top of page

Livefeed Söndag 11 april del 318:20 BBT: I köket fortsätter matlagningen på den tre rätters middagen som ska serveras ikväll. Champinjonerna är i pannan och förvälls och sedan ska de i grädde så det blir en form av stuvning. Joel har ordnat en god sallad med fetaost. Nardos dammsuger köket under tiden som maten lagas.

18:44 BBT: Adrian kommer och kollar när maten är klar. Judith säger att förrätten serveras om ca 30 minuter. Det tycker han låter bra för då hinner han gymma en stund innan maten.

Champinjonröran är klar, den ska bara ligga och dra sig och bli lite tjockare. Judith, Emelie och Joel provsmakar på såsen champinjonerna ligger i, Judith säger att det behövs lite mer timjan så hon kryddar lite till, Joel tycker det var jättegott. Jackie sitter vid köksön och är med som sällskap. Nardos har dammsugit klart köket och har gått vidare till vardagsrummet.

18:55 BBT: I gymmet spelas musiken högt och det gymmas för fullt. Adrian, Tanja, Emelie, Dennis, Pedram och Jackie är i gymmet. Jackie och Tanja gillar musiken och dansar mellan passen. Grabbarna kör hårt med bänkpressen.

19:12 BBT: Nu serveras förrätten som är en toast med champinjonstuvning. Alla hugger in och Nardos tar en brödskiva med lite sallad eftersom hon inte äter svamp.

Alla sätter sig till bords och Joel säger att de ska äta långsamt och njuta av maten. Adrian som inte heller tycker om champinjoner provsmakar på förrätten och tycker den var jättegod.

19:40 BBT: Förrätten är uppäten och nu väntar man på huvudrätten som köksteamet fixar i ordning.

Vid borde sitter Tanja, Adrian och Pedram och snackar. Adrian frågar Pedram om han vet hur man gör Tanja obekväm. Nej svarar Pedram och Adrian ger honom lite tips. Sen börjar de prata om senaste maffia leken dom gjorde.

19:55 BBT: Nu serveras huvudrätten och alla sätter sig till bords igen. Alla tycker maten smakade jättebra och man ser att de njuter av maten. Inte så konstigt att dom njuter när de har ätit ärtsoppa hela veckan.

Huvudrätten är fläskfilé med rostad potatis och beasås och sallad. De som äter vegetariskt äter Jackies paprikor som är fyllda med något gott.

20:20 BBT: Huvudrätten är uppäten och nu återstår bara efterrätten. Men de väntar en stund så de kan smälta maten lite. Vissa går och vilar en stund och några går ut och röker. Jackie tar reda på sina paprikor som blev kvar, så de kan äta dom imorgon. Det är väldigt lugnt i huset.

Judith går ut med dom ska röka och konstaterar att det inte är något sommarväder ute. Det kommer ner regn med snö.

20:59 BBT: Fortfarande väldigt lugnt i huset, det händer inte så mycket. De väntar fortfarande på efterrätten som inte är serverad ännu.

Deltagarna blev väldigt mätta av förrätten och huvudrätten.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page