top of page

Livefeed lördagen 6 mars del 109:07 BBT: Lamporna tänds och storebror kör med en ny väckningsreplik denna morgon ”Vila får man göra i graven”

Efter liten stund så kommer även god morgon sången.

De flesta i turkosa sovrum vaknar till direkt och de som fortfarande sitter ihop kopplar på sig banden.

09:20 BBT: Therese sitter nyvaken vid stolpen vid toan och väntar på att Luis ska bli klar på toaletten.

Judith är uppe denna morgon och har spring i benen, hon ser ut att vara pigg idag. Hon fyller sin vattenflaska och får sedan och väcker Tanja lite försiktigt, för de andra ligger fortfarande och sover.

09:27 BBT: Luis är klar och väntar nu på Therese, Judith säger till honom att han var busig igår. Hon säger att han var full och busig, och att det blev lite drama igår.

Simon kommer upp och sveper ett glas med kall mjölk, nu är även kaffet klart så Judith fixar ett glas till henne och Tanja. Hon försöker få upp Tanja och Joel nu.

09:37 BBT: Adrian och Katti sitter ute i solen och njuter. De säger att det är skönt att sitta ute i solen. Katti berättar att hon hyr sitt hus som hon bor i, hon är glad att hon har trädgården, så hon kan släppa ut djuren, sätta sig och njuta med en kaffekopp i solen. Adrian säger att det är skönt att ha en trädgård när man har djur.

Katti säger att hon är nöjd att hon han flytta till huset innan pandemin kom, för innan huset bodde hon i en etta utan balkong. Hon säger tänk att sitta instängd i en liten etta.

Adrian frågar hur hon hittade huset, hon berättar att hon fick kontaktuppgifter till en person som hon ringde till, den personen sa då att han hade ett hus ledigt som hon kunde åka och titta på.

09:52 BBT: Judith och Emelie sitter ute och pratar. Judith berättar om att Pedram ville sova själv så att Judith skulle få sova någon annanstans. Emelie frågar vart hon sov då. Judith säger att hon sov bredvid Pedram för att han skoja bara med henne.

Emelie är hungrig och frågar om de har fått in bröd, Judith säger att hon inte vet så de går in och kollar. De börjar leta i kyl och frys inne i slussen, men det verkar inte finnas bröd.

Däremot finns det andra varor som de tar med in i huset så det finns.

10:05 BBT: Frukosten dukas fram!

Tanja, Joel, Judith, Simon och Emelie pratar om i vilka länder Big Brother finns i. Joel berättar för de andra att big brother startades i Nederländerna. De säger också att big brother finns i Norge, Danmark och Finland. De kommer in på det finska språket, att det är ett krångligt språk att lära sig. Tanja berättar om en kryssning som hon gjorde till Finland. Då hade hon bett om ett sugrör i baren på båten, men hon fick inget och hon väntade och frågade flera gånger, då berättar en vän till henne att sugrör betyder något helt annat på finska.

10:19 BBT: BREV

Tittarna har röstat vilket par de har vill ska sitta säkert. I nästa brev finns två bilder på det par som kommer att sitta säkert. Tittarna har röstat och de par dom vill rädda är Tanja och Joel.

Alla säger grattis och att de förtjänar det. Tanja och Joel går och flyttar sina magneter på kylskåpet.

10:28 BBT: Det blev en liten dyster stämning efter brevet. Nardos sitter själv vid bordet och äter frukosten, hon frågar om alla har dragit. Katti är i köket och grejar med disken efter frukosten.

10:33 BBT: Stephanie och Therese sitter och sminkar sig. Therese säger att detta kommer gå bra Luis, det är första gången de hänger löst. Det känns inte kul, men Therese säger att det kommer gå bra.

10:38 BBT: Adrian och Stephanie sitter vid bordet hos Nardos. Pedram är också där och går runt bordet. De pratar om vad de brukar äta till frukost. Adrian säger att han brukar äta havregrynsgröt med frukt, mjölk och frön till. Ibland brukar han ha lite sirap eller honung på. Pedram frågar vad han gillar för sirap, då säger Adrian vanliga sirapen.

10:41 BBT: Det är häng i rosa där Judith säger att Simon måste bli lite mer crazy, för att vinna folkets hjärtan.

De pratar om att vara offentliga personer, som Tanja är eftersom hon varit med i PH tidigare.

Tanja och Joel kommer in i rummet. Joel berättar om ett problem som han har haft ett par dagar nu. Det är att han är kissnödig och när han är klar och börjar gå, så känns det som att han är kissnödig igen, och då kommer det lite till, men nu de sista dagarna har det även kommit sperma också.

Simon och Joel börjar fundera på om det är så att det är ”fullt” där nere och att det där är något som måste ut. Det kan bli så om man inte onanerat på länge säger Simon. Joel säger att han inte är kåt därinne, Emelie säger då att man kan vara kåt i drömmen. Spekulationerna fortsätter om någon har onanerat inne huset. Simon frågar om det är någon mer än Stephanie som har onanerat, han riktar sig till Tanja och då svarar Joel att hon brukar göra det varje kväll.

10:56 BBT: Simon och Stephanie är vid rökrutan och pratar. Om det är en tävling idag, så vill jag vinna multivitamin dryck säger Simon. Stephanie säger ”tänk vad mycket man ska köpa sen när man kommer ut, man går till kiosken och rycker åt sig allt”. De pratar också om att hyra ett eget hus som alla kan bo i, Simon säger då att de kan starta ett eget program.

