top of page

Livefeed Måndag 8 mars Del 318.25 BBT: Luis vil ta lite roliga bilder med sin engångskamera. Så han och några till gör en galen pose inne i turkosa sovrummet och Simon fotograferar. När dom är klara fortsätter tjejerna att fixa till sina kläder. Tanja och Stephanie kommer att prata om Tanjas kjol och att det är en kompis som gjort den. Hon visar Stephanie märket eftersom hon inte för göra reklam. Judith sitter på Stephanies säng och håller tjejerna sällskap. Hon är redan färdigklädd. Men Tanja håller på att fixa sig ännu.

Judith kommer på att det är måndag och då ska Tanja läsa sina ”fan-hälsningar” högt. Så hon börjar läsa för Judith och Stephanie, som lyssnar. Tanja säger åt tjejerna att man ska läsa på papperet när man känner sig nere. För att få en liten boost. Hon tycker att dom kommentarerna kan fungera på alla där inne.

18.35 BBT: Tjejerna i turkosa sovrummet kommer på att samtalsämnen går runt, runt hela tiden i huset. Och att om de pratar om en sak i turkosa sovrummet, kan några andra prata om samma sak i rosa sovrummet eller på utegården. Allt går som i en loop säger Judith. Och Tanja säger att när hon kom in tyckte hon att alla prata om så konstiga saker. Men sen kom hon på att dom har ju bara den lilla världen som är i huset, och får ingen stimulans utifrån. Emelie kommer in och säger att hon fortfarande inte vet vad hon ska ha på sig. Hon var inte nöjd med den röda sjalen som Tanja fixade åt henne. Hon tyckte det var för utmanande och att brösten blev för utmärkande.

18.40 BBT: I poolrummet sitter Nardos, Therese, Pontus och Adrian. Therese berättar att hon bor i en lägenhet i Vasastan på 23 kvm och betalar en hyra på 11.000 kr. Dom andra blir helt chockade och Pontus säger direkt…FLYTTA! Men Therese berättar att hon hyr i andra hand, och hade hon ägt lägenheten hade hon bara betalar någon tusen lapp för samma lägenhet. Therese är lite stressad över vad som kommer hända när hon kommer ut från Big brother eftersom hon har begränsat hyreskontrakt.

Pedram och Kattis kommer in till dom andra i poolrummet. Och dom kommer på att dom inte har fått in sina väskor ännu. Nardos börjar få panik. Hon säger att hon måste få börja packa. Men Katti säger lugnt att hon kan förbereda sig och lägga allt på sängen så länge. Strax efter hörs storebrors röst i högtalaren. ”Slussen är öppen”. Där finns allas resväskor. Kanske det kan vara så att dom har glömt att meddela deltagarna detta, vem vet. Dom som hänger löst går och hämtar sina väskor och börjar packa. Inne i poolrummet blir det tyst när Pontus, Adrian, Pedram och Judith sitter. Till slut säger Pontus, ”Någon kommer fan åka hem idag…”. Alla säger att det är så sjukt.

18.45 BBT: Luis kommer in i poolrummet och sätter sig på en stol. Adrian ska klippa honom lite med trimmer och Luis förklarar tydligt hur han vill att det ska klippas.

18.50 BBT: Tanja och Pontus sitter och filar på sin sång i gen i poolrummet. Therese hämtar sin jacka och skor och Pontus undrar vad hon ska göra. Hon säger att hon ska packa. Han springer upp och kramar om henne och frågar vad dom två ska göra imorgon. Alltså pepp för att han ska få henne att förstå att det inte är hon som kommer åka. Han fortsätter att dom kanske ska baka. Therese bara skrattar, och går sen in i huset. Tanja och Pontus inser stundens allvar och blir lite låga över att någon ska lämna huset idag.

18.59 BBT: Therese och Katti håller nu på att packa för fullt inne i turkosa sovrummet. Pedram sitter på sin säng och är deppig över att någon av hans vänner kommer behöva lämna ikväll.

