top of page

Livefeed Måndag 15 mars del 19:00 BBT: Då har Big Brother väckt våra kära deltagare i huset! Joel är först upp i dag och går direkt till köket och gör i ordning kaffet så de är klart när dom andra vaknar efterhand. Joel går till kameran för och prata med oss tittare och han berättar att han sovit gott i natt och undrar om vi gjort detsamma och han berättar även om sina många märkliga drömmar han haft under natten. Joel är lite törstig denna morgon så han dricker en hel mugg med vatten. Adrian är den andra som kommer upp ur sängen denna dagen och går till köket där han stöter på joel. Adrian berättar för joel att han har pratat mycket i sömnen i natt och joel berättar att drömmen var väldigt obehaglig men att han inte kan komma på exakt var de handlade om. Adrian går vidare till soffan o där ligger tanja som sovit där i natt. Dom väcker henne och undrar varför hon sovit där i natt och hon berättar att hon sover bättre i soffan och så slipper hon och väcka dom andra för hon brukar vakna flera gånger om natten. Hon berättar att hon aldrig brukar ha problem med sömnen, men att hon vaknar ofta flera gånger per natt. Hon berättar att när hon äntligen somnat denna natten så började väckarklockan o pipa och hon kom på att de var frysen som pep. Samtalet går vidare till vad som skedde i gårkväll och dom berättar om sina minnen ifrån gårdags kvällen då dom skrämde varandra. Tanja berättar att hon blev så rädd att hon höll på och skita på sig och dom längtar till skräckveckan. Dom spekulerar om vilket tema som ska komma denna veckan. De är bara joel, adrian och tanja som är vakna. Nästa upp ur sängen är kattis som sammansluter med dom andra i soffan och även judith vaknar efter en stund och ansluter till gänget. De är lite svårt och höra vad judith säger då hon glömt och ta på sig mikrofonen. Big Brother spelar lite musik i sovrummen så nu måste dom andra också gå upp och den sedvanliga morgonrutinen börjar med att Big Brother kallar dom till slussen för o byta sina batterier.

10:00 BBT:Dom flesta deltagarna har nu gått upp och flytt till soffan i vardagsrummet denna morgonen. De är god stämning i huset och dom pratar om alla drömmar som dom haft i natt och flera av dom gör joel uppmärksammad på att han verkar ha haft en våldsamdröm i natt. Han har pratat i sömnen nonstop. Samtalen i soffan går vidare till alla olika TV-program som deltagarna följer och de var mycket prat om programmet "extreme makeover" och emelie hade mycket på hjärtat och säga om de programmet och går in i detalj på hur bra detta program är för o göra om utseendet på personer. Annars är de en lugn morgon i huset.

10:30 BBT: Simon ska prova o göra kaffe till hela gänget, men resultatet blir kanske inte vad han tänkt sig.Han sprutade ner hela köket med flytande kaffe överallt. Han för hjäp av Therese till och pröva och städa upp de så fort de går. Simon tar allt med ett leende Dom flesta sitter fortfarande kvar i soffan och småpratar och inte mycket annat sker i vårat älskade hus och en klassiker ljuder plötsligt i högtalaren då joel sjunger kommersiella sånger igen.

Skribent Morten

11:10 BBT: Judith, Madde och Therese sitter och kammar Tanjas hår vid soffan. Nardos har kommit upp och äter frukost och pratar med tjejerna.

Simon sitter också med vid soffan och pratar, han berättade att han trodde de skrattade olika i olika länder när han var liten. Simon och Nardos pratar om olika språk, hur man stavar i olika länder.

11:30 BBT: Det är häng kring köksön där de pratar om lumpen, Nardos säger att hon skulle ha gjort lumpen. Sen berättar Judith om att Nardos skulle söka till farmen och ta Judith med sig och göra kaos. Simon berättar också att Nardos skulle ringa 112 om det var en råtta som gick på henne. Det händer inte så mycket i huset just nu, de chillar mest i huset just nu. Adrian har smörjt in sig med brun utan sol, Judith kör ett varv med dammsugaren i köket.

11:46 BBT: Therese sitter och masserar Pedrams huvud, massagen stimulerar hårväxten säger Therese. Judith och Tanja sitter och äter vid soffan. Tanja frågar Pedram om det är skönt, Mmhm säger Pedram. Det syns att han tycker det är skönt.

12:07 BBT: I det rosa sovrummet så sitter Madde och sminkar sig. Emelie ligger och vilar och Joel sitter i sängen och pratar. Just nu pratar dom om Sailer Moon. Sen börjar Madde prata om när de ska äta. Emelie berättar hur det brukar se ut på måndagar när det är veckofinal.

12:22 BBT: Madde och Adrian pratar om sina hundar, Adrian berättar att han delar sin hund med sitt ex, och att de var lite oense i början hur de skulle bli.

De säger också att det är så mysigt när hundarna hoppar upp och vill mysa.

12:35 BBT: Massagen fortsätter ute i vardagsrummet. Det är nu Judiths tur att få huvudmassage av Therese, Nardos får massage av Simon.

Therese, Pedram och Katti pratar om telefoner och appar, Katti säger att hon saknar sin telefon. De säger också att det är lurigt med messenger, där man har flera chattar uppe, att det är enkelt att råka skicka fel meddelande till fel person.

Simon undrar vad det blir för lunch idag. Han vill ha löksoppa.

Pedram berättar sedan hur de har tänkt med maten för resten av veckan, Katti säger att hon måste vara kvar för det låter så gott.

12:50 BBT: Madde och Pedram ska börja med lunchen. Till lunch blir det potatis och panerad fisk låter de som, och till middag blir det pasta och köttfärssås tänkte dom. Men Simon skulle föredra vanlig kokt potatis istället för mos till fisken. Emelie kommer till köket och hjälper till lite, för hon tycker tiden går så sakta just nu och känner sig rastlös.

12:59 BBT: Pedram har räknat ut hur mycket potatis han ska skala, Madde ska börja panera fisk och sedan ska de göra två olika såser man kan välja på. Det låter jättegott!

Skribent Ann-Sofie

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page