top of page

Livefeed Måndag 29 mars del 109:10-10:00 BBT: God morgon gänget, era mikrofoner är hungriga säger storebror denna morgon och lamporna tänds.

Joel går upp och byter batterier och där inne står Madde och grejar med sin tvätt.

Joel går ut till Katti som sitter och röker, Katti säger till Joel att han ska kolla vilket väder de kommer få idag! Solen börjar lysa och det verkar bli klarblå himmel. Idag blir det sola säger Katti. Fler kommer upp och byter batteri och sedan sätter de sig i soffan och pratar.

Simon kommer upp och berättar vad Stephanie och Tanja gjorde med honom igår kväll. Simon har fått en molusk under armhålan, som de skulle försöka ta bort, men det gick sådär. De hade en tråd som de skulle ta bort molusken med, men det gick inte, så nu har han en tråd med en knut kring molusken i armhålan. Det blir lite skratt om det i soffan.

I soffan blir det lite snack om drömmarna de har haft under natten.

Judith och Tanja är i sovrummet och där skattar Judith väldigt mycket för att Tanja har varit vaken mycket under natten.

Tanja kommer upp och berättar att hon hade försökt komma på en låttext, precis när hon var på väg att somna så sätter hon sig upp och säger ”Jag har kommit på en text” och alla i rummet hade svarat ”mhm” jättetrötta.

I soffan snackar man om allt denna lugna måndagsmorgon och nu börjar fler komma upp!

10:10-10:47 BBT: Allmänt snack i soffan!

I soffan sitter man fortfarande och pratar.

Det är några som fortfarande ligger och sover och storebror tar till den hårda väckningen. Det osköna ljudet börjar spelas så de deltagarna kommer upp. Tanja och Stephanie hör ljudet och går in i det turkosa sovrummet där Pedram ligger och sover. Tjejerna börjar skratta och tycker ljudet är hemskt, så de går därifrån. Dennis kommer upp av ljudet, Simon frågar om det var ljudet som väckte honom, och visst var det så. Sen går han och byter batterier som storebror säger till om.

I soffan pratar man om skal, Simon säger att Madde har ett typiskt marmor skal, sen börjar de prata om deklarationen och valutor.

Nardos kommer upp och Simon frågar om hon har sovit gott. Det har hon och hon säger att hon inte hade några problem med att somna trots att hon sov länge på dagen igår. Sen börjar Nardos, Adrian och Joel prata om ett prank de skulle ha gjort igår.

Nu är det dags för gym och de som går in på gymmet är Judith, Stephanie och Tanja. Judith tar några varv på cykeln medans Tanja och Stephanie kör plankan. Stephanie har lite kämpigt med plankan, men Judith peppar henne från motionscykeln.

Vi är tillbaka till soffan där Simon berättar om en person som Emelie troligen vet vem det är. Nardos säger att de ska byta ämne, för hon tror storebror kommer säga det snart. Simon byter samtalsämne och pratar om spel istället som han spelar.

Madde och Emelie pratar om saker de har beställt in, Emelie är osäker på om hon kommer få det hon har beställt, för hon tror hon sa alla saker för fort så de inte förstod vad det var för saker. Joel och Simon diskuterar fortfarande om Simons spelsätt.

Alex och Adrian pratar om att Alex vill jobba med musik, Adrian frågar om han skulle vilja jobba utomlands med musik. Alex säger att han inte skulle satsa på en utländsk karriär just nu, då han vill starta karriären på svenska. Adrian säger att veckofinalen kommer bli nervös, Alex förstår att han tycker det.

11:00 BBT: Emelie vill samla ihop Joel, Nardos och Madde i sovrummet för hon har kommit på en spekulation. Nardos är lite otålig på vänta, för hon har lite mycket att göra.

Efter en stund så är alla samlade och hon kan berätta vad hon har märkt.

Emelie berättar att hon tror Jackie och Dennis är ett par, att de båda är jokrar, de har samma tatuering på samma ställe, och att lapdancen han fick inte gjorde något. Emelie tror därför att Dennis och Jackie är ett par. Alex kommer in och de byter då samtalsämne. Joel berättar att Katti ska göra kanelbullar.

