top of page

Livefeed Måndagen 8 Mars 2021 Del 2
13.18 BBT: Nardos och Emelie är fortfarande på utegården och promenerar. Stephanie kommer ut och för att röka, efter en stund kommer även Simon ut. Nardos frågar om han är nervös inför ikväll. Han säger att han är lite nervös. Nardos säger att hon inte vill åka hem heller. Men hon säger till Simon att han ska lita på Nardos magkänsla. Hon tror inte att han kommer åka ut och att han ska lita på henne. Men han är orolig att produktionen kanske har klippt ihop honom som värsta assholen. Nardos börjar skoja om detta. Emelie fryser, och går in. Men Nardos fortsätter att vara kvar ute och går till rökrutan där Stephanie och Simon står.

13.20 BBT: Luis och Judith sitter vid köksön och Judith retas med Luis, men han säger nej, tittarna vet att han inte fuskar. Emelie kommer in och säger att hon ska träna. Judith sitter med en par shorts på huvudet. Katti står och plockar in i diskmaskinen, och Luis säger att det håller på att bli stopp på toaletten. Tjejerna frågar om han har gjort si eller så. Men han säger att det inte är han som nästan har gjort stopp i toaletten. Det vill han att dom ska veta.

13.30 BBT: Nardos, Pontus och Tanja sitter i poolrummet och pratar om utröstningen och hur den kommer gå till ikväll när dom är 5 som sitter. Samtalet kommer sen in på festerna dom haft i huset, och det faktum att dom blir filmade hela tiden. Tanja berättar att hennes syster spelar in från 24/7 och Pontus säger att han gärna vill se det sen när han kommer ut. Han berättar att han inte tittade på liven förra året, utan bara avsnitten. Dom spekulerar om hur många som faktiskt tittar på liven vs avsnitten på tv.

13.45 BBT: Katti vill möblera om i köket, och Emelie tycker det verkar bra. Emelie kommer dit för att börja med maten. Adrian kommer dit och Judith ger honom en gliring och frågar honom om han tycker om att stå i köket. Han blir förvånad och småler, och säger att han har hjälpt till massor i köket. Emelie svarar ”ingen kommentar”. Och de andra retas med honom.

13.52 BBT: Inne i gymmet ligger Therese på golvet och Pedram sitter på en bänk och pratar. Dom pratar även dom om utröstningen. Och Pedram säger att han har sån stark connection med alla i turkosa rummet utom en. Det låter som att det är Katti han menar, för han fortsätter att berätta att han kände sig så hindrad när han satt ihop med henne. Att han drogs tillbaka hela tiden. Adrian kommer tillbaka till dom i gymmet, efter att ha varit i köket och hämtat ett hårt bröd. Pedram undrar hur det är med hans rygg. Han säger att det är bättre i olika lägen. Han säger att det är en gammal skada och han gissar att det är diskbråck, men han har aldrig röntgat sig.

14.05 BBT: Inne i rosa sovrummet är Nardos, Simon och Pontus. Simon provar Nardos peruker. Och Nardos frågar killarna vad dom skulle göra om dom träffar en tjej och det visar sig att hon har peruk och sen är skallig under. Dom skulle tycka det vore coolt svarar båda. Simon tar på sig en mössa och en av Nardos peruker och springer ut i köket för att visa hur cool han är. En riktigt hardrocker.

14.07 BBT: Det är måndag och då blir alla kallade i tur och ordning till Annexet för att göra Covid-19 test.

14.13 BBT: Ute i köket håller nu Emelie, Luis och Tanja på att förbereda lunchen. Det kommer att bli en god Bolongnese säger Luis. Tanja skär upp lite rödlök och häller i köttfärsen som Luis står och rör vid på spisen. Han pratar lite då och då in i kameran för att förklara vad dom gör för mat.

14.21 BBT: Inne i gymmet sitter Adrian, Pedram och Therese och pratar om hur det var när dom sökte till Big brother och varför. Adrian berättar att han ville kliva ur sin comfortzon och utmana sig själv. Mitt i samtalet blir Therese kallad till Annexet för Covid-19 test. Och då fortsätter Adrian och Pedram att prata.

14.26 BBT: När Therese kommer tillbaka är det Arians tur att bli kallad till Annexet för test. När Therese sätter sig på golvet med Pedram så frågar hon hur hans drömtjej ska se ut. Hans ansikte lyser upp när han beskriver sin drömtjej. Och säger till slut att utsidan är inte det viktigaste, utan personligheten. Therese lyssnar intressant och ställer lite frågor då och då.

14.44 BBT: Ute i köket pågår matlagningen ännu. Joel kommer ut och får provsmaka maten, och han kommer med tips om vad som saknas. Emelie blir lite sur på Joel och använder ordet ”Hatar” till honom. Detta reagerar han på och tycker att hon inte behöver vara så hård i tonen och använda just det ordet. De andra stoppar detta innan det utvecklas till något mera.

14.50 BBT: Nu är lunchen klar och alla sätter sig till bords. Dom får beröm för bolognese och Emelie säger att det mest är Luis som ska få äran för den, för det är han som gjort mest på den. Pontus kommenterar ”gymgänget”, som också ansluter till köket. Han frågar vad som hänt med dom. För dom ser helt pumpade ut säger han lite sarkastiskt. Idag fick vi svar på varför Adrian oftast sitter på en hög pall vid köksbordet. Han har problem med sin rygg och kan inte sitta på en vanlig stol.

