top of page

Livefeed Måndag 8 mars del 109:10 BBT: Huset vaknar upp till en lugn stämningsfull musik denna morgon. Judith är först upp ur sängen, som hon brukar vara. Storebror säger ät en macka, koka kaffe, ät frukost.

Tanja och Judith säger det om igen. Luis gillar musiken de vakna till idag, lugn och fin.

09:30 BBT: De flesta har börjat komma och startar dagen med nya batterier i mikrofonerna, så vi hör vad dom säger.

Katti har satt på en omgång med kaffe, men hon märker efter stund att det inte rinner ner. Therese tittar och lyckas göra något så kaffet rinner ner.

09:35 BBT: Therese står och kramar Pedram en stund i badrummet. Nardos har varit på toaletten och nu fixar hon håret. Hon frågar om Therese är nervös, hon säger litegrann. De pratar om att vara sig själv, Therese känner att hon inte riktigt har visat allt.

09:45 BBT: Judith, Tanja och Pedram är ute på gården. Tanja röker och de andra är med som sällskap. Solen lyser och snö är det på backen, det var snöstorm inatt tydligen.

Tanja frågar om Judith och Pedram har några speciella morgonrutiner. Pedram säger att han vaknar upp till lugn musik, går upp och sätter på kaffe, dricker kaffet på balkongen och sedan tar en dusch. Luis kommer ut och Tanja och Judith säger att han ska titta mot solen och önska sig något. Han säger att han önskar sig en vecka till.

09:54 BBT: Joel är kär, och kärleken går till Benjamin Ingrosso. Han står vid bubbelnuggen och önskar att Benjamin satt där. Samtidigt så står Tanja, Judith, Therese och Katti i dörren till rosa sovrummet och tittar på honom. Joel står där och dagdrömmer. Katti säger att de går ut så Pontus får sova. Alla går till Joel och säger positiva ord, att denna kärlek kommer att lösa sig, Katti säger att Benjamin hör dig och ser dig, Judith säger att han kanske dyker upp i slussen med en stor portion pasta som han har lagat. Joel skiner upp! Det kan inte vara lätt att vara kär i big brother huset

10:00 BBT: Judith och Pedram är i badrummet, Judith lägger en ansiktsmask och Pedram hänger på han också och smörjer in ansiktet med en mask.

Samtidigt så sitter Emelie, Joel och Nardos i soffan och äter frukost, stämningen ser lite stel och tyst ut. Pedram kommer dit och frågar Nardos hur det är, hon säger att det är lugnt, åker hon ut så åker hon ut säger hon.

10:20 BBT: Therese och Tanja står och bakar scones i köket. Joel har nackspärr så nu smörjer Luis in honom med en salva, så det kanske släpper. Luis tror han har träningsvärk sen träningen igår, men Joel säger att han gjorde något så han spände sig.

10:23 BBT: Emelie smörjer in sig med brun utan sol, Judith säger att hon är jätte brun, men Emelie själv tycker hon är blek.

Simon ligger i sängen och vaknar till med Stephanie. Emelie berättar att de andra ute i soffan tycker hon ser ut som prinsessan Sofia. Stephanie och Simon tycker det stämmer. Emelie känner sig smickrad och undrar vart hennes prins är.

10:35 BBT: Simon och Stephanie ligger och myser i sängen och pratar. Simon säger att han var lite brunstig inatt, men ändå inte. De ligger och små pratar lite, sen säger Stephanie åt Pontus att träna på låten som han och Tanja har skrivit.

Simon upptäcker en leverfläck på Stephanie och tycker att hon borde kolla upp den, för det kan vara något farligt. Man ska se upp med leverfläckar.

10:43 BBT: I soffan sitter Katti och berättar om hennes uppväxt och resan om att hinna sina biologiska föräldrar. Emelie frågar när Kattis föräldrar berätta att hon var adopterad. Katti säger att de sa aldrig det till henne, antagligen var hennes mamma rädd att Katti skulle söka upp sin biologiska mamma istället.

10:51 BBT: Judith och Pontus pratar om markoolios sommarprat. De säger att det är så intressant att höra andras livs historier.

Simon har kommit upp och sitter nu och äter frukost med de andra i soffan. Tanja berättar om hennes drömmar inatt, alla drömmar hon har haft inatt så har Simon varit med.

10:54 BBT: Stephanie kollar bröden som är i ugnen åt Tanja, hon tycker de ser bra ut men de är inte gyllenbruna säger hon.

Therese kommer och hon kollar, men de är inte färdiga än. Stephanie skrattar och börjar leta efter fryst frukt som hon är sugen på.

11:05 BBT: Nardos frågar hur Simons morgon brukar se ut. Han berättar att han brukar fixa frukost och sedan logga in på discord och spela med kompisarna. Nardos berättar att hon hade blivit inbjuden av en vän till discord, och hon fortsätter att det bara var killar där inne och att hon förstörde deras snack. Hon tycker killar är lite nördiga i discord. Pedram håller inte riktigt med om det.

