top of page

Livefeed Lördagen 6 Mars 2021 Del 318:06 BBT: Therese pratar med Katti i sovrummet. Therese berättar att Emelie hade sagt vid soffan ”jaha där fick jag en känga också”.

Katti själv märkte inte att hon sa det, men Therese hörde.

De börjar prata om det, och de funderar på om Emelie visste det överhuvudtaget. Men Katti vet ju att Emelie hade sagt pensionär till henne. Katti vet inte om hon ska prata med Emelie eller om hon ska droppa det, men är det så att hon bestämmer sig för att prata med henne så vill hon ha Therese med. Det är inga problem för Therese.

18:12 BBT: I köket står Judith och lagar mat, det ska bli gräddstuvad pytt i panna till middag. Simon och Emelie sitter och håller henne sällskap. Simon undrar hur det kommer sig att grädden tjocknar efter en stund. Judith säger att vätskan försvinner så det bara är fettet kvar. Emelie säger då att det visste hon inte, Simon säger likadant.

18:20 BBT: Mitt i mattiden så dyker det ett brev upp!

Adrian läser att de ska hinna äta, duscha och göra sig klara för om 45 minuter börjar temafesten.

Alla jublar och skriker, tror minsann våra deltagare är taggade på temafest ikväll De börjar genast fundera på vilket ”tema” festen har ikväll. Emelie hade sagt tidigare idag att hon vill ha mexikanskt tema. Pontus kommer med idén att alla ska få gissa på ett tema, så får vi se vem som kommer närmast.

18:24 BBT: Mitt i maten så vill Simon höra Joel berätta hur ett barn blir till, så Joel berättar det med en skämtröst. Alla skrattar och fortsätter äta. Det blev ju lite bråttom nu när de fick veta att festen börjar om 45 minuter.

Simon har ätit klart och tänker rusa in i duschen nu.

18:30 BBT: De som är kvar vid bordet börjar gissa om det kommer in en ny deltagare idag. Nardos säger att hon vill ha in en söt liten gubbe.

Luis berättar att han har tränat rygg och biceps idag, Stephanie säger bra jobbat Luis och klappar händerna. Nardos skämtar om att hon är kär i Simon och dom ska ha tio barn. Stephanie säger på skämt, att hon kommer stötta dom hela vägen. Det är en härlig stämning kring bordet nu.

18:45 BBT: Stephanie och Judith ligger och vilar efter maten. Judith säger att hon är väldigt trött idag.

Judith förklarar att hon har fått mer energi sen Tanja kom in. Hon berättar att hon är överallt, hänger med alla. För det är sådan hon är. Hon är en energisk tjej. Det var de vi hann höra innan tillfälligt avbrott dök upp i rutan.

18:50 BBT: Nu är det fullrulle med att göra sig festklara. Emelie sminkar sig lite och Nardos sminkar Katti. Nu ska Katti bli fin säger Nardos. Pontus väntar på att duschen ska bli ledig och pratar med Adrian under tiden. Pontus säger att det känns meningslöst att klä upp sig, ifall de kommer kläder med tema. Dom teman de tror på är cowboy tema och pirattema. Vi får väl se snart vilket tema det blir //Skribent Ann-Sofie

19.05 BBT: Simon är inne i rosa sovrummet där tjejerna och Joel håller på att sminka och fixar sig. Han provar någons tofflor och säger att det var ultra skönt att gå i tofflor och han förstår inte varför han inte själv går i tofflor oftare. Joel säger att han har fått tofflorna av en familjemedlem som numera är död. Tanja säger att personen inte alls är dör. Och Joel svarar att han är numera död i våra ögon. Även Luis har hittat in i rosa sovrummet och säger åt dom att ska dom duscha måste dom skynda sig om det ska finnas något varmvatten kvar.

19.11 BBT: Joel kommer in och kikar i spegeln i rosa sovrummet och sjunger. Han får genast en varning av storebror ”Sjung inte på kommersiell musik. ” Han säger ”förlåt, förlåt” flera gånger. Tanja undrar hur många gånger han har fått den varningen. Det är massor med gånger. Han kommer genast av sig och sjunger igen och får samma varning. Han ber om ursäkt igen. Det är säkert svårare än vad man tror att låta bli om man är van att sjunga hela tiden. Tjejerna Tanja, Emelie gissar vad det kommer bli för tema. Tanja hoppas på cowboytema. Katti frågar om inte håret ska vara blött egentligen när man har papiljotter i håret. Hon berättade att hennes mamma hade läggningsvätska i och sen rullade. Emelie kommer på att hon har saltvatten och blöter ner lite och sen blåser med hårfönen.

19.16 BBT: Nu känns det som att de flesta har samlats i turkosa sovrummet. Alla verkar taggade för fest och när det droppar in flera folk hela tiden säger Judith, ”Välkomna…” och skrattar. Tanja står och låtsas sjunger i en mic.

