top of page

Livefeed Söndag 21 februari Del 213:15 BBT: De får ett brev där det står att de behöver göra ett litet tekniskt underhåll en gång till och att alla deltagare ska bege sig till det turkosa sovrummet.

Alla går in och Therese tar med sig dammsugaren, för hon är rädd att storebror tar den annars. Hon börjar dammsuga sovrummet under tiden de väntar.

Sedan är det ett allmänt snack mellan alla bland annat om relationer.

13:44 BBT: Deltagarna är kvar i sovrummet. Nardos, Pedram, Judith, Joel, Emelie och Stephanie sitter och pratar om tidigare relationer och hur umgänget har ändrats sen corona kom in Sverige. Innan coronan så var man på krogen och festa och sånt säger Nardos. Men nu har man lärt sig att ha roligt ensam säger Emelie.

14:15 BBT: Det var ett längre uppehåll denna gången och de är kvar i sovrummet. Therese passar på att platta håret medan andra tar en powernap medan alla andra pratar.

Det pratar om allt från relationer till resor och mer där till.

14:22 BBT: Edward Blom kommer upp i samtalsämnet i sovrummet. De berättar att han är duktig på att laga mat och har en mayo som serveras på statoils mackarna.

Nardos vet inte vem det är men hon blir glad när hon får veta att han är duktig på att laga mat.

14:25 BBT: NU får dom äntligen lämna sovrummet. De märker även denna gången att ingenting har hänt i huset, de undrar vad det är dom har gjort egentligen.

Katti går ut till rökrutan och berättar för Joel att hon är nervös inför morgondagen.

14:32 BBT: Nardos hjälper Therese att göra lockar i håret.

Pontus dammsuger och Judith öppnar nu sin salong i relaxrummet. Hennes första kund blir Jesper som ska få en ny frisyr. Hon frågar om han är redo innan hon börjar, han är redo säger han!

14:50 BBT: Jesper är klar i håret och Judith säger att det blev bra.

Jesper tycker att det känns skönt. Pontus som har dammsugaren igång får dammsuga Judith så det kommer bort lite hår, sen får han dammsuga Jesper.

Joel vill också klippa sig men han bestämmer sig för att göra det imorgon och frågar Judith om det är okej, vilket det såklart är.

14:54 BBT: Det kommer in ett brev. Emelie ska samla alla och läsa brevet.

I brevet står det att på väggen i vardagsrummet finns en rosa knapp. När lampan ovanför knapp lyser så är knappen aktiv och man kan trycka på den. Lyser inte lampan så är knappen inte aktiv.

Att trycka på knappen sker på egen risk, det kan innebära något bra eller något dåligt och det avgörs av tittarna.

Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page