top of page

Livefeed Måndag 22 februari, 2021 Del 1

Livefeed Måndag 22 februari, 2021 Del 1


09:20 BBT: Det blir en liten sovmorgon för deltagarna idag.

Men sen väcker storebror alla med att sjunga “godmorgon, godmorgon” sången kommer två gånger och lamporna tänds.

Vissa kommer går upp direkt, medan några ligger och drar sig.

Nardos väcker det flesta när hon skriker för att Judith lyfter upp hennes säng. Den som inte vakna då, sover hårt

09:42 BBT: Luis frågar hur Katti har sovit inatt, hon svarar att hon har sovit jätteskönt inatt. Katti frågar Luis samma fråga och han svarar att han också har sovit jättebra.

Katti frågar om hon har snarkat under natten, men Luis säger att den som snarka mest inatt var Simon.

Stephanie kommer in och ska hämta sin handduk, hon säger att den luktar penis. Luis kommer med ett snabbt svar “Då vet du vem som har varit där” och såklart syftar han på Simon.

Simon har ju som en grej att vara på allas saker, speciellt Luis. Idag har han tagit Luis fin skor, vilket Luis märker.

09:52 BBT: I köket förbereds frukost av det nya köksteamet - Jesper, Simon och Pontus.

Nardos sitter med vid köket och försöker styra dom lite. Simon gör smeten till äggröran och Nardos vill gärna lägga sig i hur han ska göra.

Jesper steker bacon och Pontus tar fram grejer som de ber om.

Simon börjar sjunga “Välkommen till Simons kök, här är det alltid stök”

Sången fortsätter och Jesper hittar på fler meningar så det blir nog en sång till slut.

10:07 BBT: Frukosten är klar och de sätter sig till bords och avnjuter den frukosten det nya frukost teamet har fixat denna morgon.

Nardos undrar vad det ska hitta på idag, Jesper säger att H2 passar bra idag. Nardos och Stephanie undrar vad H2 är. Simon berättar då att det betyder håltimme.

10:35 BBT: Frukosten är klar och de hjälps åt att plocka undan. Simon ska ut och röka nu efter frukosten, Therese ber Luis vakta hennes kaffekopp så ingen tar den från henne.

Innan Simon går ut så planerar Jesper, Simon och Pontus lunchen. Det finns mängder med pasta så de planerar pasta carbonara och pasta med pesto för dom som inte äter kött.

Det fattas lite råvaror till carbonaran så de går till bikten och önskar lite råvaror.

10:45 BBT: Joel, Nardos, Emelie och Judith hänger i sovrummet. De pratar om vad dom tror Malin kommer visa från veckan som gått i huset.

Joel har lite panik över att Nardos och Emelie ska behöva packa sina väskor. De börjar också prata om mullvadar. Mullvadarna är dom som har fått ha sina väskor kvar säger dom.

De tror nu att Pontus och Jesper är mullvadar, vilket innebär att ingen åker säger Joel. Då åker dom ut idag och då är vi tio igen säger Joel.

Emelie säger “Är vi som hänger löst kvar ikväll, då ska vi supa” JA säger Nardos och Joel säger till Emelie att då ska hon bli full på riktigt. /Skribent Ann-Sofie

11.00 BBT: Judith rakar Luis i nacken med en trimmer vid bubbelpoolen. Simon och Therese sitter och tittar på och konstaterar att de tycker det är så kul att titta på när folk håller på med andras hår. Det kan vara rätt rogivande säger Therese. Pedram och Jesper är också där och gör rent bubbelpoolen. Båda två står med huvudet i och putsar och fejar för fullt. Therese säger åt killarna att de är så duktiga.

11.20 BBT: Therese och Pedram tömmer deras lilla dammsugare på massor med konfetti. Judith är klar med Luis hår och skägg och han blev så stilig tycker alla. Judith väntar på sin nästa ”kund”, som är Joel. Han säger direkt när han sätter sig

11.50 BBT: I Lila sovrummet ligger Emelie, Nardos och chillar. När Judith är klar med klippningen går hon och lägger sig hos tjejerna. Strax efter kommer även Simon och Pedram och gör dom sällskap. De börjar prata om olika dofter. Att man ska dofta parfym och inte svett eller bajs. Och kommer in på hur en del kan fisa på dansgolvet och det börjar lukta så illa. DC byter till soffan där Luis, Jesper och Pontus pratar om filmer, och vem som skulle spela just dom i en film. Luis som är lite mera filosofisk berättar för killarna om Kalle Anka filmen som är med på julen på Kalle och hans vänner. Att det är flera hackspettar i just den. De kommer in på flera av filmerna i den.

12.04 BBT: DC är inne i lila sovrummet igen där det fortfarande chillas och samtalet nu istället har kommit in på vilken typ av partner de vill ha. Simon vill ha en tjej som är lik honom själv i sättet, lika galen, spontan och crazy. Pedram vill inte ha tjejer som är divor, eller som har dålig hygien. Mitt i samtalet kommer Tillfälligt avbrott-skylten upp. Så mera får vi inte höra.

12.09 BBT: Bilden är tillbaka på DC och i lila sovrummet fortsätter samtalet om vilken typ av partner dom behöver. Man behöver någon som kompletterar och balanserar en själv är dom överens om. Nardos tex behöver en kille som lyssnar på henne eftersom hon har stort behov av att prata, annars exploderar hon om inte hon träffar någon som lyssnar. Judith säger att man även behöver någon som förstår en.

12.14 BBT: Simon springer runt och frågar vem som har tvätt i maskinen. Han vill tvätta och när han ska gå tillbaka till slussen igen har storebror låst. Mitt i allt går han och tar en kopp kaffe. En typisk Simon förmiddag. Han är som en duracellkanin, överallt. Han tror inte att farmor är så nöjd över hans medverkan i huset. Han skojar och säger att ”farmor” har bjudit in sina väninnor att titta på Big brother. Och det första hon får se är att han visar sin snopp. När han kommer ut igen har alla bytt namn skojar Luis och Jesper om och Simon skojar med.

12.19 BBT: Luis, Pontus och Jesper sitter kvar i soffan och Luis säger åt killarna att det inte kommer bli bra den här veckan nu när Simon ska vara med dom i köket. Luis säger att det kommer bli katastrof. Han tror att Simon kommer äta upp maten medans de lagar, han kommer förstöra och det kommer bli katastrof. Men killarna vill ge honom en chans och kommer låta honom vara med i köket. Luis tror ändå det kommer vara katastrof.

12.45 BBT: Det är dags för 20 frågor i soffan. Jesper, Luis, Pontus och Katti är det som kör detta. Simon kommer och ”stör” och visar sina nya myggjagare. Han kommer ut med Luis skor. Killarna bara skrattar, medans Luis inte säger något utan bara tittar./Skribent Helene


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page