top of page

Livefeed Måndag 21 februari Del 318:15 BBT: Deltagarna börjar fixa sig och väntar in veckofinalen. Joel stryker kläder i köket.

18:35 BBT: I det turkosa sovrummet gör Stephanie sig i ordning och sminkar sig.

Therese, Katti och Pedram är med som sällskap.

Katti säger till Stephanie att åker hon ut idag, så har Stephanie och Simon en säng att sova i tillsammans. Stephanie skrattar..

Katti ställer en fråga till Therese, “Vem är den snyggaste killen i huset?”... Stephanie svarar snabbt, du får säga Simon. Therese säger då att Simon inte är hennes typ. Sedan svarar Therese Pedram.

Therese ställer samma fråga till Katti, och hon svarar Jesper. Therese frågar då om Jesper påminner om Kattis ex. Nej säger Katti.

18:55 BBT: Luis är klar och redo för veckofinalen. Han har vita byxor, vit t-shirt och en skjorta som går i färgerna gult och svart och en gul mössa.

Stephanie säger att han ser ut som en AIK-ängel. Therese frågar om hon är aik:are och Stephanie svarar ja på den frågan.

Therese och Stephanie sitter på golvet i sovrummet, Stephanie får hjälp med att få lockar i håret.

19:01 BBT: Hallåååå huset hör vi Malin säga. Joel springer till soffan och fler deltagare kommer till soffan. Malin ville testa ljudet, så de vet att tekniken fungerar. Malin säger hejdå och säger att vi ses om två timmar.

Nardos, Jesper, Pedram, Judith hänger kvar i soffan och pratar om veckofinalen. De undrar vem som kommer få lämna.

19:18 BBT: Nu börjar de flesta bli klara och redo för veckofinalen. För en liten stund sen blev Judith inkallad till bikten där hon fick instruktion om hur deltagarna ska sitta i soffan, vilken tid alla ska vara på plats och att det kommer att finnas alkohol i slussen att hämta innan.

Pontus håller på att klä sig, och Simon håller honom sällskap. De pratar om musik.

19:25 BBT: Nervositeten ökar hos deltagarna nu. Pedram sitter i soffan och säger att han behöver alkohol nu, och det var en mening han inte trodde att han skulle säga.

Men det lugnar nervositeten lite säger dom. Det är Judith, Pedram, Luis och Kattis som sitter i soffan, och snackar och samtalsämnet är fylla. Judith säger att hon aldrig skulle dricka om hon skulle gå igenom en sorg, aldrig dränka sorgerna med alkohol säger hon.

19:45 BBT: Pontus, Jesper, Stephanie, Emelie, Pedram och Judith sitter i det rosa rummet. De pratar om allt ifrån livesändning, kroppsideal, filmer till barndomen.

20:00 BBT: Deltagarna får in lite bubbel och blir superglada!! De häller upp ett glas till alla och skålar för alla som hänger löst. Simon häller i sig hela glaset på en gång.

“Detta är Big Brother, det är nu en timme kvar till live-sändning”

20:20 BBT: Deltagarna pratar om hur de ska hålla kontakt efter Big Brother, ska de köra instagram- , snapchat- eller messengergrupp? Ja många tycker messengergrupp och sen bestämmer de redan nu att de ska ses hos Simon i hans hoppborg och festa.

De kommer in på en diskussion om vilken förälder de är mest lik. Pedram menar att man kan se på någon om den är mer lik sin mamma eller pappa (även om man inte träffat föräldrarna). Så han tar en runda och gissar vilken förälder deltagarna är mest lik.

20:30 BBT: I det blå rummet håller Simon på att fixa Luis frisyr. Samtidigt håller Therese och Pontus på med att fixa några final touches inför liven, bland annat sminkning och frisyr.

Pedram kommer in och säger att det är 20 minuter kvar till live-sändning. Då säger big brother “det är 30 minuter kvar till live-sändning.” Då skrattar Pedram och säger att han är tvungen att ljuga så att Therese tror att det är 20 minuter kvar. “Hennes 20 minuter är 30 minuter, hade jag sagt 30 minuter så hade hon stannat i 40 minuter.”

20:45 BBT: Emelie börjar känna av att det snart är live-sändning och är nervös över att det kan vara hon som lämnar ikväll.

De flesta deltagarna sitter i soffan och sjunger i kör.

20:50 BBT: NU ÄR DET 10 MINUTER TILL BIG BROTHERS FÖRST MÅNDAGSFINAL

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page