11:15 BBT: Stephanie och Simon är ute vid rökrutan. Simon berättar att han har fått ändra om sin dag lite. Han ska städa poolen, sen gymma, duscha och sen slappa.

Stephanie säger att hon ska börja med att dricka kaffe, sen berättar hon att Katti tycker hon ska börja i kör, så det är något hon funderar på.

Snön ligger kvar ute på gården, Stephanie undrar om de går att göra en snögubbe, men Simon tror inte det är kramsnö så det går nog inte. Simon hoppar omkring, för det är kallt. Stephanie säger åt honom att ställa sig i solen så det blir varmare. Han går och ställer sig i solen och pensionär solar en stund.

11:25 BBT: Tanja sitter och sminkar sig. Judith ligger i sängen och håller sällskap. De pratar om att det är skönt att sitta en bil och dricka bärs och dricka öl och må gött.

De pratar också om skillnaden mellan olika städer, i Stockholm är det mer stress än vad det är i exempelvis Göteborg. Judith berättar också att hon är väldigt hjälpsam och ser saker om hon är ute.

11:39 BBT: Efter ett litet uppehåll i rutan, så är vi tillbaka.

Nu är brödet Tanja och Therese har bakat klart. Alla sitter i soffan och hugger in på det nybakta brödet. Simon har fått på sig städkläder och har börjat städa poolen som han fick order om, men han tar en paus i soffan hos de andra.

11:50 BBT: Pontus rapa vid bordet och det tyckte inte Nardos om och påminner om att man säger ursäkta när man rapar.

Simon börjar göra luft rapar för att retas lite. Sen byter de samtalsämne, det handlar om låtar i filmer. Storebror höjer volymen och säger ”sjung inte på kommersiell musik”.

12:05 BBT: De kommer in på filmen Nalle Puh och pratar om nasse, tiger och ior. De funderar på vem som skulle kunna vara Nalle Puh, de räknar ut att Tanja är tiger.

Katti, Luis och Stephanie lämnar det och går ut och röker. De försvinner tydligen cigg från folk. Simon har ju varit duktig på att ta cigg från andra, så de misstänker honom. De säger alla tre att dom har pratat med honom om det här.

12:23 BBT: Nardos är nöjd över sig själv säger hon till Emelie och Adrian i soffan. Hon har bevisat så mycket under sin tid i huset, vågat visa att man är svag ibland. Hon har lärt sig att gråta utan att tänka tanken på att alla ska tänka att hon är svag. Adrian frågar vad nästa fas är hon ska lära sig. Nardos säger det får vi se.

Emelie frågar om det blir gym snart, Adrian är på och de försöker få med Luis också. Men han tvättar, Emelie säger att det är två timmar mellan tiderna, så han hinner följa med och träna. Men Luis säger att det är 46 minuter kvar, så det blir nog inget gym för honom nu.

Samtidigt så pratar Tanja och Pontus om Youtube, Tanja har planer på att starta en kanal.

12:31 BBT: Tanja, Pontus, Therese och Simon sitter och pratar om skämt. Therese säger att hennes pappa brukar dra tråkiga skämt. Pontus säger att han vill ha en sitt dusch, så de funderar dom på. Men först funderar de på att bada, de känner på vattnet i bubbelnuggen, men det är svin kallt så den poolen blir det inte.

12:41 BBT: Judith och Simon har haft ett litet sex snack, de pratar om hur man får tjejer att njuta. Men nu är det dags för gymmet. Badet får vänta, de pratar på att bada efter veckofinalen ikväll. De går in till rosa och försöker få med fler till gymmet. Pontus och Stephanie ser inte sugna ut på att följa med till gymmet. Pontus har en bättre idé, han och Tanja ska ta en kaffe och sätta sig i poolrummet och repa på sin låt som de har skrivit. Joel ligger och sover så de får prata tyst i sovrummet.

12:52 BBT: Luis och Adrian sitter och pratar i soffan om hot. Luis berättar att han har jobbar med både ungdomar och vuxna, så han kan hantera hotet. Sen berättar han om ett hotbrev som han fick hem till sig, det tyckte han var obehagligt.

12:56 BBT: Emelie och Nardos är ute och går och pratar om Therese, om hennes tittarfrågor. De säger att man inte ska göra sig till bara för att man har fått frågor om när man ska få se hennes sida. Nardos säger att det ska komma naturligt. Nardos har märkt att folk har blivit annorlunda, bara på några dagar så har folk ändrat sig inne i huset säger hon. Nardos säger att hon gillar Therese, för hon är mogen, men hon tycker inte att hon behöver springa halvnaken bara för att svenska folket har yttrat sig om att få se hennes sidor.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page