top of page

Livefeed Måndag 1 mars Del 318:06 BBT: Pontus, Jesper och Adrian spelar lite minigolf för att få tiden att gå. Adrian ska snart gå och skölja av sig.

Jesper får in bra puttar med lite sving i.

18:15 BBT: Therese hjälper Stephanie med att fixa håret. Lockar är stilen ikväll tydligen!

Simon behöver torr schampoo och frågar Therese om han kan låna lite av henne. Katti ligger i sin säng och vilar.

18:30 BBT: I köket fixar Tanja och Emelie mat, så de hinner äta innan veckofinalen. Adrian är med och dukar och ställer fram stolar så alla kan sitta vid bordet.

I gymmet pratar Simon och Pontus som lägsta handikapp i golf, de undrar vad det lägsta handikappet är.

Jesper och Pedram kör minigolf utanför gymmet, Pedram får en riktig sving så klubban följer med.

18:45 BBT: I det rosa sovrummet håller Nardos på att fixa håret. Judith ska hjälpa henne med den svarta sprayfärgen.

Judith har ont i magen och säger ta mitt liv. Joel säger direkt så säger man inte. Judith säger då att hon inte ska ta sitt liv utan sa ta mitt liv, det är två olika budskap. Joel frågar dom om hon ska ta en dusch eller en alvedon så kanske det går över.

Nardos är nöjd över håret, nu ska hon fixa kläderna. Men först ger hon Joel lite make up.

19:00 BBT: Luis blir fin i håret av Therese, hon verkar vara frisör nu ikväll.

Någon frågade Therese om det inte var hon som vann ett spapaket på bingolotto. Jo svarar hon och säger att det var ett uppblåsbart fotbad, fotmask m.m.

Pontus och Simon är rastlösa och försöker komma på ord på T efter de sjungit “tessan testar”. Snart är maten klar också.

19:10 BBT: I köket står Judith och kollar till maten. Luis frågar om de har fått en ny spis, och Judith säger att de har fått en ny häll.

Hon berättar också när alla måste sitta i soffan.

Storebror berättar att slussen är öppen, Judith rusar dit och hämtar 4 flaskor skumpa. De som hänger löst ska öppna en varsin.

Glasen fylls och sedan håller dom en skål för de som hänger löst (Klipp på skålen finns i gruppen)

19:20 BBT: Nu är middagen klar. Det blir kyckling, ris och sås. Det ser otroligt gott ut. De tar med sig skumpan till bordet och sätter sig till bords och äter. Pontus säger åt Jesper att försöka äta lite, för annars kommer han inte må bra. Jesper tar en tallrik och tar lite mat. Jesper är nervös inför veckofinalen.

19:25 BBT: När de sitter vid bordet så tänds tvn, där ser dom Malin och Arantxa som testar ljud och bild. I början kommer inte ljudet med, men till slut kommer ljudet så allt fungerar till veckofinalen som snart drar igång.

Jesper rycker in och säger att han och flickvännen Emma firar 4 månader ihop idag, han har skickat blommor så han hoppas dom har kommit fram.

Malin och Arantxa tycker det var gulligt gjort.

Det säger även gänget kring bordet också, att det var gulligt gjort av honom. Jesper har planerat det här innan han klev in i huset.

Judith berättar för alla vad som gäller ikväll, hon har fått instruktioner av storebror. Klockan 20:50 ska alla sitta i soffan. De tre som hänger löst ska sitta i mitten. Vi måste plocka undan så det ser bra ut överallt. En grön växt som står vid soffan ska plockas bort. Har man alkohol kvar när det börjar så får man ställa det på golvet. //Skribent Ann-Sofie


20:00 BBT: Pedram och Judith går ut till poolrummet och sätter sig på gungorna för att prata lite. Pedram säger att han inte är nervös men Judith tror inte på det. Hon själv är nervös för kvällen och har försökt undvikit att tänka på att det finns en liten chans att Pedram kan åka hem ikväll. Pedram börjar berätta att han känner att han inte är redo att lämna för att han känner verkligen att alla inne i huset är familj. Han säger att trots att alla är familj så kommer Judith ha en speciell plats i hans hjärta. Judith tycker att det är jobbigt att prata som att det är deras sista gång. Hon säger att hon har en bra känsla att det inte är han som lämnar ikväll, Tanja kliver in och håller med. Judith försöker byta samtalsämne genom att fråga “Vad har du gjort denna vecka?” De berättar lite om de roligaste och tråkigaste momenten under veckan. Bland annat reportagetävling, pratat strategi, pratat med följarna i annexet, ätit harakirikorv, dansat, bråkat, myst i sängen och hoppat i poolen med kläder.

De pratar om Judiths pannkaksrecept, hon delar med sig av receptet:

blåbärsyoghurt

mjölk

korv

vetemjöl

ägg

havremjölk

vaniljpulver

socker

kanel

ostbågar

ketchup

Stephanie kommer in i poolrummet också och hör receptet och tycker det låter vidrigt.

De kommer in på ordet paradis och hur de definierar paradis. Judith berättar att hennes paradis är att må bra, trygghet, ha mat på bordet och kärlek. Pedrams syn på paradis är en stor grön äng där alla ens nära och kära finns, han beskriver en klar blå himmel och en bra aura. Han ser även att det finns barn, han kan inte säga om det är hans egna barn eller någon annans men han vet att de är glada och springer runt och leker. Nardos kommer in i diskussionen och hennes syn på paradis är ett ställe efter döden där hon får träffa nära och kära och hon har först svårt att sätta ord på känslan men det ska kännas magiskt och människorna och djuren ska leka tillsammans och de ska äta goda frukter och känna frid.

“Slussen är öppen.” Där finns två flaskor champagne.

Judith, Simon, Joel och Emelie sitter i köket och pratar om utsidan. De undrar vad som kan ha hänt på utsidan, är det kanske på bättringsväg eller är alla kanske under lockdown? De tycker att det är lite läskigt att inte veta. De tar upp tävlingen de hade på förra årets Big Brother när man skulle gissa om nyhetsartiklar stämde i uppdragsrummet.

20:36 BBT: I sovrum 2 så håller Adrian och Therese på att sminkar varandra med neonfärg. Adrian får en del neonfärg i ansiktet medan Therese bara vill ha något som passar tillsammans med hennes outfit och make-up. Hon får två prickar vid varje öga och det blir väldigt snyggt. Tanja kommer in i rummet och säger att hon också vill ha neonfärg, så Pontus fixar det till henne.

20:50 BBT: Alla sätter sig i soffan, de försöker verkligen klämma in sig så gott så möjligt. Idag är de två fler än förra måndagen. Det märks att det är en nervös stämning och även de som sitter säkert vet att det kommer bli en jobbig kväll.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page