top of page

Livefeed Söndag 18 april Del 3

Livefeed Söndag 18 april Del 3

18:18 BBT: Judith är rastlös och vill göra något. Hon vill bada och försöker få med sig så många som möjligt, för vissa så kanske det är sista badet säger hon. Dom som hänger löst kanske badar för sista gången säger hon.

Tanja är också rastlös och är också sugen på bad. Tjejerna bestämmer att det blir vattengympa om 15 minuter.

18:27 BBT: Tanja och Judith skapar ett kuddkrig med Emelie och Dennis i sovrummet, kuddar flyger överallt och Nardos sitter och målar naglarna i sängen och tittar på kriget.

Efter en kort stund så ropar Nardos ”vänta vänta, stopp, stopp” och alla undrar varför hon skriker. En kudde har träffat hennes foto som står på nattduksbordet. Hon tar upp bilden och sen säger hon att kuddkriget får fortsätta i turkosa.

18:48 BBT: Emelie, Dennis, Tanja, Judith och Jackie är och njuter och simmar i poolen och pratar om gamla tvspel. Tanja är sugen på att spela Nintendo 64, Judith säger då att hon har det spelet hemma.

I rosa sovrummet ligger Nardos, Joel, Madde och pratar. Madde är nervös inför veckofinalen imorgon. Dom pratar även om frågorna hon fick i pratshowen igår. Adrian kommer in och lägger sig bredvid Madde. Joel spekulerar och tror att det kanske är två som åker imorgon. Men han säger också att Madde ska tänka vilken rolig tid hon har haft här, vilka framsteg hon har gjort med sig själv. Madde säger att hon får tänka så och sedan längta till finalen, när man får se alla igen.

19:08 BBT: BREV!

Dennis läser att det är dags för husmöte, fundera på saker som ni vill ta upp. Ni ska även välja tre köksansvariga till nästa vecka. Husmötet börjar om 20 minuter.

19:11 BBT: Emelie, Dennis, Tanja och Jackie kör volleyboll i poolen, de kör en sista runda innan dom ska gå upp för att hinna duscha innan husmötet.

19:26-19:50 BBT: Det är dags för husmöte Simon säger att han mår bra och har inget att ta upp

Madde berättar att hon är nervös inför morgondagen, hon önskar att hon var mer taggad ikväll men hon är även trött efter soldagen.

Tanja säger att hon också är lite nervös för morgondagen. Hon älskar alla och vi ska mysa och ha det gött ikväll.

Nardos berättar att hon mår bra, hon tycker det är tråkigt att dom har börjar med nomineringar, men så är spelet säger hon. Hon vill ta upp att man inte kissar i duschen, hon förstår att man gör det på fyllan och att man verkligen måste. Då ska man göra rent efter sig säger hon.

Joel säger att denna dagen har lärt honom att han är konflikträdd. Han säger att han ska prioritera sina vänner och familj som förstår vem han är. Han säger att han är stolt för den han är och hoppas han visar det även i huset.

Dennis tycker det är tråkigt att hänga löst, det är fyra bra och sköna personer som hänger löst. Han börjar bli lite nervös, han tycker dagen har varit bra och han mår bra.

Emelie säger att det har varit en rolig och kul vecka. Emelie vill förtydliga saker som sas i talkshowen som Dennis fick hos Mergim och Joel.

Judith tycker också att det har varit en rolig vecka, hon njuter av varje sekund i huset, hon känner att hon utvecklas och är taggad. Hon är lite spänd för hur det kommer sluta när spelet verkligen drar igång på riktigt, när man kommer närmare finalen. Hon hoppas alla är vänner efter det som händer i huset.

Adrian säger detsamma som alla andra, han är glad att han är här, det har varit en rolig vecka, det blev lite kaos igår men han är glad att man löser problemet direkt.

Pedram instämmer med alla, han håller med Nardos om duschen, han är väldigt trött idag.

Mergim berättar att han har fått skit idag pga frågorna. Han tycker det är tråkigt att folk inte ser hans utveckling. Han avslutar med att vi får se hur det blir. Deltagarna peppar Mergim att han inte ska tänka på dom frågorna. Du är perfekt som du är säger Tanja.

Jackie berättar att hon också hänger löst och det är tråkigt. Men det har bevisat henne hur mycket man uppskattar tiden i huset med er alla. Hon tyckte kvällen var bra igår, hon grät lite i rökrutan för det var så mysigt. Hon vill se leende av alla varje dag. Åker jag imorgon så ska ni veta att jag kommer sakna er alla.

Nu har alla gått rundan och nu ska de bestämma ett nytt köksteam för kommande vecka.

Den första dom väljer är Joel, Emelie och Simon. Sen bestämmer dom även städ grupper.

20:10 BBT: Husmötet är avklarat och nu är det dags att göra middag. Mergim och Nardos ställer sig i köket och börjar förbereda middagen. Men det är några som är hungriga så dom andra tar mackor för att få något litet i magen.

Adrian har tänkt gymma och han frågar dom andra om någon vill följa med, men det är ingen som nappar så han går dit själv.

20:24 BBT: Emelie, Madde och Joel är ute och promenerar under tiden dom väntar på att maten ska bli klar. Emelie berättar hur hon tror det kommer bli imorgon på veckofinalen. Hon tror att Tanja kommer bli räddad först. Sen kommer Madde, Dennis och Jackie gå in i annexet och då åker Dennis och Jackie om det är två som åker. Madde tror att hon är en av dom som åker, hon tror Dennis kommer vara kvar.

20:35 BBT: I relaxrummet sitter Judith, Tanja, Simon och Jackie och skrattar. Dom ställer frågor som alla ska svara på. Dom ska bland annat berätta vad mormor/morfar/Farmor och farfar heter. När Judith har berättat sina så skrattar alla även Judith själv. Simon tycker det var konstiga namn så det blir en skrattfest innan frågorna fortsätter. Simon frågar vad dom har för handikapp i golf, Tanja säger att hon har ont i knät och Jackie säger att hon har ont i foten, även efter dom svaren blir det skratt.

Frågorna fortsätter och Jackie berättar att hon börja jobba som 14 åring i restaurang, så hon har jobbat inom restaurang i 11 år, hon berättar att hon har jobbat som servitris, bartender, i köket och massa mer.

20:48 BBT: Emelie, Madde och Joel är fortfarande ute och promenerar och pratar. Det är mycket prat om Adrian. Dom pratar om något som hände för länge sen när Emelie hade sagt till Adrian att Madde ville prata med honom, samtidigt som Emelie hade sagt samma sak till Madde. Emelie börjar sen berätta att Adrian bara tänker på sig själv, han tänker bara på vad han vill ha för mat. Joel flikar in oh säger att Pedram har diskat helt själv idag, Adrian har inte hjälpt till någonting. Emelie och Joel säger att han drar sig undan när det är något som ska göras i huset. När dom har pratat klart så hoppas dom att maten är klar, så dom går in. Adrian försöker skrämma dom för han står inne i poolhuset precis vid dörren. Tyvärr så ser Joel att han står där.

20:55 BBT: Middagen är snart klar, dock har Nardos problem med grytan som innehåller kött. Den är för lös så hon funderar på hur man ska rädda den. Adrian säger att hon ska hälla i grädde och koka upp det ordentligt så grädden går ihop så kommer det bli tjockare. Hon gör som Adrian säger och hoppas den blir lite tjockare. Mergim har koll på riset som snart är klart. Madde hjälper till att duka, hon börjar med att torka av bordet och Adrian tar fram tallrikar. Så snart vankas det middag i huset, vilket är uppskattat då många är hungriga.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page