top of page

Livefeed Söndag 21 Februari Del 3

Livefeed Söndag 21 Februari Del 3

18:00 BBT: Joel har också tryckt på knappen. Plötsligt kallas han till Annexet och han blir jättenervös. Väl inne så kommer det in en 1.cuz från produktionen och tejpar Joel med silvertejp från midjan ner till skorna.

I huset sitter Pedram, Simon, Pontus, Luis och Stephanie hoptejpade (som konsekvens för att de tryckte på den rosa knappen). De har äntligen hittat en plats där de alla kan sitta samtidigt men då säger Big Brother att det är dags för Pontus att byta batterier. Han tänker att inte behöver göra det just nu och säger att han bara inte behöver prata tills de lossar på de. Då säger Big Brother till igen. Då går alla till slussen tillsammans för att Pontus ska byta batterier men när de kommer in till slussen ropar Big Brother “LUUURAAAAD”. Deltagarna skrattar och tycker att storebror har humor ändå.

Jesper börjar ta loss tejpen kring Stephanie, Luis, Simon, Pontus och Pedram men då säger Big Brother att han bryter mot reglerna.

18:30 BBT: Storebror kallar Luis till uppdragsrummet. Alla som är hoptejpade går med honom till uppdragsrummet och tror att de ska ta loss tejpen nu. Då ropar storebror “LUUUURAAAAD”!!!

De går och sätter sig igen och Judith bjuder på banankaka som hon bakat själv. De andra tycker att det smakar jättegott.

18:40 BBT: BREEEV!! Pedram, Stephanie, Luis och Simon får frigöras från tejpen. De glömmer att skriva Pontus namn och han blir förvirrad. Då säger big brother “LUUURAD” och de tror att de måste ihoptejpas igen men då spelas “releaasee me” upp och de jublar. Uppdrag avklarat.

19:10 BBT: Några av deltagarna sitter och spekulerar lite om första måndagssändningen och vad för frågor de tror att Malin kommer ställa. De tror att det kanske kommer komma in någon imorgon, en ny deltagare.

19:20 BBT: Deltagarna sätter sig och käkar middag. De har lagat makaroner och falukorv. Eftersom Joel fortfarande är tejpad så matas han av Emelie. /Skribent Rawwee Be

19.41 BBT: Står Nardos och Judith ute på gården och luftar sig lite, Nardos skriker högt och sen går tjejerna in. De vill göra fashionweek. Nardos säger att det är en tråkig söndag, så därför behöver de hitta på något. Hon har även sovit ca 1 timme i soffan, så det är inte så konstigt att hon har mycket energi. Hon försöker få de andra med på att klä ut sig. Nardos vill vara en dragqueen bestämmer hon sig för.

19.50 BBT: Katti kommer till soffan där Luis, Simon, Pontus, Jesper, Judith, Emelie och Nardos ligger och de säger att dom vill hitta på något eftersom det kan vara sista kvällen som de är alla kvar i huset. Stackars Joel är fortfarande tejpad med silvertejp och han har lite svårt att röra sig, och hoppar med möta ner till de andra i soffan. Jesper tycker att de ska ha husmöte. Och det tycker flera andra också. Så det ser ut som det blir det.

19.53 BBT: Simon skämtar med de andra och säger att han vill ta upp detta med ballongtävliingen. Han tycker att det var taskigt att de smällde varandras ballong. Han börjar prata med släpigare och släpigare röst, och när andra försöker säga något så säger han NEJ, nu är det JAG som pratar. Han säger sen att det var så det lät för honom på husmötet igår när de hade det. Han fortsätter att prata med släpig stämma, och killarna skrattar för de förstår att det är skoj. Även Therese skrattar. Han fortsätter att skoja om ballongtävlingen.

20.02 BBT: Det blev inget husmöte, men alla hänger i soffan och chillar. Joel vill bli frisläppt och försöker vädja till storebror om att bli fri. Jesper kör sina ordvitsar i vanlig ordning så fort pratar. ”Varför heter det inte kvinöver, när det heter manöver” är en av alla han drar denna stund. De andra pratar om olika efternamn, och vad det låter som.

20.15 BBT: Emelie målar Nardos som ligger ner i soffan. Stephanie råkar fisa och det blir allmänt skratt. Hon skäms och fnissar, men Pontus hjälper henne att skämta bort det. Han undrar om hon ”brukar” fisa ofta. Och så går samtalet över till bajsprat, fylleprat. Vänner som gjort konstiga saker på fyllan.

20.18 BBT: Jesper och Simon är rastlösa och går runt soffan. Simon har ett mjukisdjur på huvudet och det har Jesper också, men han har lite glitter på sitt djur också. Luis driver med killarna och tycker dom är bra tramsiga. Killarna går runt och skrattar och döper sina mjukisdjur till olika namn. Luis påpekar att Simon´s mjukisdjur inte har glitter på sig, så han måste genast skaffa det han med.

20.23 BBT: Pontus frågar Simon om han har onanerat ännu. Simon säger nej, jag är på detox svarar han. Samtidigt kommer det BREV! Joel ska läsa brevet. Där står det att han är fri från silvertejpen. ÄNTLIGEN säger han och lyfter upp armarna i luften. Han är så glad att äntligen få bli fri, och försöker få loss sig, det går inte så bra så han får be om en sax. Luis hjälper honom att klippa bort tejpen runt benen. Joel är så glad att han hjular. Han vill genast gå och duscha, för han är genomsvettig under tejpen. Går till slussen för att hämta en ren handduk och går sen direkt till duschen.

20.30 BBT: Tjejerna har sminkat färdigt Nardos, så nu har alla tre gått in i Lila sovrummet för att leta kläder som Nardos ska ha ihop med sin sminkning. Dom ska styla henne. Nardos är lite tveksam på valet av kläder. Men hon låter dom övertala henne.

20.33 BBT: Upptäcker Judith, Joel och Emelie att kamerorna är zoomade in på dom. Och de känner sig iakttagna av storebror. De skulle bara veta hur många som ser de live 24/7, och ser ALLT de gör.

20.45 BBT: Luis, Jesper, Therese, Pedram och Pontus pratar om olika filmer de har sett. Luis berättar bland annat om en film där en kille har en jättestor penis. De börjar komma in på en hel del andra filmer också barnserier som gått på tv.

20.58 BBT: Nardos, Emelie och Joel kommer ut och poserar för de andra i soffan. Joel har pyjamas på sig och tjejerna är uppklädda. Nardos vill ha fest, men ingen annan verkar så sugen på det. Hon blir besviken över att ingen vill ha fest. /Skribent Helene


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page