top of page

Livefeed Måndag, 1 mars, 2021 Del 19:00 BBT:God morgon, huset!

Deltagarna börjar o vakna upp denna morgonen o gör sig klar för en ny dag som innehåller veckofinal o säsongens första utröstning. Jag tror att dom 3 nominerande har en lååååång o spännande dag framför sig o alla i huset är spända på vem som blir den första o åka ut ur Big Brother 2021. Adrian var först uppe denna morgon o går direkt till badrummet o gör vid sitt hår lite, sedan går han tillbaka till sängen o sover lite igen. Klockan 09:13 tänder våran älskade storebror ljuset o dom väcks till en ny dag med lite lugn morgonmusik.

Big Brother önskar dom god morgon o dom sedvanliga morgon rutinerna tar vid med o hämta nya batterier i slussen. Judith går upp direkt o hämtar sina när Big Brother uppmanar dom, hon är strålande glad i dag o lyckas få dom andra upp ur sängarna o därmed har vi startat ännu en ny underbar dag med våra vänner i huset. Katti o stephanie går ut o tar dagens första rökrunda i den lilla rökrutan o dom är båda på gott humör.

Dagens frukost förberedelser!

Då är dom igång i huset o förbereder dagens frukost o Tanja, Simon o emellie är dom som gör morgonens frukost. De ser ut som dom har en god plan, men luis vill ha ett ord med i leken o har några önskemål o komma med till dagens frukost.

10:00 BBT: Big Brother bjuder på musik denna morgonen. Nardos ser ut o vara på gott humör o dansar till musiken. De ser ut som alla är uppe o redo för dagen o dom flesta verkar hungriga o väntar på att köksgänget ska blir färdiga med frukosten. Dom står nyfiket o tittar på vad Tanja, Simon o Emellie kan bjuda på till frukost. De är ett stort o glatt gäng i huset denna morgonen o de är härligt o se o inte ens dagens första tillfälliga avbrott sänker glädjen över de vi ser på skärmen denna morgon. Vilken skillnad från förra året. Bra jobbat Big Brother

Nu har alla deltagarna ställt sig runt frukostbordet o väntar hövligt till alla tagit sin plats.

När alla är på sin plats o klara för den härliga frukosten så hugger dom in. De är en riktigt god stämning runt frukostbordet denna morgonen o alla är på gott humör o dom ger frukostgänget som gjort frukosten denna morgon en stor applåd för den goda frukosten dom gjort. Joel håller ett litet tal till alla som är nominerade o han säger att alla som sitter runt bordet inte förstår vilken press dom har på sig inför live sändningen i kväll. Han säger att dom nominerade kan förvänta sig o få stöttning av alla dom andra denna tuffa dag och sen var frukosten över för denna morgonen o nu är de kaffe

Några av deltagarna blir sittandes vid frukostbordet o småpratar o har de trevligt.

Flera av dom andra har gått ut på utegården för o få lite frisk luft medans andra fixar den friska luften i rökhörnan med o röka lite. Solen skiner denna dag o Therese hittar en bra plats o avnjuta denna solen på. Pedros o Katti sjunger o tar sig en cigarett där i rökrutan. Katti utfrågar Pedros om vad som hände under hans täcke i går o Pedros förnekar att något skulle ha skett alls. Men Katti ger sig inte o Pedros försöker o förklara om o om igen att inget har skett. Men vi tittare sitter ju med svaret

/Skribent Morten

11.00 BBT: Är det soffhäng och prat om olika filmer. Då här de storebror i högtalaren som säger åt alla att samlas i det turkosa sovrummet och stänga dörren om sig.

11.06 BBT: Alla ligger och trängs i sängarna och pratar i smågrupper medan de är inlåsta i turkosa sovrummet. Judith är orolig för att hon kanske har tappat bort sin vigselring, så hon måste leta efter den, och säger till Pedram att han inte får bli arg om hon inte hittar den. De båda pratar om hur ont de har i ändan idag pga harakirikorven idag. För er som inte vet och förstår så gör det lika ont när korven ska ut som när den ska in. Judith säger att det påminner lite om mensvärk, sån där rejält jobbig sådan. Pedram säger åt tjejerna att dom är helt fantastiska och underbara varelser som orkar gå igenom detta varje månad. Han är så imponerad. Och säger att han aldrig hade klarat av det varje månad.

