top of page

Livefeed Måndag 12 april del 318:05 Judith Mergim Adrian fixar med maten. Under matlagningen pratar dom bla om att Adrian aldrig har varit i Danmark. Dom pratar om ställen och platser dom aldrig har besökt.

18:18 ropas det in för Maat. Pedram säger till Joel att sprida vidare att nu är det mat. En ocn En kommer till köksön för att ta för sig av maten. Köttbullar och mos och sås serveras denna Måndags eftermiddag.

18:30 En och en går ifrån bordet mätta och belåtna.Förberedelser inför kvällens veckofinal med packning väskor och städningen och sminkning och frisyrer.

18:36 väskorna finns i slussen att hämtas och packas i. Simon är ute och röker och Adrian gör honom sällskap. Simon är orolig över att få gå in till rummet ikväll. Orolig över att få lämna BB ikväll. Jackie kommer ut och röker och gör honom sällskap.

18:55 packning av väskor pågår. Jackie o Tanja sminkar sig. Joel ligger i sängen. Judith säger att om hon får lämna ikväll så ska hon ta med någon hem. Tanja skrattar. Så go o rolig Judith. Alla tycker det är jätte tråkigt att dessa tre hänger löst och hoppas innerligt att ingen får lämna. Tråkigaste dagen på hela veckan är Måndagar har flera deltagare sagt.

19:15 Mergim Madde Emelie pratar om olika tv program som ex on the beach. Dom tycker alla 3 att nej där skulle jag inte vilja vara med. Dom pratar om vilka säsonger av BB som dom har sett. Finns många säsonger av BB.

19:25 Förberedelser inför kvällen fortsätter och deltagarna gör sig iordning. /skribent miss cissi

20:07 BBT: Pedram sitter ensam i soffan och plötsligt så hör han Arantxa igen som vill kolla ljudet inför veckofinalen.

De flesta börjar bli klara, det är bara en liten del av Emelies hår kvar.

20:30 BBT: Alla är samlade vid köksön och håller tal till dom som hänger löst, de som hänger löst håller också tal till de andra.

De avslutar med en stor skål // Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page