Stephanie frågar om Simon är bakis, han svarar att han har lite ont i huvudet. De säger också att man inte blir bakis så ofta längre, som var det var i början.

11:02 BBT: I soffan sitter Nardos och Adrian och kastar boll tillvarandra, de kallar det för kasta gris.

Katti sitter i soffan och tittar på, Stephanie kommer också till soffan, hon kryper under filten i ett hörn. Vissa är lite trötta efter festen igår tror jag ´

11:14 BBT: Det är häng i rosa sovrum där de pratar lite om festen igår, att den var bra. Judith säger att det har blivit slut på hångelfesterna nu. Joel blir tillkallad till bikten, han blir jätteglad för nu ska han prata om sitt onani problem med en läkare. Tanja ligger bredvid och har somnat till en stund, men Joel väcker henne och säger att han ska få prata med en läkare nu. Emelie säger att snart ska vi laga lunch och hon har magknip mitt i allt också. Simon kommer in i rummet och borstar sitt hår, tjejerna tycker det ser roligt ut. Simon berättar att han är lockig i håret, och det tycker tjejerna är fint. Emelie säger att saxen måste fram nu, men Judith säger inte än.

11:18 BBT: BREV

Joel, Tanja, Therese och Luis, ni är alla fria och kan lämna banden i slussen.

Therese blir överlycklig och springer ut till poolrummet och springer runt poolen. Tanja och Joel kommer också dit och de börjar jaga varandra runt poolen. Alla blir överlyckliga att äntligen få vara fria igen!

11:25 BBT: Luis och Katti hänger vid rökrutan och pratar. De säger att det är skönt att vara fria. Luis nämner också att Therese hade en dipp igår och var nere. Både Katti och Luis har problem med sina magar, de båda står därute och försöker släppa lite på gaserna som vill ut, de är uppsvullna och det beror troligen på att det har blivit mycket pasta under veckan.

11:33 BBT: Tanja och Judith är i poolen och tar sig ett dopp som de har längtat efter så länge. Tanja frågar Luis vad han tycker om att vara fri, han säger att han inte har varit något problem, han är van att jobba nära folk. Det som han tycker har varit jobbigast, är detta med att inte kunna göra nummer två. Emelie kommer in i samtalet och berättar att det blir tidig lunch och att det blir fiskpinnar och remuladsås. Hon ställer frågan om de vill ha mos eller klyftpotatis till fiskpinnarna. Luis röstar på mos, de gör även Tanja och Judith. Tanja säger att hon kommer upp hjälper till strax. Emelie säger att hon börjar skala potatisen, Luis skulle hjälpa henne att göra mos, för det har Emelie aldrig gjort.

11:40 BBT: Luis berättar för tjejerna att det känns bra trots att han hänger löst, han säger själv att han är nöjd om han åker hem på måndag, han är även nöjd om han får stanna. Judith berättar att hon var lite seg upp idag, det hade Luis märkt också, annars brukar hon gå upp direkt. Det tog ett tag innan man vakna till säger hon, hon gick runt några varv i huset sen tog kaffekoppen och då vakna hon till.

12:00 BBT: Vi är kvar i poolrummet där de fortfarande pratar med Luis. Judith berättar hur röstningen i sovrummet gick till igår när de skulle bestämma ordning för hur paren skulle tävla. Hon berättar att de inte kunde komma överens och att blev handuppräckning till slut. De pratar också om Pontus och Jesper, att vissa hade svårt att acceptera att dom var deltagare, det var mycket prat om att de var mullvadar och att de skulle erkänna det. Judith säger att det tog nästan en vecka innan dom blev accepterad. De pratar också om när Adrian kom in, att nu skickar big brother in fler folk för att vi är tråkiga säger Luis. Luis berättar när Tanja kommer in mitt under en freeze, och när de ser att det är en kändis som kommer in, så blir det snack om det.

12:19 BBT: Judith och Tanja går upp ur poolen och springer in i duschen. I köket står Stephanie och diskar och Simon håller koll på potatisen och fixar fiskpinnarna. Stephanie förstår inte hur Simon kan ha sån energi, hon vill gärna ha lite av hans energi.

I soffan hänger Therese och Pedram och chillar.

12:30 BBT: I rosa sovrummet är det smink dags, det är Nardos och Emelie som ska fixa sminket. I duschen rullar Tanja runt i duschen, och det är vatten överallt. Men de lovar att torka upp detta.

De säger att det är en spadag idag, efter duschen så är det dags för ansiktsmask.

12:45 BBT: Pedram masserar Therese händer, samtidigt som de snackar i soffan med Pedram. Det är fotbollssnack som är ämnet. De tycker att det är tråkigt att matcherna spelas utan publik, pga pandemin som pågår just nu.

12:48 BBT: Joel och Simon är i köket och håller på med maten. Joel fixar fiskpinnarna och Simon ska strax göra potatismoset. Han räknar ut att potatisarna har ca två minuter kvar att koka.

Joel sjunger lite när han vaktar fiskpinnarna i pannan, fiskpinnarna börjar bli klara.

Emelie kommer in i köket och tar över fiskpinnarna för hon säger att det är hon som har matveckan.

12:52 BBT: Simon är nu igång med potatismoset, men han har ju glömt att tvättarna så Joel säger åt honom att göra det först. Då börjar Joel greja med moset, men Emelie säger åt Joel att låta Simon göra moset idag. Snart är det dags för lunch!


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page