11.29 BBT: Deltagarna är ännu inlåsta i turkosa sovrummet och Simon, Adrian, Joel, Stephanie mäter sina krafter och ser hur många armhävningar de klarar av. De andra tjejerna vill inte vara sämre och Therese och Emelie provar också att göra armhävningar. De har olika resultat, men det var nog Adrian som klarade flest. Emelie, Tanja och Stephanie kommer på att de ska ”tävla” om vem som kan göra plankan längst. Det slutar med att Tanja vinner. När de får lämna rummet igen springer stackar Pedram till toaletten. Det är korven som vill ut.

11.39 BBT: Sitter Luis, Joel och Adrian pratar om hur de ska lägga upp killarnas träning. Adrian ska coacha dom med detta. Joel vill gå upp i vikt och Luis vill gå ner i vikt. Det ska bli spännande och se hur dom kommer fort följa detta fram över.

11.41 BBT: I gymmet pågår nu träning av Nardos, Stephanie och Tanja. De planerar lite för vad de ska göra till lunch. Emelie vill göra hamburgare och kommer in och frågar hur man gör med biffarna. Hon får lite tips av Simon och Tanja. Tjejerna bönar och ber att de ska få musik när de tränar. Efter en liten stund hör storebror bön och sätter på lite musik åt dom i gymmet.

11,55 BBT: Inne i bubbelpoolen har Adrian öppnat upp sin frisersalong igen. Han håller på att klippa Joel, och Jesper sitter bredvid på tur. Inne i turkosa sovrummet blåser Simon sitt hår efter dusch. Och Katti och Luis är också där inne och sitter på sina sängar och plockar med sina kläder. Luis undrar om Katti är dålig. Och hon svarar att hon är sjuk och har feber, och att det är skitjobbigt.

12.09 BBT: I köket har Emelie nu börjat med maten och biffarna. Simon upptäcker att storebror har varit inne och bytt ut spishällen nu äntligen, så de verkar ha fått en ny spis äntligen. Judith kommer och hjälper Emelie i köket. Hon gör i ordning lite sås till hamburgarna. Inne i gymmet tränas det fortfarande för fullt. Pedram är nu där inne och sparrar Nardos lite som boxar mot en kudde han håller i. Emelie börjar steka lök på spisen och Judith ger henne tips hur hon ska göra .

12.15 BBT: Inne i turkosa sovrummet håller Katti på att packa sina väskor, och Luis sitter på sin säng och plockar med sina saker han med. De pratar om Adrian och tycker att han är en försynt person som inte klampar in direkt. De tror att han är en kille som väljer med omsorg om han vill ha en tjej, och han har inte direkt visat intresse för någon än. Katti säger att det är snigelspår i hela huset efter tjejerna. Båda skrattar. Simon kommer in och börjar tjafsa med Luis om handdukar. Luis anklagar Simon för att ha snott hans handduk. Men Simon bara skrattar. Luis går ut och mot gymmet. Simon frågar förvånat om han ska träna. Luis svarar ja, och då säger Simon direkt att då vill han träna med honom. Luis säger nej, men Simon följer med ändå.

12.15 BBT: - 12.48 BBT: Var DC inne i gymmet och filmade när Flera av deltagarna gymmade. Bland annat så cochade Adrian Luis och Joel. Tjejerna tränade rumpor etc. I köket håller Judith och Emelie fortfarande på med hamburgarna. Judith går ut och tänder grillen. För här ska det bli grillade hamburgare till lunch. Storebror sätter även på musik på utegården och Judith dansar till musiken. Jesper kommer ut och joinar henne i dansen.

12.53 BBT: Inne i rosa sovrummet står Emelie nu och hjälper Nardos att smöra in sig med BUS, hon är irriterad över att de andra som har köksveckan skiter i att hjälpa till. Så hon har fått stå i köket själv. Pontus som ligger i sängen och halvsover säger att hon får säga åt dom. Men Emelie vågar inte riktigt det.

12.55 BBT: Ute på gården ser Judith och Stephanie en fågel mitt i dansen till musiken. Judith blir helt lyrisk och dom döper fågeln till Albert. Judith och Jesper fortsätter att dansa runt på utegården till musiken och skrattar och skojar. /Skribent Helene

Vill ni se filmklipp från förmiddagen så sök på "videos i huset". Där hittar ni alla klipp vi lägger upp i gruppen.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page