top of page

Livefeed Söndag 18 april Del 109:40-10:30 BBT: God morgon!

Deltagarna vaknar upp till en lugn melodi denna morgon och dom blir även påminda om att byta batterier som varje morgon.

Några av deltagarna går upp och börjar prata om gårdagen, sen blir det lite slappande i soffan med skönt snack. Nardos och Judith har även ett litet snack i badrummet under tiden Nardos borstar tänderna.

Mergim och Jackie är i rökrutan och dom pratar om drömmar dom drömt i huset. Mergim berättar att han har drömt om Pedram inatt. Jackie tycker det var mysigt när dom satt ute på gården igår kväll och kolla på stjärnhimlen. Mergim tycker dock att det var kallt men mysigt.

Pedram, Adrian, Judith och Nardos pratar i sovrummet, men man hinner inte uppfatta vad dom pratar om innan vi är tillbaka i rökrutan hos Mergim och Jackie.

Mergim pratar om Adrian, att Adrian måste ha någon med sig så fort man ska ställa en fråga till honom. Mergim säger att han inte vill bråka med honom för att han gillar honom så mycket. Jackie förstår hur han menar, Mergim säger att han gick ut för att han inte skulle bli förbannad, Jackie tycker det var bra gjort, för det blir inte lättare om man exploderar. Efter en stund så går dom in till dom andra.

I rosa sovrum sitter Pedram, Nardos, Adrian och Judith och pratar om bland annat lösnaglar.

10:35 BBT: Nardos berättar för Pedram, Adrian och Judith att hon filmar mycket, speciellt när hon åker bil. Judith frågar om hon filmar samtidigt som hon kör bil, Nja ibland säger Nardos. Sen frågar dom varför hon filmar så mycket och vad hon filmar. Hon förklarar att det beror på vad som händer under dagen, hon brukar filma när hon fikar med vänner ibland säger hon.

10:41 BBT: Madde, Emelie, Dennis och Jackie sitter och pratar i soffan. Jackie pratar om en hund som vill gosa på sina villkor. Madde säger att djur är härliga och sedan går hon och hämtar en kopp kaffe. Dennis försöker sträcka ut ryggen, Jackie frågar om han kan knäcka ryggen, det kan han tyvärr inte men han säger att han skulle behöva göra det.

10:58-11:16 BBT: Judith och Pedram är i badrummet och har borstat tänderna. Judith funderar på vad som kanske händer idag. Rosa knappen kanske kommer säger hon.

Sen kramar Judith om Pedram och dom pratar under tiden, men vad dom säger är svårt att höra för mikrofonerna blir täckta. Men vad man kan höra efter är att Pedram har tagit åt sig av något en person gjort, på en fest. Judith förklarar att det händer så mycket saker i huset och man misstolkar saker och ting hela tiden vad man än gör. Allt syns och allt hörs säger hon. Men hon känner sig trygg i huset oavsett vad folk säger.

Dom flyttar ut till relaxrummet och fortsätter prata där, dom pratar om deltagare som fick dom att skratta har åkt ut. Pedram är lite nojig och har funderat lite fram och tillbaka om han gör något roligt i huset. Tanja sitter i soffan och ger dom tecken, men det slutar med att hon kommer dit. Pedram ställer frågan han ställde till Judith för att få Tanjas svar på det hela. Han frågar om han tillför något i huset, med skratt osv. Han säger att Simon gör massa saker som alla tycker är roligt och blivit räddad för det.

Tanja svarar att han inte ska jämföra sig med någon i huset, då alla är roliga på olika sätt. Det dummaste du kan göra är att jämföra dig med andra, det ska du verkligen inte göra. Det ropas brev så dom får samlas i soffan för att kolla vad brevet innehåller.

11:17 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan

Adrian, Pedram, Mergim, Joel, Simon tittarna har frågor som dom vill ha svar på. I eftermiddag ska ni svara på tittarnas frågor om sanningen.

Efter brevet så börjar dom spekulera vad det kan vara för frågor dom kommer få. Joel blir nervös.

11:30-12:00 BBT: Det är en lugn stämning i huset, killarna som ska få tittarfrågor funderar ännu på vad det är för frågor om sanningen dom kommer få av tittarna. Några äter lunch, det blir tacos till lunch för det blev mycket mat kvar sen middagen igår. Alla tycker det var gott med tacos även idag. Mergim gjorde taco pizza och Adrian tyckte det var supergott. Simon säger dock att han vill ha tittarfrågorna nu, varför ska man vänta till eftermiddagen. Judith säger att efter lunch så är det eftermiddag så det kanske inte dröjer så lång tid tills det börjar.

Solen skiner och de flesta går ut och sätter sig i solen. Madde och Joel diskuterar varför killarna som sitter säkert ska få frågor, varför inte tjejerna också ska svara på frågor. Judith kommer ut till dom och pratar med dom om vad hon tror.

Fler kommer ut och sätter sig i det soliga vädret och Joel säger att det är så underbart.

Adrian frågar om någon vill promenera med honom, men de flesta vill sola en stund. Han börjar promenera själv och säger att det hade varit skönt med musik. Efter en stund så sätter storebror på musik och alla blir så glada.

Det blir en lugn stund ute på gården i solen. Deltagarna njuter.

12:19-12:35 BBT: Den lugna stämningen fortsätter på utegården. Dom har kastat vindruvor till varandra som dom ska fånga i munnen.

Mergim och Judith sitter och snackar i solen. Judith frågar vilka han har träffat mest utanför huset. Han svarar Antonia, Lennie och Amilia. Han säger att han inte har någon kontakt med Lennie eller Amilia längre. Han märkte att dom skifta sidor, dom var på en sida inne i huset och sen när man kom ut på utsidan så är dom helt andra personer säger han. Han blev rädd när han såg hur dom var i verkligheten, det blev även hans föräldrar också säger han. Mergim fortsätter prata om hur det var att komma ut på utsidan, han berättar att det var mycket hat, mobbing och trakasserier.

Han berättar också att han tycker Nardos har vuxit i hans ögon efter han har sett på liven. Storebror rycker in och säger att det inte är tillåtet att prata om produktionen. Ingen förstår, för ingen nämner produktionen.

Mergim byter samtal och frågar om de ska göra lunch eller vill folk sola.

Musiken spelas fortfarande och dom tycker musiken är bra och avkopplande. Alla har sommar feeling och njuter av solen. Nardos har fått massage av Simon och nu grejar han med hennes hår i solen. Dom andra sitter och sjunger med i låten som spelas samtidigt som dom solar och mår gott.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page