top of page

Livefeed Söndag 18 april Del 213:15 BBT: Just nu ligger alla ute och njuter av solen. Nardos, Adrian och Tanja pratar om när de åkt skidor. Nardos blev ärrad från en upplevelse när hon gav sig på svarta backen och det var hennes första gång att åka skidor. Hon fick en utskällning och efter det har hon inte vågat åka på skidresa igen. Tanja tycker också det är svårt att åka skidor men hon tycker det är härligt ändå. De kommer alla överens om att de gillar sommarväder mer.

13:35 BBT: Judith och Mergim börjar med att grilla mat.

13:50 BBT: Brev. Emelie läser. Det är Adrians frågor som har kommit. Emelie läser upp frågorna och på frågan om pakter så blir alla andra förvånade. Sanningen kommer fram. Pakta med Dennis? Både Dennis och Adrian reagerar och fattar inte vad tittarna menar. Adrian går in till annexet för att besvara frågorna.

Vad gillar du mest? Madde eller din mössa?

Han gillar alla människor inne i huset mer än sin mössa. Även fast hans mössa är en trygghet.

Är det frustrerande att diskutera med Nardos?

Både ja och nej. När hon vill ha något sagt så kan hon ha svårt att ta in vad den andra personen har att säga. Efter lumpenveckan var det lite irritationer men det har de löst.

Är det sant att du är avvisande mot Madde för du har tjej på utsidan?

Nej han har inte tjej på utsidan. Han är avvisande för att han inte vill tvinga fram känslor och han har gått igenom saker som fått honom att ha en mur. Han vill lära känna Madde mer på utsidan.

Varför har du problem med att ta direktiv från tjejer men inga problem med att ta direktiv från killar?

Adrian upplever inte att det är så. Det stämmer inte. Han och Nardos hade en diskussion om detta och han tycker bara att Nardos hade en hård jargong som var negativ och jobbig som general. Då tycker han bara det gick överstyr.

Vad tycker du om Emelies humor?

Hon har en rolig humor men man måste lära känna henne för att förstå. Men på senaste känns det som att hon vill få något sagt, typ som en pik när hon skojar. Det känns som att Emelie är frustrerad men hon hanterar det på fel sätt enligt Adrian.

Tycker du att de i huset försöker provocera dig och försöker framställa dig värre än du är?

Adrian tror inte att det är så. Han vet att han inte är perfekt men upplever inte att andra försöker få honom att framstå som något han inte är.

Paktar du med någon annan förutom Dennis?

På riktigt så fattar inte Adrian vad tittarna menar. Han och Dennis kommer bra överens och de står nära men de har absolut inte paktat.

Tycker du om Mergim egentligen?

Ja, det gör Adrian. Mergim är en fin människa. Han styrs mycket av sina känslor. När han är glad så sprider han mycket glädje. Det negativa är att de haft lite småtjafs som är onödigt. Exempelvis kan Mergim lägga sig i saker som inte angår honom.

14:10 BBT: Adrian har besvarat alla sina frågor och går ut till de andra igen. De vill veta vad han svarade på frågorna och Adrian berättar.

14:30 BBT: Emelie och Dennis äter inne i köket och Joel står där med de. De pratar om frågorna och Joel känner sig orolig för frågorna och om de kommer vara grova. Emelie och Dennis tror att Joel kommer få bra frågor.

14:40 BBT: Brev! Adrian läser. Det är Pedrams frågor, Adrian läser upp de. Pedram hämtar ett glas vatten och går in till annexet för att besvara tittarnas frågor.

Vem i huset har störst makt på vad gruppen tycker och tänker?

Pedram tycker inte att någon har mer makt. Alla säger vad de tycker och tänker och de hörs. Vissa är logiska och mer resonabla och det gör att de kan påverka lite mer.

Åt Judith verkligen hela harakirikorven?

Av vad Pedram minns så krigade han verkligen för att äta upp hela korven. Enligt Pedram åt hon inte hela harakirikorven. Judith säger att hon åt hela korven men Pedram minns att det var typ en halv tallrik kvar.

Du kallar Nardos för syster men tycker du att du behandlar henne som en syster?

