top of page

LiveFeed Måndag 19 April kl 18:00 – 21:00 Del 3.17:50BBT: Sa BB produktionen till deltagarna att gå in i sovrummet. Bara några få minuter så blir dom utsläppta.Och dom som packar väskorna är i full gång och packar och ställer in dom i slussen. Medans några börjar med maten. Tanja frågade om det va idag de skulle bli kyckling och potatissallad. Mums sa hon va gott. Och många va de andra hålde med.18:15 Emelie ska laga maten idag så hon kollar i garderoben vad hon ska ha på sig under tiden hon lagar mat. Judith Simon Joel gör ett besök inne i slussen och kollar kylskåpet. På fyllning med mat o grejer har dom fått.

18:30 BBT: Påbörjas matlagningen.Joel står vid spisen och steket kött. Simon står bredvid och blandar nån röra. Dom inväntar Emelie som också tillhör köksteamet. Efter en liten stund kommer hon och börjar hjälpa till i köket. Hon börjar duka och gör iordning salladen. Nardos och Judith tittar på. Dom alla börjar bli riktigt hungriga.

19:00BBT: Simon säger att det finns allt till alla, upp dukat i olika skålar så man kan bara välja själv vad dom vill ha. Simon ropar det är mat. Nardos är först ut och tar för sig av maten och en och en kommer och tar för sig av maten på köksön. Alla sitter vid matbordet och njuter av maten. När alla har ätit klart tackar alla för sig.

19.30-21.30 BBT: Joel, Dennis, Madde och Emelie är i rosa rummet. Dennis och Emilia ligger och håller om varandra. Joel stryker och Madde sminkar sig. Sen kommer även Pedram och Mergim in. De pratar om förra årets medverkande och Mergim räknar upp dem. De konstaterar att de var 21 medverkande. Tydligen hade Nardos blivit tillfrågad men sagt nej och Viktoria hade fått hennes plats i bb 2020. Dennis börjar packa sin väska. Emelie tittar lite sorgsen och plutig ut. Alla verkar väldigt peppade. Mergim och Jackie sitter och pratar i rökrutan. Jackie säger att ena stunden känner hon att hon vill stanna och sen tror hon att hon ska åka. Hon vill det ska vara över så hon vet vad som ska hända. Hon frågar Mergim om man bara går ut till ingenstans men han säger att man kommer ut till studion. Mergim känner sig jättetrött. I rosa rummet står Nardos och provar kläder. Hon har tagit på vita byxor och röd t-shirt. Madde tycker det är: Najs! Nu är väskorna packade och nu väntar de på att de ska få alkohol! De flesta sitter i rosa rummet och pratar. Emelie och Dennis ligger och kramas, Jackie sitter och kramar Madde. De kör lite pepptalk till varandra. Madde säger att Jackie är jättego och skitrolig men Jackie tror hon kommer åka ut. Madde säger att alla har sin plats i huset men hennes plats är minst så hon tror att hon kommer att åka. Judith och Nardos kommer in i det rosa och de kramas hårt. Joel och Tanja står och fixar sig. Joel är väldigt noga med sitt hår. Madde, Mergim och Judith står och stilar på gården framför kameran och "fotar". Sen inspekterar de sina grödor de odlar. Madde och Mergim börjar springa runt, dansar och sjunger. De vill att bb ska spela musik. Madde klagar på att hon inte kan fisa så Mergim prövar att lyfta henne och samtidigt trycka på magen. Jackie, Tanja och Judith kommer också ut på gården. Alla är nerviga och uppspelta. Tanja har också ont i magen säger hon. Judith pratar om sitt hår, att det rakade hade ändrats och gått högre och gögre upp. -Snart har jag inget hår kvar. Sen går de in och kolla på hennes bild och ser att det rakade inte ändrats så mycket. Slussen är öppen! Judith och Mergim prankar Simon att det inte fanns nåt, de har gömt flaskorna. Han kommer och blir helt förkrossad! Men de visar honom flaskorna och han säger att han gick på det och skrattar! Alkohol!! De börjar fylla glasen. Mergim, Jackie och Emelie är först att hälla upp och sedan kommer de en efter en. De skålar. Stämningen är lite låg. Madde säger att om det är hon som åker ut så ska de festa järnet ikväll, njut av tiden, pakta inte så ses vi där ute! Jackie säger att hon lärt sig sjukt mycket om sig själv. Hon kommer sakna dem och kötta på så mycket ni kan! Dennis säger att han inte haft förhoppningar men har haft så jäkla kul! Tackar för den tider och skålar. Tanja säger Jag älskar er så jäkla mycket och vill så klart stanna men åker jag ut så njut, bråka inte, ta det med en klackspark och festa loss!

Skribent Carina

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page