11:15 BBT: Jackie kommer in i det rosa sovrummet och pratar med Nardos. Jackie berättar att hon är lite nere för att någon kommer åka idag. Hon känner att hon klickat med alla och vill inte att någon ska åka. Hon berättar att hon hade sagt i bikten, att det känns så konstigt att man kan känna detta redan efter ett par dagar att det är jobbigt att någon ska åka idag.

Nardos säger att man ska försöka att inte tänka på det, men det är inte lätt.

11:35 BBT: Nardos har börjat sminka sig, Jackie ska stryka. Hon frågar när strykjärnet är klart för att börja stryka. Simon säger det är klart när du känner på plattan med handen och du bränner dig, då är det klart säger han. Jackie skrattar. Hon väntar en stund och sen säger Joel att nu är det klart, för han såg lampan släcktes.

De pratar om att gymma, Nardos säger att hon brukar facetimea när hon är på gymmet. Det tycker Simon är tråkigt, på gymmet ska man gymma.

Katti kommer in i rummet och är lite besviken, hon ska baka kanelbullar men mjölken är slut och hon behöver två liter. Judith ligger i sängen och säger att hon ska gå in i bikten och be om tre liter, så de har lite mjölk till kaffet också.

11:45 BBT: Katti och Jackie är ute och röker. De pratar om att alla nyser inne i huset just nu. Jackie säger att hon har gjort test och det är inte covid.

De kommer in och pratar om vaccinet, Katti säger att hon är vaccinerad pga att hon jobbar inom vården. Jackie vet inte riktigt om hon vill ta vaccinet eller inte, hon vill vänta och se hur folk blir av det först. Hon har vänner som tagit vaccinet som det inte har gått så bra för.

12:00 BBT: Tanja ligger i bubbelpoolen och njuter, Alex sitter bredvid och snackar.

Adrian är igång som frisör, och i skrivande stund så är det Judith som får håret fixat. Han rakar hennes sidor, men hon brukar ha inställningen på rakningen på 3 mm, men denna gången tog de 0 mm och Judith är nöjd med resultatet och säger att du kanske man inte behöver raka sig på ett tag.

12:11 BBT: Gymträning med Nardos

Nardos, Joel och Adrian är i gymmet och kör ett pass. Nardos coachar Joel så han får en maxad träning.

Joel säger att han hatar att gymma, men Nardos ger sig inte utan peppar och kör med honom ännu mer.

12:25 BBT: Dennis kommer in och kollar läget i gymmet, och han åker på att få träna. Så han och Adrian gör situps med varandra och bredvid står Nardos och coachar även dom, samtidigt som hon håller öga på Joel så han kör ett grymt pass. Joel säger att han börjar bli trött, men det går inte Nardos med på utan säger att han ska kämpa ännu mer.


12:33 BBT: Judith och Jackie har nu hamnat i bubbelpoolen med Tanja, och de tycker det är varmt och skönt.

Adrian är igång med rakapparaten igen, och denna gången är det Pedram som ska få håret fixat inför kvällen. Adrian försöker få Alex till att raka håret också, men det försöket misslyckas. Adrian fortsätter med Pedram istället. Dennis frågar hur ofta de rakar håret, Adrian säger att de brukar göra det en gång i veckan, oftast den dagen det är veckofinal.

12:40 BBT: Nardos har tagit en paus från gymmet och äter en banan. Musiken har dragit igång i huset och Jackie säger att man blir så pigg av musik, och börjar dansa i bubbelpoolen.

Judith ser att Pedram börjar bli klar i håret och frågar Adrian vad han gör med hennes man.

Nästa som får håret fixat är Joel, så han sätter sig på stolen och Adrian kör igång.

De blir så fina allihop till veckofinalen Låten aldrig aldrig börjar spelas och de börjar sjunga med och dansa. Till och med Katti dansar ute i vardagsrummet.

12:56 BBT: Emelie, Madde och Nardos sitter i soffan och pratar om hur det kommer bli när man kommer ut från huset.

De bestämmer att de ska kontakta varandra när de kommer ut.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page