Ja!! De visar kärlek för varandra, man bråkar, man skrattar ihop, man jävlas med varandra och så bråkar man lite mer. Det är ju precis så syskon är. De kan vara ärliga mot varandra när det gäller positiva och negativa saker. De kan ge varandra komplimanger och kritik.

Hur har din relation med Mergim förändrats efter att du blockade honom från immunitetstävlingen?

Enda sen Mergim kom in så har Pedram funnit för honom och ville visa att det inte spelar någon roll att han var med förra året för att han är en del av de nu. Det argumentet som Tanja la fram om att Mergim har varit med förut var den enda anledningen som var logisk. Såklart blev Mergim ledsen när de berättade sitt beslut när de kom ut ur uppdragsrummet. Pedram förstår att Mergim blev ledsen, med all rätt. Det var jobbigt för Pedram att ta det beslutet och han förstår att det var jobbigt för Mergim att ta emot det. Skuldkänslorna fick honom att nästan ge upp på immunitetstävlingen efter. Relationen har sen de pratat ut om situationen bara utvecklats mot det positiva.

Varför var det okej att använda sin makt som adel men inte som general?

Pedram säger att han var orolig för att bli degraderad av tittarna igen. På militärveckan var det jargongen som generalerna hade som var nedvärderande. Pedram kände sig kontrollerad och låg den veckan. Han tycker att det kunde ha skötts på ett annat sätt, med kärlek och gemenskap. När det gäller att vara adel så känner Pedram att de skötte det bättre. De gav tjänstefolket sysslor men de var ändå kärleksfulla känner Pedram. Han tycker att militärveckan var typ som på militären medan adeln inte var som på 1700-talet.

Varför försöker du utmåla dig som Mr.Godheten själv?

Pedram försöker inte utmåla sig själv som något. Han är bara sig själv. Hur tittarna uppfattar honom har inte med honom att göra, han är bara sig själv som sagt.

Varför tror du att tittarna degraderade dig på militärveckan?

Pedram tror att det handlar om att han själv hade förståelse för rekryterna och att han hade som syfte att göra det mer ”chill” för rekryterna. Däremot är han tacksam att han degraderades för han fick må bra i sitt psyke till skillnad från generalerna och befäl som mådde skit. //Skribent Rawwee Bee

15.15 BBT Pedram står och berättar vad han svarat på tittarnas frågor. Han förklarar extra mycket för Mergim och berättar att han hyllat honom.

Om makten adel/general säger han att makten användes på olika sätt. De fortsätter med att spekulera om när tittarna tittar och konstaterar att tittarna nog är lediga på lör-sön när de är lediga..

Dennis sitter och kramar om Emelie och klappar henne på rumpan. Ser riktigt kärleksfullt ut men som vi vet, det kan ändras snabbt.

15.29 BBT Simon sitter och inspekterar sina fötter och Emelie är inte sen om att berätta att det syns på förterna hur stor k.. man har och alla skrattar gott. Judith, Nardos och Adrian ligger i solen och pratar om nomineringarna och hur de reagerat på det. Är de paranoida?

15.33 BBT Brev! Mergim går och väcker Jackie, hon blir sur och kommer

Tittarfrågor till Simon! 8 frågor!

1. Gråter du bara när du hänger löst? Nej absolut inte. Jag är känslomänniska och är mig själv

2. Ångrar du nåt i din relation med Steffi i huset? Absolut inte och jag ser fram emot att träffa henne på utsidan. Hon är den första jag kommer att ringa.

3. Känner du dig utanför grabbarna i gruppen? Nej jag är hellre en och en och pratar men inte när de är grabbarna grus

4. Har du tappat stinget? Nej men jag har tappat stinget familjärt, min trygghet försvann ju när Strffi försvann

5. Tycker du Tanja och Mergim är värda att vinna lika mycket som de andra? Ja, men Tanja förtjänar det mer för hon kom in tidigare. Sen pratar han om detta med Tanjas och Mergims följare och känner att han står på noll medans de har följare som han är säker på gör skillnad i bbs resultat

6. Vem står du närmast nu? Judith, Joel och faktiskt Emelie, Nardos

7. Vem är största skitsnackaren i huset? Han tvekar och säger sen Mergim. Jackie när hon är arg. Jag stänger av när det är skitsnack och bråk!

