top of page

Livefeed Måndag, april 19, 2021 Del1

Livefeed Måndag, april 19, 2021 Del1


09:10-09:45 BBT: God morgon!

Strax efter klockan nio så sätter storebror på en lugn melodi som deltagarna får vakna upp till denna morgonen. Alla rusar inte upp denna morgonen direkt, vissa går upp och byter batterier och sedan går och lägger sig igen. Det är ju måndag och veckofinal vilket innebär att det är lugnt i huset. Judith däremot går upp och sätter sig i bubbelpoolen och njuter denna morgonen. Efter en stund så kommer även Tanja och håller henne sällskap.

09:54-10:46 BBT: Mergim och Jackie är ute och röker och pratar, Jackie är nervös inför kvällen och säger att hon tror att hon kommer få gå in i annexet. Mergim hoppas att hon inte åker. Jackie säger att det känns så trist att åka nu när man har börjat komma varandra nära. Men hon är nöjd med sin tid i huset och alla dagar med alla i huset. Hon säger att det är upp till tittarna att bestämma om hon ska vara kvar, vill dom inte ha mig kvar så accepterar jag det. Däremot säger hon, hade hon inte accepterat om hon hade valt att lämna själv. Hon pratar om att hon ska börja med musiken igen när hon kommer ut, men kanske vänta lite. Mergim känner att han börjar bli nervös, det är även Jackie men hon säger att hon ska njuta varje minut av denna dagen, och det kommer gå bra oavsett vad som händer. Är detta våran sista morgon cigg ihop så är det så säger Jackie. Adrian och Pedram sitter på soffan vid bubbelpoolen medan Tanja och Judith badar. Dom pratar om alarm och om att gå upp. Pedram säger att han har svårt att gå upp ibland, det är nästan så jag får tvinga mig upp säger han. Dom fortsätter prata lite om att gå upp och om alarm och Simon har även kommit ner i bubbelpoolen nu också. Tanja säger sen till Nardos att hon har en vit tröja som hon behöver tvätta, som hon ska ha på sig ikväll. Nardos ska tvätta nu så hon skulle ta med den tröjan i maskinen. Det fortsätter vara en lugn stämning i huset, det är helt enkelt en mysmorgon. Mergim berättar för dom inne i relaxrummet att han maxa med brun utan sol förra året och att han blekte håret flera gånger. Han är lite sugen på att bleka håret nu också. Jackie och Madde sitter och pratar vid köksbordet, Jackie berättar att hon inte minns sina drömmar hon har haft inatt, hon brukar komma ihåg vad hon drömt när hon tar morgonciggen, men det har inte hänt idag så hon vet inte om det är bra eller dåligt. Madde berättar att hon vaknar många gånger per natt som hon inte brukar göra hemma. Adrian är hungrig och tänker göra sig något att äta. Han bestämmer sig för att värma rester från gårdagen. Madde kan inte förstå att man orkar äta mat direkt på morgonen. Adrian säger att han är van att göra det och tycker det är gott. Madde säger att tacos klarar hon av att äta dagen efter. Simon, Tanja och Judith är fortfarande i bubbelpoolen och pratar, Simon säger att han ska dammsuga idag. Judith funderar på om alla ska gå upp och duscha av sig och sedan gå ut i solen. Tjejerna byter pool och flyttar över till den stora poolen för att spela volleyboll, Adrian sitter i en stol vid dörren och solar samtidigt som han äter sin mat.

10:58-13:00 BBT: Nu har dom flesta hittat ut i solen och sätter sig och solar.I rosa sovrum pratar Mergim, Nardos och Madde om kvällen och kommande veckofinal. Nardos och Mergim tror Tanja kommer få gå in med Jackie i annexet och då åker Tanja tror dom. Dom fortsätter prata om det och sen berättar Madde hur det känns att sitta därinne, hon tror att hon kommer få gå in i annexet idag. Hon berättar om den gången hon satt mot Katti. Mergim berättar att han missade när Katti åkte ut. Dom fortsätter prata om det och sen säger Madde att hon inte har problem med att svara på tittarnas frågor. Dom fortsätter prata inne i rummet och det är blandat, både från denna säsongen och lite från förra säsongen. Ute på altanen sitter dom och funderar på vilket datum det är idag, dom kommer fram till att det är den 19:onde april idag. Dom pratar inte så mycket utan njuter av det härliga vädret. Pedram undrar om dom inte kan få lite musik som dom fick igår. Skribent Ann-Sofie


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page