top of page

Livefeed Måndag 5 April 2021 Del 3Kl: 18:10 Kvällens Livefeed börjar med att det blir tillfälligt avbrott i några minuter. När liven är igång inne i huset så kommer man in i sovrummet. Men bara efter några få korta minutrar så blir det tillfälligt avbrott igen.

18:19 Är liven tillbaka och tillbaka in i gröna sovrummet där några av deltagarna ligger och softar i sängarna.Pedran Adrian och Dennis pratar om Deja vu. Nardos diskar och grejar i köket Mergim o Julia gör henne sällskap i köket och sjunger på gamla BB låten.

18.30 inne o rosa sovrummet sitter Tanja julia Judith och några av grabbarna. Tanja berättar lite om sin tragiska historia om stöten och om ärren hon har på kroppen och kläder hon hade på sig efter sin stött.

18:40 Övrigt i huset så grejas det och förbereds inför veckofinalen.

18:55 Fortfarande säng häng som gäller för deltagarna i sovrummet.

19.00 De ligger kvar i sängarna. Tanja börjar prata om olika tv program och bla sveriges värsta bilförare. Och fortsätter diskuterar programmet, hur kan man köra så dåligt tycker dom.

19:10 är det dags för mat. Och idag serveras det Pasta i mängder

19.25 Gänget är nöjda och mätta efter maten. Och en och en lämnar dom sin tallrik vid disken och går åt olika håll i huset. Förberedelser infö veckofinalen med smink o klädval. //Skribent Missis Cissi

19:45 BBT: I det rosa sovrummet är det skrattfest, när Mergim härmar Nardos. Hon hade sagt en kväll ”Vi är två som försöker sova här, ska ni latcha så får ni göra det någon annans stans”. De tycker det lät så roligt när hon sa det, och nu säger Mergim samma mening och alla skrattar för han härmar henne så bra.

19:49 BBT: I det turkosa sovrummet sitter Judith på sängen, Pedram ligger i sin säng och Julia plattar sitt hår. De pratar om att Judith påminner mycket om Lennie från förra året. Pedram är lite lik Sami, då säger Judith att hon är gift med Sami alltså.

Sen pratar Julia om hur hon har förändrats sen förra året.

19:55 BBT: Nardos och Simon är i köket, han har hjälpt Nardos att rensa bort svamp från wokgrönsakerna. Nardos är ju allergisk mot svamp säger hon. Nardos tycker dock att Simon har fuskat, för hon hittar massa svamp när hon letar. Mitt i svampletandet så tittar Arantxa in på skärmen och kollar läget med deltagarna. Simon och Nardos säger hej och Simon säger att det är bara dom här just nu, men det dröjer inte länge innan hela gänget är samlat och de hälsar på Arantxa. Joel frågar när dom ska äta det där, Nardos svarar senare för folk ska inte äta mackor säger hon. Det blir wok med nudlar till mat senare ikväll.

20:15 BBT: Joel försöker få Madde på positiva tankar, för hon vill inte gå in i annexet ikväll säger hon. De går runt en stund i poolrummet, sen går de förbi köket där Nardos fortfarande håller på med maten.

20:30-20:43 BBT: De har fått in lite alkohol och alla samlas kring köksön och håller tal till Madde, Emelie, Judith och Alex som hänger löst. Det kommer fina ord från alla och det blir känsligt med tårar. Det är en grupp som har kommit varandra så nära. Det blir även en del skratt mellan tårarna också. Hur som helst säger gruppen att det kommer bli en saknad oavsett vem som åker idag. Judith blir lite ledsen för att hon inte höll något tal, Tanja och flera kramar om henne och säger att man inte behöver hålla tal. Emelie säger att det räcker med att säga skål. Men Judith samlar sig och håller ett kort tal, om det är så att hon lämnar vill hon att de säger ”Juddan in the house, att dom ska bada, att dom ska springa och skrika”.

20:48 BBT: Dom som behöver röka innan livesändningen är ute och gör det nu. Dennis säger att man får röka snabbt så alla hinner med att röka innan liven startar, för det är inte många minuter kvar säger han.

Judith säger att är hon kvar så kommer hon ha livets fest ikväll. //Skribent Ann-Sofie

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page