top of page

Livefeed Måndag 26 april Del 109:30-09:55 BBT: God morgon måndag

Musiken börjar spela i sovrummen och storebror tycker det är dags att vakna nu.

Judith och Joel är uppe först denna morgonen och dom startar såklart dagen med att byta batterier. Joel går sedan till badrummet för han har väldigt ont i magen efter harakirikorven som han åt igår. Dock får han vänta en stund för Adrian har kommit upp och gått på toan. Joel ber Adrian skynda sig flera gånger just för att han har så ont i magen. Efter en stund så kommer Adrian ut och Joel skyndar sig in innan någon annan kommer.

Judith kör kaffe i köket så det finns klart tills folk kommer upp. Mergim kommer upp efter en stund och även han har ont i magen och behöver gå på toan. Men det är som sagt kö, för nu är Joel därinne. Mergim går till Judith i köket och tar sig en kaffe och ber storebror öppna uppdragsrummet, för där inne finns det en toa till. Men storebror öppnar inte.

Kort därefter kommer Simon upp och även han behöver gå på toan, men Judith säger att det är kö, för Mergim är på tur efter Joel blivit klar. Simon säger också åt storebror att öppna uppdragsrummet men det gör dom inte.

Joel blir klar, men Mergim säger att Simon kan gå före honom, för Mergim tror han kan bli fast ett tag. Simon springer in och gör sitt behov väldigt snabbt.

Joel frågar Simon om det gjorde ont, men Simon tycker det gick lindrigt idag.

10:00-10:15 BBT: Mergim går runt i köket och pratar med Judith, han mår illa för att han är nervös inför veckofinalen ikväll. Judith förstår att han är nervös, hon säger också att hon hoppas att folk har sett hans förändring sedan förra året. Mergim säger att han inte har räknat med att gå till final, han känner sig hemma i huset och han säger att han inte är klar i huset än. Judith säger att han är annorlunda denna veckan i jämfört med förra veckan.

Simon står vid dörren som leder ut till poolhuset och stirrar på Judith, Judith frågar då om han är kåt. Simon svarar att det är han alltid.

Madde kommer upp och alla som är i köket säger god morgon till henne, Simon spexar till rösten lite när han önskar henne god morgon.

10:30-11:00 BBT: Nu börjar de flesta komma upp och dom säger att det var skönt med sovmorgon. Vissa är riktigt trötta idag trots att det inte var någon fest igår, det känns som att det var fest igår säger dom.

Madde berättar för Emelie och Joel om drömmar hon har haft i natt. Den ena handlade om hennes hund Lexi som plötsligt försvann för att kopplet gick sönder. Hon säger att hon letade efter henne och frågade personer om de hade sett Lexi, men det hade ingen. Efter en stund i drömmen så kommer det fram att en björn hade tagit henne. Madde säger att det var en läskig dröm. Den andra drömmen handlade om praktikanter som Madde hade med sig.

Emelie och Dennis kommer upp och byter batterier, sen ska Dennis göra frukost. Han fick ju straff igår så han får endast äta ärtsoppa tills vidare. Så han värmer sig lite ärtsoppa. Dom andra tycker synd om honom, Simon säger att Big Brother har förstört hans syn på ärtsoppa efter militärveckan.

Emelie startar dagen med att äta några chokladbollar till frukost, Nardos gör sig nudlar som hon ska äta och några käkar hårda mackor. Det saknas lite mat i huset. Dennis får Emelie att ta en sked ärtsoppa, men det var ingen höjdare säger hon.

Stämningen i huset är väldigt lugn, dom pratar om lapdance och tar det lugnt.

11:30-12:00 BBT: Det märks att det är måndag, för det är väldigt lugnt i huset och det är inga tävlingar eller uppdrag. Deltagarna fortsätter ta det lugnt, dom har mestadels små pratat om bland annat om förra säsongen hur det var då. Några går till gymmet för att aktivera sig lite och samtidigt göra något eftersom dom är lite rastlösa.

Joel, Emelie och Nardos pratar om tatueringar, Joel berättar att han ska göra sin första tatuering när han kommer ut från huset.

Sen pratar Emelie om livmoderhalscancer och varför man får gå och ta tester om man har cellförändringar. Nardos säger att man brukar kolla brösten också, Emelie säger att det är mammografi och det får man göra när man blir äldre. Sen nämner Nardos att hon skulle vilja förminska brösten, Emelie berättar lite om det och sen berättar Nardos om en kille som hade kollat på henne en gång.

Adrian och Mergim är i gymmet fortfarande och kör ett pass.

12:35 BBT: Emelie, Nardos, Adrian och Simon sitter utanför gymmet och pratar om känslor och hur man dejtar. Emelie tycker inte om när en kille visar för mycket känslor, för då backar hon säger hon. Judith kommer och funderar på om dom ska göra lunch, för klockan går. Sen säger hon att diskteamet behöver ta tag i disken så den kommer bort.

Dom fortsätter prata känslor och hur man ska dejta för att det ska kännas bra.

12:40-12:53 BBT: I poolrummet spelas lugn musik, det är Tanja och Judith som är där och kör lite yoga.

Dom kör några övningar och det blir lite skratt mellan övningarna. Mergim kommer in och säger att han har upptäckt en kamera i ena rummet som inte finns i det andra, och ville berätta det för Tanja direkt. Han beslutar sig för att vara med på yogapasset innan han putsar vidare. Dom gör en övning och det går mindre bra för Mergim, han ramlar och efter det säger han att han dog. Judith frågade om han dog på riktigt nu, Ja säger Mergim och skrattar. Även Tanja skrattar när Mergim säger att han dog, men hon kör vidare på övningarna. Judith sätter sig i stolen och njuter en stund. Tanja blir osäker om hon kissade på sig samtidigt som hon gjorde en övning och skratta samtidigt. Hon skrattar och kollar efter.

12:57 BBT: Joel samlar Madde, Nardos, Emelie, Adrian i sovrummet och berättar att han hade planer på att lämna på tisdag. För han saknar sin familj och vänner väldigt mycket. Saknaden är så stor så han mår dåligt pga av det. Men han har funderat och tänker stanna och köra vidare tills han åker ut självmant. För det är inte lång tid kvar. Det är 3 veckor kvar till final säger Emelie. Nardos säger att han ska kämpa vidare.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page