top of page

Livefeed Måndag 22 februari, 2021. 15.00 – 18:00. DEL 2.




15:00 BBT: Starten på denna eftermiddagen har varit lugn i vårat älskade hus. De pågår lite små samtal i huset här o där o alla har de trevligt. I de rosa sovrummet är dom nominerade oroliga för vad som händer i kväll. Speciellt Nardos o katti, emelie o dom andra packar sina väskor så dom är klara före live sändningen./Skribent Morten

16:20 BBT: Joel kan inte välja vad han ska ha på sig på den första livesändningen ikväll. Han visar Therese och Emelie några outfits så de kan hjälpa honom att välja.

Nardos och Emelie sitter i rosa rummet och fixar sig inför kvällens live.

16:40 BBT: Therese pratar om att hon ska sätta på brun utan sol imorgon. Pedram blir lite nyfiken och frågar om det finns någon bra brun utan sol de kan rekommendera. Sedan säger han att han också vill att de testar brun utan sol på honom.

Vad tror ni blir det en trend i huset?

Pontus kommer ut ur badrummet och har med sig köksförklädet. Då påpekar Luis att det är ganska ohygieniskt att han har med sig förklädet in där. Pontus säger att han definitivt ska tänka på det. Simon undrar om varför Luis inte reagerar på att Pontus har på sig förklädet med bar överkropp. Luis säger att det inte är samma sak.

17:00 BBT: Grabbarna i köket lagar mat och behöver ägg för att laga carbonara. De kollar i kylen och då är all ägg slut då måste de tänka på något nytt att laga. De börjar hitta på en liten egen maträtt med pasta och bacon.

17:15 BBT: Matlagningen fortsätter i köket. Det ser smarrigt ut,

Duktiga kockar i köket Luis säger till Tess (Therese) kom vi ställer oss först i kön.

17:30 BBT: Luis står i sin kö och bilder en kö bakom sig.

Till middag idag serveras spagetti med ostsås stekt bacon stekta köttbullar sallad med en smarrig dressing till. Alla tar för sig av maten och sätter sig till bords. Nardos säger vid bords. Jag vill tacka för denna tiden i huset,

ifall någon av oss åker ut. Det är ett minne för livet säger hon. Emelie håller med och säger även och nya vänner för livet har vi fått också. Alla nickar och håller med.

17:45 BBT: Alla tackar för maten och klapparna i händer. Nöjda och mätta. Om ca 3 timmar är det dags för veckofinal. Är ni lika redo som vi i admin-teamet?

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page