus vad han skulle välja mellan Tanja Emelie och Stephanie. Han skulle gifta sig med Stephanie, legat med Tanja och dödat Emelie.

14.08 BBT: I soffan sitter nu Nardos och berättar en historia för Joel, Simon, Luis och Adrian sitter också i soffan.

14.21 BBT: Adrian och Nardos kastar en boll till varandra i soffan nu och kastar gris. Adrian och Joel pratar om att dom vill ha in hårfärg så att dom kan färga håret. Nardos går in i bikten och beställde hårfärg säger hon när hon kommer ut. Joel tror inte att hon talar sanning. Han säger att Nardos är en jättebra lögnare. Adrian säger att hon ska svära på Jesus att det är sant. Hon blir lite irriterad över att dom inte tror på henne. Men hon säger att hon lovar att hon gjorde det. Men att hon inte vet när det kommer. Hon och Adrian fortsätter att kasta bollen mellan sig.

14.30 BBT: Judith ligger i soffan och Tanja sitter bredvid och äter. Dom håller på att fixa sig inför en eventuell fest ikväll, och Judith säger att hon ska bara byta om senare. Tanja vill måla naglarna och Judith frågar om hon inte kan få göra det på henne. Judith säger att det är första dagen som hon känner att hon verkligen bor där inne. Hon säger att ”idag känner jag att this is my home”. Vad sjuk säger hon.

14.46 BBT: Nardos har sin pincett i högsta hugg och frågar om hon får noppa Adrian mellan ögonbrynen, det får hon och sätter i gång. När hon är klar vill hon även göra det på Joel, men han vägrar. Hon säger att det kommer bli värsta ”Donken” där om han inte noppar bort. Men han säger bestämt nej. Det slutar i stället med att Joel noppar Emelies ögonbryn och Nardos tittar på. Det gör lite ont för hon skriker till ibland.

14.55 BBT: Pontus har nu satt sig hos Adrian i soffan och dom pratar fotboll. Pontus undrar när Adrian spelade fotboll och han berättar om detta. Dom har en orange kon som dom bollar med. Adrian berättar att fotboll är en hel den strategin och inte bara att sparka på en boll. Pontus säger att han aldrig har hållit på med sport utan att han är en spelnörd. Och har varit i ”krig” med folk som håller på med sport. Han har haft fördomar om folk som utövar sport. Men nu har han insett att dom som håller på med sport är genier egentligen. Och han har ändrat sig när han blivit äldre. Pontus berättar att det var ”krig” på riktigt när han gick i skolan mellan spelnördarna och sportkillarna. Det slutade först i gymnasiet.

15.00 BBT: Brev om tittarfrågor. Simon ska läsa högt att dom som hänger löst ska svara på tittarfrågor. Han ska läsa upp frågorna på papperet och sen gå in i Annexet och svara på dom.

15.06 BBT: Simon är först ut att gå till Annexet för att svara på tittarfrågor

15.20 BBT: Kommer Simon ut ur Annexet. Han håller ett långt tal om hur han vill ge tillbaka till sin familj om han skulle vinna miljonen, och berättar om hur han hade det innan han klev in i huset. Han svarar även ärligt på alla övriga frågor, och den han skulle välja att lämna är Nardos, därför han tycker att hon passar sämst in i gruppen. Det är inget personligt. Han berättar för dom i soffan hur det kändes. Han är jätteglad att han äntligen fått kommunicera med tittarna. Även om han pratar med kameran. Han förklarar även lite hur han svarat på sina frågor. (Hela klippet kommer att lägga ut i Facebookgruppen)

15.30 BBT: BREV! Och denna gång är det Luis som ska in och svara på frågor i Annexet.

15.46 BBT: Luis sitter nu i soffan och pratar med Judith. Hon tycker att frågan om att någon kanske ger en osann bild i huset, känns konstig. Och förstår inte vad den betyder. Men när Luis har förklarat så förstår hon. Runt soffan spelas det samtidigt golf nu.

15.54 BBT: BREV! Therese ska in till Annexet och nu svara på sina tittarfrågor.

16.16 BBT: Therese är klar i Annexet och kommer ut till dom andra. Pontus och Joel kommer till henne och kramar om henne.

16.22 BBT: Medans dom som hänger löst är inne i Annexet och svarar på frågor i tur och ordning. Så leker dom andra ”Maffia” i soffan. Simon har tagit brun utan sol och är helt fläckig.

16.30 BBT: BREV! Nardos tur att svara på tittarnas frågor. Hon tar god tid på sig att svara på sina frågor och fastnar speciellt på en. Den frågan är vem hon litar minst på i huset. Hon blir även rörd och gråtmild när hon ska svara på sina frågor.

17.16 BBT: Nardos är klar med sina frågor som tog lång tid för henne att komma på svaren på frågorna.

Efter Nardos är det så Katti som ska få in sina frågor och svara på inne i Annexet. Hon blir känslosam även hon. Och berättar när Pedram blev arg och kastade kudden omkring sig. Hon har varit i ett dåligt förhållande där just hennes då varande kastade saker omkring sig så hon fick flashbacks.

18.03 BBT: Är även Katti klar med sina frågor. När hon kommer ut ur Annexet är middagen klar och alla sätter sig till bords.

Samtliga klipp på när alla som sitter löst svarar på just sina tittarfrågor kommer att finnas i Facebookgruppen under inläggsfliken “Videos från huset”

Skribent denna eftermiddag Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page