19.04 BBT: Middag är serverad i köket. Det är falafel som serveras.

19.14 BBT: Sitter alla fortfarande vid matbordet. Stämningen är som vanligt god. Simon säger helt plötsligt att han vill supa i kväll. Joel säger direkt sarkastisk ”oj hörde ni…Simon vill kröka ikväll”. Nej säger Judith han vill dricka och sova direkt. Alla skrattar. Helt plötsligt börjar dom inspektera varandra i nacken. Joel går fram till Katti och hon tittar i nacken. Det är vanligt att man har ett litet rött märke i nacken när man föds. Det kallas för ”storkbett”, eftersom att barn kommer med storken enligt en gammal sägen.

19:45 BBT: Nardos håller på att byta om till live-outfiten. Hon måste skynda sig för att få ner allt i sin väska. Killarna måste hjälpa henne att stänga till resväskan och de fattar inte riktigt hur hon fick ner allt när hon packade ner inför att komma in i huset. Plötsligt hör de “Hallå huset” och på skärmen i vardagsrummet står Arantxa och Malin. De checkar av att ljud och bild funkar vilket det gör. Deltagarna börjar verkligen förstå nu att det är dags. Om två timmar kommer en av de vara utanför huset.

20:00 BBT: Pedram och Judith sitter i soffan och pratar om något som inte riktigt går att förstå. De pratar med hjälp av kodord som “gosedjur” och “avacado”. Katti frågar vad det betyder men de vägrar berätta. Till slut lyckas hon gissa sig fram till att gosedjur betyder sängkompis. Efter en stund bestämmer sig Pedram, Judith och Katti för att göra i ordning i vardagsrummet och köket inför live-sändningen.

Nardos håller på att fixa sig i rosa rummet och har precis lämnat av sin resväska i slussen. Hon säger att hon har en magkänsla att det är hon som åker ikväll. Emelie, Joel och Adrian säger att det inte är deras magkänsla, de tror absolut inte det blir Nardos som lämnar ikväll. De pratar om hon lämnar så kommer de ses på utsidan ändå. I det blå rummet sitter Stephanie och Therese och där tror Therese att hon kommer få lämna. Stephanie hoppas verkligen att Therese får stanna och ifall det inte blir så säger Stephanie att de kommer ses efter big brother. Många verkar stressade över kvällen. Vilket inte är konstigt.

20:15 BBT: I rosa rummet håller Joel på att pröva skapa lite olika outfits till Adrian. Först får han en lite 90-tals Brad Pitt look med skinnjacka och glasögon men Adrian verkar inte vara så förtjust i outfiten. De testar lite olika looks men deras stilar krockar.

20:30 BBT: Slussen öppnas och de häller upp ett glas champagne till alla. De skålar för den bästa Big Brother säsongen i hela BB historien. Judith håller ett tal, efter det följs ett tal av Simon och därefter ett tal och en inbjudan till Göteborg av Luis. Nardos tycker det är lite jobbigt att hålla ett tal och tänka på att hon kanske måste lämna alla fantastiska människor bakom sig, trots det håller hon ett tal. Det är en känslosam stund men de påminner varandra om att det finns ett liv utanför huset som de kommer få njuta av tillsammans efter tiden i huset.

20:45 BBT: Även Katti får uttrycka sina känslor för gruppen med ett tal. Hon tycker det känns extra tufft om hon åker denna vecka. Eftersom då blir det sista som tittarna får se av henne ett misstag som verkligen inte va menat (hon syftar på anledningen som hon blev autonominerad för). Nu måste de skynda men Therese vill också hålla ett litet tal. Däremot är det lite svårt när storebror ber andra deltagare byta batterier och gå till bikten under hennes tal.

20:50 BBT: Alla sätter sig i soffan och Pontus och Tanja framför sin låt som de har hållt på att skapa i en vecka nu. De sjunger om alla i huset och alla skrattar och har roligt. Det är verkligen en härlig låt och stämning i huset. Perfekt timing innan live-sändingen!

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page