15.11 BBT: Inne i rosa sovrummet får Nardos axelmassage av Simon, Joel försöker hitta något bra stället att hänga upp sin vattenflaska på så att han inte glömmer att dricka vatten samtidigt som han dricker alkohol.

15.16 BBT: Pedram och Therese ligger i en säng i turkosa sovrummet och chillar, och Judith ligger i en säng bredvid. Det är tyst, och Judith undrar vad Pedram tänker på. Han säger att det känns som att han själv hänger löst. Det är sån stämning i huset idag eftersom så många hänger löst.

Emelie och Tanja är också i turkosa sovrummet, och Emelie ska låna kläder av Tanja. Judith säger att hon tycker Tanja ska styla Emelie inför ikväll. Hon börjar skrida till verket direkt. Emelie lånar ett par jeans. Och sätter sedan en sjal runt hennes bröst och knyter där bak. Emelie tycker det blir jättesnyggt, men det är inte något hon själv skulle gått och köpt. Tanja tittar på henne och säger åt henne att hon har jäkligt fina former. Riktigt sexy.

15.21 BBT: Emelie är ute vid soffan och visar de andra, och ber om smakråd vilka skor hon ska ha. Joel säger klackar absolut. Det kommer lite olika bud. Vi får väl se hur resultatet blir ikväll i direktsändningen.

15.25 BBT – 16.00 BBT: Är det lugnt i huset, några ligger i sovrummet och vilar, några halvligger i soffan och Emelie håller på att göra sig i ordning och sminkar sig.

16.01 BBT: Ute i poolrummet sitter Tanja och Pontus och jobbar på sin sång som de håller på att hitta på. Dom är riktigt kreativa och har skoj. De har lagt ut alla deltagares magneter på bordet upp och ner och sen vänder dom på dom en och en för att sen få in just den personen i en textrad.

16.10 BBT: Nu har Judith kommit ut till dom i poolrummet för att visa sin kavaj. Det är en världskarta-mönster på den. Hon går in igen efter att hon visat den. Och Tanja och Pontus fortsätter att sjunga på sin låt, och kommer på ord efter vart som de lägger till.

16.18 BBT: I rosa sovrummet sitter Emelie och Judith nu och sminkar sig, Joel är också där och gör lite roterade rörelser med axlar och nacke. Pedram kommer in och ber om smakråd vilken skjorta han ska ha ikväll. Och Joel tar genast kommandot och talar om vilken som är bäst och stilrenast. Joel och Emelie säger att dom ska flytta från sina respektive orter efter Big brother. Emelie säger att hon ska flytta in hos ”cookie” (Nardos) och Joel vill nog också flytta till Stockholm. Joel fortsätter att sitta på golvet och göra rörelser med axlarna och stretchar. Judith undrar varför han stretchar. Joel svarar att han har ont över allt, och att det är skönt.

16.24 BBT: Luis och Nardos sitter i soffan och pratar om utröstningen och dom spekulerar hur tittarna tänker. Men inser att det är omöjligt. Pedram kommer ut till Luis och ber om smakråd igen. Han blev tydligen inte helt nöjd med Joels svar. Men Luis svarar vad han tycker och Pedram verkar lyssna.

16.33 BBT: Inne i turkosa sovrummet sitter tjejerna också och fixar sig i ordning. Just nu är det Therese och Stephanie som sitter vid spegeln och sminkar sig. Judith har dragit dit en stol från bubbelpoolen och satt sig bekvämt bakom tjejerna med fötterna på den orangea puffen. Judith pratar om händelsen på festen i lördag. Och tycker det är galet att folk tror att hon skulle vara intresserad av Tanja bara för att dom hånglade. Hon säger att hon ser henne som en ”bro” som hon inte vill göra något med. Det är samma sak med Pedram. Samtalet kommer in på kamerorna i huset. Tjejerna är överens om att ibland glömmer man helt bort att man filmas och att kamerorna är där. Men ibland kommer man på sig själv med att man faktiskt filmas hela tiden.

Therese säger att hon inte är en ”touchy, touchy” person hon har inte alltid haft lätt för närhet. Men inne i huset har hon ändrat sig lite och tycker att det är rätt mysigt att få massage eller bara ligga nära något. Stephanie säger att man ändrar lite sina instinkter i huset känns det som. Och Therese säger att hon har gjort väldigt stora framsteg bara på de tre veckor som de varit i huset. Hon har öppnat sig mycket mera. Och Judith håller fullständigt med, och tycker att det är jättehärligt.

16.40 BBT Alla ska genast gå till turkosa sovrummet och stänga dörr

17.05 BBT: Alla är fortfarande instängda i turkosa sovrummet och hör att det händer saker i huset. Och gissar vad temat kan vara denna vecka.

Skribent denna eftermiddag Helene

Vill ni se klipp från eftermiddagen eller någon annan händelse i huset kan ni alltid gå in i inläggsämne och söka på "Videos från huset":

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page