top of page

Livefeed Söndag 2 maj del 3


18:00 BBT: I köket står Adrian o fixar med disken. Sällskap får han av Tanja och Judith som har fett med energi. De går in i slussen och rockar rockring. Efter det kollar de vad som finns i kylen och frysen för att lista ut vad de ska käka till middag. Judith vill se Tanjas matlagningsskills och det börjar inte jättebra och de skrattar mest.

18:25 BBT: Alla ligger o vilar förutom Tanja och Judith som är i köket. Judith sitter o pratar med Tanja samtidigt som Tanja lagar mat. Plötsligt blir Tanja törstig och letar efter ett glas men hittar inget, istället häller hon vatten i en kastrull och dricker. Det ser ganska kul ut. Annars har Judith och Tanja en ganska djup konversation om hur man pratar med sina vänner jämfört med bekanta och att man anpassar sig beroende på vem man pratar med.

18:40 BBT: Matlagningen går framåt men inte särskilt effektivt. Tanja lagar grönsaker, falafel och fried rice. Hon råkar hälla i falafeln tillsammans med risen för tidigt. Falafeln är fortfarande fryst. Judith säger att den här maträtten tar 15 min o nu har den tagit närmare en timme och det är fortfarande inte färdigt. Däremot så är Judith säker på att det blir gott även om det tar lång tid.

Emelie har vilat och kommer till köket. Hon säger att hon känner surströmming-smaken i hennes mun ännu och behöver äta något för att bli av med den.

18:55 BBT: Fler vaknar från sina naps.

19:05 BBT: Nu är Tanja färdig med matlagningen. De flesta har vaknat och Tanja väcker Simon som ligger i soffan i vardagsrummet. De häller upp maten och äter. Kastrullen som Tanja druckit vatten ifrån går runt kring de andra deltagarna också. Det var en smart lösning.

19:10 BBT: BREV!! Dennis läser. Om 20 minuter är det dags för husmöte. Tänk ut vad ni vill ta upp fram tills dess.

20:15-20:50 BBT: Det är en lugn stämning i huset och det händer inte så speciellt mycket. Det är häng i soffan där dom snackar om allt möjligt. Judith säger att hon skulle kunna göra vad som helst för att få se ett big brother avsnitt. Adrian och Pedram kastar frisbee till varandra medan dom andra hänger i soffan. Många är trötta så dom kommer nog lägga sig tidigt ikväll.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page