19.17 BBT: Samtidigt sitter nu Emelie och Katti i hålet vi väggen. Katti vill veta varför hon kallade henne pensionär. Emelie börjar förklara. Att hon är en enorm tävlingsmänniska och hon visste inte det om sig själv. Men hon har märkt det inne i huset. Hon börjar berätta om sina föräldrar som är pensionärer och är starka. Hon tycker inte just det ordet är så laddat. Hon säger att hon inte vet vad som skadar eller inte när det gäller ord. Hon säger att det inte är ett negativt ord. Och hon säger att hon är ledsen och att hon har gjort fel. Och det ska inte hända igen. Katti fortsätter att säga att hon tycker att man bara kan skratta åt det nu i efter hand. Men Emelie skäms väl lite över hur hon sa det och säger att det var fel ordval. Hon måste tänka sig för när hon väljer sina ord i fortsättningen för det kanske tas illa upp av någon annan, även om inte hon tycker att det är negativt. Dom kramas och Katti godtar hennes förklaring.

19.25 BBT: Samling i uppdragsrummet säger storebror. Där inne finns det allt för kvällens fest. Det finns kläder och grejer. Det är helt klart Flower power outfits, och 70-tals fest. Alla blir lyriska och plockar genast på sig kläder och byter om. /Skribent Helene

19:30-19:48 BBT: Gänget har hämtat sina outfits i uppdragsrummet och klätt ut sig till kvällens tema fest. Nardos är inte riktigt nöjd med sin outfit så hon ändrar klädsel lite grann. Annars verkar alla nöjda med vad kvällens fest har att erbjuda. Alkohol har kommit in i huset och musiken spelas, nu börjar de komma lite i feststämning.

Adrian får hjälp av Emelie att fixa sin mustasch samtidigt som han öppnar en cider. Emelie säger att Adrian ser ut som en kändis, men hon kan inte riktigt komma ihåg vem.

20:00 BBT: SKÅÅÅÅL säger gänget som händer kring köksön och musiken drar igång igen. Pedram öppnar en flaska bubbel och fyller glasen. Katti är röksugen så hon går ut och röker. Tanja säger att hon tror att detta kommer bli en grym kväll. Adrian är nöjd över chipsen och provar ett glas bubbel, han dricker annars bara cider. Men han håller för näsan och dricker. Luis ber Adrian vakta hans bubbel under tiden han följer med Katti ut och röker.

20:06 BBT: Ute på gården kör Luis och Katti en dans innan de kommer fram till rökrutan.

Stephanie kommer ut för att röka hon också, så under tiden Luis vilar och tar sig ett bloss så kör Stephanie och Katti en dans för oss. Luis sitter och diggar i rutan. Katti säger att hon blev otroligt danssugen.

20:17 BBT: Det är minst sagt danssugna deltagare vi har i huset denna kvällen.

Tanja, Pontus, Simon och dansar för fulla muggar och sjunger. Tanja säger att hon mår riktigt bra nu. Fler ansluter sig till dom och börjar dansa och sjunga med musiken. Feel the power hör vi dom sjunga.

20:24 BBT: Danserna i huset fortsätter. Pontus och Stephanie lägger sig på golvet, Tanja tror det har hänt något, men det har det inte. Utan de ligger på golvet och diggar eller vad det nu ska föreställa.

20:28 BBT: Nu kommer Pedram, Joel och Nardos på att de ska spela bowling. De tar vattenflaskor som blir gänglor. Pedram sätter en strike direkt och nu är det Joels tur, och han säger också att han ska göra en strike.

20:35 BBT: Det blir en paus från bowlingen, för nu har de skärt upp frukter, bland annat mango som de intar vid köksön. Stephanie släpper inte dansen utan står och dansar för fullt. Mitt i festen flikar storebror in med att nya batterier finns i slussen. Så nästan alla går och fixar nya batterier direkt så det är gjort.

20:41 BBT: Musiken tystnar en stund, så det blir en liten paus i dansen. Therese och Tanja kör en dans ändå, det går lätt att dansa ikväll.

Judith drar igång en frågesport under tiden musiken tystnat en stund. Det är lite oklart vad leken går ut på dock, men de ska ställa frågor till varandra.

20:48 BBT: Pedram och Pontus tar en nypa frisk luft, för Pedram ska ut och röka.

I köket fortsätter frågeleken, där man ställer en fråga så ska de andra peka och gissa på varandra. Den som förlorar måste ta en klunk för varje fel svar.

Musiken drar igång igen och Joel ska nu lära Adrian hur man flörtade på 70 talet.

20:54 BBT: Storebror säger att slussen är öppen, det finns mer alkohol att hämta och de blir överlyckliga. Luis säger att det blir en riktig fest ikväll. Samtidigt så pratar Therese och Adrian om en film som heter Airbudd.

Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page