Slut på frågor till Simon

15.57 BBT Några tappra ligger kvar på utegården och solar, vilar sig, önskar sig fest, de skrattar och har kul. Mergim väntar på att svara på sina frågor

16.05 Brev! Till ”Joel Joel med sången” Simon läser upp frågorna och Simon blir sur över dem!

1. Varför är du så konflikträdd? Varför är du så konflikträdd? Jag är inte konflikträdd så men har väldigt dålig självkänsla så undviker bråk

3. Hur ska du vinna miljonen? Genom att helt va mig själv

4. När ska vi få se mer sidor av dig? Jag har inte fått chansen riktigt att visa allt

5. Vem vill du stå i final med? Nardos

6. Vem drar ner stämningen i huset? Jag säger Jackie då hon blir arg ofta och det är jag väldigt obekväm med.

7. Tror du att du kommer långt i bb genom att grina så mycket efter nomineringar? Ni får tycka vad ni vill men jag är en väldig känslomänniska med känslor till höger och vänster! Klart när man är en familj som man vet ska splittras är det jobbigt att backstabba nån. Det ger naturligtvis ångest och gråt!

Joel är i rosa rummet och berättar vad han svarat. Han tyckte det var jobbiga frågor och känner sig ledsen. Emelie tycker frågorna var lama. Joel tycker det är skönt att veta vart han står hos tittarna. Nu är det bara en kvar och de försöker gissa frågorna som Mergim ska få. Joel går ut och pratar med Simon, han ger honom tipset att bikta sig ofta och visa sig mer för tittarna. Sen går de in i rosa rummet, Adrian, Joel, Emelie pratar om känslorna som blir så stora i huset. Emelie hävdar att hon är helt sig själv! När hon blir förbannad så smäller det men det går över snabbt! Joel ältar tittarnas frågor och förstår dem inte. Han vill sluta tänka på det men det funkar ju inte så bra.

16.53 BBT Deltagarna sitter vid köksbordet och pratar om lite olika saker. tanja ställer sig upp och dansar, klappar i händerna, säger: Äre här de e party, äre här de e party. Hon är helt klart sugen på fest! Mergim är orolig över fråggestunden med tittarna!

15.59 BBT Brev! Nu är det Merdims tur att svara på frågor. De är riktigt grymma...!

1. Vill du blocka Pedram eller Tanja? Nej

2. Varför bär du offerkofta i huset? Jag har ingen, förstår inte vart det kommer ifrån!

3. Tror du folk tycker om dig i huset? Jag tror inte dom tycker illa om mig, en del står jag närmre naturligtvis.

4. Blev du sur när du blev blockerad från nomineringen? Jag blev besvikrn på Tanja så klart men vi har rett ut detta

5. Varför tror att du har förändrats när du är skitsnackare precis som förra året? Detta är ett nytt år med nya människor, massa kärlek och gemenskap så behövs inget skitsnack. Jag är inte samma person!

6. Tycker du Adrian behandlar Madde dåligt? Ja vid vissa situationer. Det går för fort för Madde men Adrian backar och ger Madde falska förhoppningar

7. Vem spelar fult spel och inte är sig själv? Simon till 100 procent. Han gör saker för att utmärka sig, tex folie runt hela kroppen samt att han flörtar med kameran!

8. Vilka vänskap kommer splittras utanför? Han pratar om hur det blev när han kom ut och gruppen splittrades. Han tror att Emelie och Dennis inte kommer ha relatio. Tanja och Nardos kommer inte heller ha relation

Mergim ligger i rosa rummet med Emelie, Nardos och Mergim säger att han vill lämna. Skitbesviken och chockad över frågorna han fått. Nardos och Emelie pratar med honom och vill ha kvar honom. Han säger att han varit ärlig med att svara frågorna. Han tror det är nån speciell person som skrivit en av frågorna är han säker på! Tanja peppar honom!

17.31 BBT Tanja och Judith fixar Nardos rufsiga hår, de blåser det rakt och det bränner. Emelie pratar med Joel om Dennis. Är sex och festa allt han tänker på? Grabbarna Grus är prio ett! Emelie önskar att han vore annorlunda!

//Skribent Carina Stenvall

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page