top of page

Livefeed söndag 11 april del 1


09:02-09:50 BBT: God morgon

Nu är det dags att vakna tycker storebror och tänder lamporna samtidigt som deras väckningsrepliker sägs.

Judith går upp först denna morgonen och fixar nya batterier. Tanja säger i sovrummet att hon har drömt inatt, att hon skulle ha bråkat med Simon. Även Jackie säger att hon drömmer mycket i huset.

Judith går in och väcker Mergim och säger att dom ska fixa frukost. En riktig frukost och inte ärtsoppa.

Det är kö till toan men just för tillfället är Adrian på toan, vilket inte Mergim och Jackie är glada över, för han tar sån tid på sig. Han får skynda sig lite, för det börjar bli brådskande för vissa

Vissa har inte klivit upp ännu och sover fortfarande. Tanja berättar om sin dröm hon hade inatt för dom som är vakna.

Judith har fixat kaffe som serveras i poolhuset. Judith går ut till Mergim som sitter i rökrutan och ger honom en kopp kaffe. Efter en stund så kommer Dennis ut och ska röka efter Mergim. De pratar om veckan som varit, sen berättar Judith när hon och Nardos fick en varsin bebis som de skulle ta hand om.

Tanja sitter och pratar med Emelie, Joel och Madde som ligger i sängen. Efter en stund kommer Mergim in som har smörjt in sig med brun utan sol, sen hittar han en morot med en kondom på som han börjar leka med. Det slutar med att den kastas mellan sängarna.

Judith och Mergim ska nu göra pannkakor om de ska äta till frukosten. Mergim ska steka och Judith fixar smeten.

Det är en härlig men lugn stämning i huset denna morgon.

10:07 BBT: Efter ett tillfälligt avbrott så är vi tillbaka.

Alla är nu samlade i turkosa sovrummet, så antagligen är storebror inne i huset och fixar något. Strömmen i köket har krånglat så de kanske kollar på det.

Nardos är väldigt kissnödig och frågar om hon kan få gå på toan, men hon får inget svar på det.

Tanja ska vaxa armhålorna, så Mergim hjälper henne med det, sen är det fler som får sina armhålor vaxade.

10:32 BBT: De är fortfarande inlåsta i turkosa sovrummet och nu är även vaxningen över. Nardos är fortfarande väldigt kissnödig så de andra försöker komma på om hon kan kissa i någon burk eller något. Det bästa hade varit en kruka, men tyvärr har dom ingen kruka därinne.

De börjar sjunga och försöker hålla tålamodet uppe.

11:30 BBT: Det har varit väldigt lugnt i huset och det har även varit en del avbrott under tiden. De har varit instängda i turkosa en lång stund för att storebror har fixat något i huset. Oklart vad dom har gjort.

De börjar klä ut sig i varandras kläder och peruker.

11:35 BBT: BREV

Det är dags för husmöte. Alla ska fundera på vad de vill fråga på mötet och en ny köksgrupp ska bestämmas, som ska laga alla måltider nästa vecka. Mötet ska börja om 20 minuter.

12:06 BBT: Efter brevet så har dom dansat i gymmet, sen har det skett ett mord som de nu utreder. De är fortfarande utklädda och försöker nu lösa mordet som har begåtts. Det har blivit förhör och de har letat bevis och topsat varandra för att få fram mördaren. Det verkar som att det är Nardos som är mördaren och hon anhållen för mord och nu väntar rättegången. Joel är domare och Pedram och Judith är förhörsledare. De berättar vad poliserna har sett och vad vittnena har sagt.

12:12-12:48 BBT: Husmöte!

Det är nu dags för husmöte. Jackie har två saker som hon vill ta upp. Hon tycker man kan ta bort de sista man tar av i kylskåpet. Vi är vuxna människor tycker hon. Sen är det snorkråkor inne i badrummet, det tycker jag ska tas bort säger hon.

Dennis tycker allt fungerar bra, han har inte koll på reglerna än, han säger att han misstänker att han ska laga mat under veckan. Han tycker det är skönt att veckan är över.

Stephanie tycker allt sköts bra, förutom snorkråkorna, hon har inget mer att säga, och är hon kvar så kan hon tänka sig att vara med i köket.

Mergim säger att vi inte har hunnit med att städa efter denna veckan, det ser inte bra ut just nu. Han säger att han är ledsen för att Julia åkte igår, för hon var hans trygghet inne i huset.

Emelie säger att hon inte har så mycket att säga, hon tyckte kvällen var bra igår och hon hoppas det fortsätter så.

Joel håller med Dennis med det han sa, han säger också att det börjar bli jobbigt för han börjar tänka på dom som hänger löst.

Tanja har inget att klaga på, hon älskar alla säger hon. Det blir skratt i soffan.

Nardos tycker veckan började hårt, hon erkänner att hon har varit för hård och skulle hantera saker annorlunda. Hon säger att hon led med rekryterna, hon pratar om att det var roller som de fick. Hon säger att hon ber om ursäkt till dom som har tagit illa. Hon tycker alla har utvecklats som grupp och de är starka tillsammans, hon är stolt över alla. Det som måste bli bättre är att vi städar efter oss.

Simon säger att det har varit en speciell vecka, och han är glad att den är över. Det har varit jobbigt och han är glad att alla har tagit sig ur veckan, utan en massa problem. Han påpekar att man ska hälla ut öl/cider innan de slänger burkarna i hinken igen. Sen måste vi tömma hinkarna på is. Han hoppas alla får stanna.

Judith säger att veckan har varit konstig, hon hänger löst med Simon och Stephanie. Hon tycker det är skönt att veckan är över, hon tyckte festen var bra igår. Hon säger också att det ligger saker i poolen som måste tas upp innan maskinen sigge kan gå ner i poolen igen. Sen är det lite städ i köket i lådorna som behöver fixas.

Adrian tycker veckan har varit jobbig, speciellt första dagen. Han känner att han tappa det för första gången, det var mycket irritation som blev stort, men Nardos och han löste problemet. Han tycker också att festen var bra igår, skitkul. Det är en sak som han har upplevt för första gången i huset och det var tummen upp. Emelie och Dennis myste och Dennis klia honom på ryggen och det fick dom ge tummen upp på.

Pedram tycker inte veckan var rolig, han blev nedgraderad efter en timme. Han håller med de övriga om hur veckan varit. Vi hade kul allihop igår, han säger även till Mergim att han är en del av familjen.

Madde tycker att hennes vecka har varit upp och ner, det har varit jobbigt att se rekryterna ha det så jobbigt. Det är inte något hon gillar att se. Hon säger att det var roligt att se när alla blev en grupp igen efter brevet om att veckan är slut. Hon tycker festen var roligt när alla var samlade och glada.

Jackie vill ta upp en sak till, hon berättar att det börjar bli jobbigt med kryckorna. Hon trodde att hon skulle kunna bli av med den igår, men det gick inte. Så hon blev ledsen. Hon har fått besked att foten börjar bli bättre, men kryckan måste användas. Hon vill inte bli kallad kapten krycka.

Innan mötet avslutat så säger Nardos att de ska hjälpas åt och städa, för det är söndag och vi har inget bättre för oss. Mergim säger att de borde vila efter denna hårda veckan. De tycker att generalerna ska städa, och det har inte Nardos något problem med.

De som har lagat mat minst, ska stå i matgruppen nu så de ska försöka komma överens om vilka som ska stå i köket. De börjar också prata om mat som ska beställas in.

Dennis, Mergim och Nardos blir köksteam.

De avslutar mötet och börjar fixa lunch Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page